• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2025 çatlatma iğnesi olanlar grubu gelin birlikte takip edelim 🤍🥹

hanzade19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2024
45
7
1
25
Merhabalar kızlar sat 23 Aralık adetin üçüncü günü klomen, dekort, coraspirin, dostinex kullanmaya başladım bugün 11. Gün gittiğimde 15 mm iki adet yumurtam olduğunu soledi doktor cumartesi günü öğlende çatlatma iğnesini vur dedi bende durumlar bu şekilde şuan 🥰 her ay yeni hir başlangıç yeni bir umut ile yola cikiyoruz inşallah hepimiz hayırlısıyla bebislerimizi kucağımıza alırız

Güncelleme...
Kızlar bugün çatlatma ignemi oldum Ocak ayı çatlama iğnesi olanlar yokmu aramızda nelere dikkat etmemiz lazım bu 14 günde birde ilişki sıklığı nedir

Güncelleme...
Kızlar bugün çatlatma ignemi oldum Ocak ayı çatlama iğnesi olanlar yokmu aramızda nelere dikkat etmemiz lazım bu 14 günde birde ilişki sıklığı nedir
Canım merhaba bende ayın 1inde çatlatma iğnesi oldum 2-3-4 tarihlerinde birliktelik önerdi. Bu tarihleri değerlendirdik ama sadece 1er defa günlük eşimin işlerinden dolayı sıklıkla birşey olmadı bekliyorum beklemedeyim artık. Yalnız iğneyi 1 Ocak öğlen 12de vurdum, 2 Ocak öğlen 1 gibi aşırı sancılarım oldu çok fazla regl olacakmışcasına. 2 Ocak gece 12de birliktelik saati vermişti onu değerlendirince 1-2 saat sonra ağrılarım hafifledi sonra yavaş yavaş geçti kalmadı ağrı

Canım merhaba bende ayın 1inde çatlatma iğnesi oldum 2-3-4 tarihlerinde birliktelik önerdi. Bu tarihleri değerlendirdik ama sadece 1er defa günlük eşimin işlerinden dolayı sıklıkla birşey olmadı bekliyorum beklemedeyim artık. Yalnız iğneyi 1 Ocak öğlen 12de vurdum, 2 Ocak öğlen 1 gibi aşırı sancılarım oldu çok fazla regl olacakmışcasına. 2 Ocak gece 12de birliktelik saati vermişti onu değerlendirince 1-2 saat sonra ağrılarım hafifledi sonra yavaş yavaş geçti kalmadı ağrı
Benimde bugün çok fazla ağrım var kasıklarımda yürürken bile zorluyor adet gibi..
Bizde iğnenin 12. 24. Ve 36. Saatinde ilişki oldu 🤭 inşallah hayrlı sonuçlar alırız günlerimiz çok yakın birbirine haberdar olalım birbirimizden

Back
X