Canım merhaba bende ayın 1inde çatlatma iğnesi oldum 2-3-4 tarihlerinde birliktelik önerdi. Bu tarihleri değerlendirdik ama sadece 1er defa günlük eşimin işlerinden dolayı sıklıkla birşey olmadı bekliyorum beklemedeyim artık. Yalnız iğneyi 1 Ocak öğlen 12de vurdum, 2 Ocak öğlen 1 gibi aşırı sancılarım oldu çok fazla regl olacakmışcasına. 2 Ocak gece 12de birliktelik saati vermişti onu değerlendirince 1-2 saat sonra ağrılarım hafifledi sonra yavaş yavaş geçti kalmadı ağrıGüncelleme...
Kızlar bugün çatlatma ignemi oldum Ocak ayı çatlama iğnesi olanlar yokmu aramızda nelere dikkat etmemiz lazım bu 14 günde birde ilişki sıklığı nedir
Benimde bugün çok fazla ağrım var kasıklarımda yürürken bile zorluyor adet gibi..Canım merhaba bende ayın 1inde çatlatma iğnesi oldum 2-3-4 tarihlerinde birliktelik önerdi. Bu tarihleri değerlendirdik ama sadece 1er defa günlük eşimin işlerinden dolayı sıklıkla birşey olmadı bekliyorum beklemedeyim artık. Yalnız iğneyi 1 Ocak öğlen 12de vurdum, 2 Ocak öğlen 1 gibi aşırı sancılarım oldu çok fazla regl olacakmışcasına. 2 Ocak gece 12de birliktelik saati vermişti onu değerlendirince 1-2 saat sonra ağrılarım hafifledi sonra yavaş yavaş geçti kalmadı ağrı
Olur canım hala bazen ara ara bi hafif sancı bi vurup geçiyor gibi oluyorBenimde bugün çok fazla ağrım var kasıklarımda yürürken bile zorluyor adet gibi..
Bizde iğnenin 12. 24. Ve 36. Saatinde ilişki olduinşallah hayrlı sonuçlar alırız günlerimiz çok yakın birbirine haberdar olalım birbirimizden
1 gün arayla vurulmuşuz iğneyi inşallah güzel sonuç alırız. Benım 1 adet solda 20mm yumurtam oluşmuştu femera+ Gonalf 50 vuruldumCanım merhaba bende ayın 1inde çatlatma iğnesi oldum 2-3-4 tarihlerinde birliktelik önerdi. Bu tarihleri değerlendirdik ama sadece 1er defa günlük eşimin işlerinden dolayı sıklıkla birşey olmadı bekliyorum beklemedeyim artık. Yalnız iğneyi 1 Ocak öğlen 12de vurdum, 2 Ocak öğlen 1 gibi aşırı sancılarım oldu çok fazla regl olacakmışcasına. 2 Ocak gece 12de birliktelik saati vermişti onu değerlendirince 1-2 saat sonra ağrılarım hafifledi sonra yavaş yavaş geçti kalmadı ağrı
Benim de sol zayıf dedi doktor sağ da 17 mm olmuştu 2 gün sonra gonapeptyl iğne vuruldum 2 tane1 gün arayla vurulmuşuz iğneyi inşallah güzel sonuç alırız. Benım 1 adet solda 20mm yumurtam oluşmuştu femera+ Gonalf 50 vuruldum
Hayırlısı olsun inşallahBenim de sol zayıf dedi doktor sağ da 17 mm olmuştu 2 gün sonra gonapeptyl iğne vuruldum 2 tane
Canım merhaba ne durumdasın? Bugün iğneyi vuralı 10.günüm geceden beri ara ara sancılarım oluyor benim sende de oluyor mu?Benimde bugün çok fazla ağrım var kasıklarımda yürürken bile zorluyor adet gibi..
Bizde iğnenin 12. 24. Ve 36. Saatinde ilişki olduinşallah hayrlı sonuçlar alırız günlerimiz çok yakın birbirine haberdar olalım birbirimizden
Benimde ayni şekilde adet sancısı gelip gidiyor ara ara bugün 8. Günüm benimde test yapmamak için dayanamiyorum :) ama beklemekten başka çare yok sen ne zaman test yapcanCanım merhaba ne durumdasın? Bugün iğneyi vuralı 10.günüm geceden beri ara ara sancılarım oluyor benim sende de oluyor mu?
Ayyy 14 gün sonra yapılıyor diyor da herkes yapıpta hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum zaten normal şartlar da 18inde regl olmam lazım o yüzden ben 17sinde yada 16sında direk gidip kan vermeyi düşünüyorum ama yine de bilmiyorum 14ünde belki dayanamaz testte yapabilirim evdeBenimde ayni şekilde adet sancısı gelip gidiyor ara ara bugün 8. Günüm benimde test yapmamak için dayanamiyorum :) ama beklemekten başka çare yok sen ne zaman test yapcan
Amin inşallah canım isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın rabbimİnşallah bebişlere kavuşuruz. Ben de letu kullandım perşembe kontrolüm vardı. Sağ tarafta oluşmuş 16 mm ve 13 mm pazar iğneni ol dedi. 2. Tedavim bu inşallah hepimiz bu ayda güzel haberi alırız
Merhaba canım inşallah hepimiz hayırlı haberler alırızMerhaba bende 6 ocak iğne oldum beklenedeyım
Famera ıle sağda bır yumurtam olustu
Yanında sogan suyu ve ıncır suyu kullandım
Herkesın rabbım gönlüne göre versın inşallah
Amin inşallah ben geçen tedavimde 14. Gün erken gebelik testi yapmıştım önceki günler iğnenin etkisinin geçip geçmediğini kontrol etmiştim. Yani o güne kadar negatifti. O gün çift çizgiyi gördüm ama test yalancı pozitif çıkarmış. Testlerden önce en iyisi kan vermek umarım güzel sonuçlar alırızAmin inşallah canım isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın rabbimbenim de sol zayıftı sağda oluştu gelişti 17e 15-16 dedi doktor iş görür dediler bakalım beklemedeyiz 14ünde 14 gün oluyor iğneyi vuralı belli oluyormuş o tarihlerde ama yanıltma payı da çok olduğundan ben 16 yada 18 gibi yapmayı düşünüyorum zaten 18i normal şartlarda olmam gereken regl tarihim
Daha önce yaşadığın için bilirsin belki canım iğne vurunca kaç gün sonra regl görülüyor? Kendi regl tarihini mi baz almak gerekiyor yoksa hamilelik yoksa çatlatma iğnesi vurulduğundan belirli gün sonra regl olunuyor?Amin inşallah ben geçen tedavimde 14. Gün erken gebelik testi yapmıştım önceki günler iğnenin etkisinin geçip geçmediğini kontrol etmiştim. Yani o güne kadar negatifti. O gün çift çizgiyi gördüm ama test yalancı pozitif çıkarmış. Testlerden önce en iyisi kan vermek umarım güzel sonuçlar alırız
Eğer gebelik yoksa 15-16-17. Günleri buluyormuş canım. Ben 15. Gün oldum :)Daha önce yaşadığın için bilirsin belki canım iğne vurunca kaç gün sonra regl görülüyor? Kendi regl tarihini mi baz almak gerekiyor yoksa hamilelik yoksa çatlatma iğnesi vurulduğundan belirli gün sonra regl olunuyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?