Mayıs 2024 çatlatma iğnesi sürecini toplanın birlikte takip edelim

Aslinda iğnenin 11. Günü test yaptım negatif idi. 12. Ve 13. Günü tekrar test yaptım ikinci cizgi silikti. Sonra il dışına çıktığımdan test yapmayi biraktim. Anca bugün tekrardan ysptim. Silik olan koyulasti
İyi günler bende 28 mayısta catlatma iğnesi oldum ve 2 gün önce test yaptım negatif bugün yine yaptım negatif ama kasık ağrım ara ara batmalar oluyor belimde aynı şekilde dün gece ağrıdan uyuyamadım bile diyebilirim benim gibi olan varmi adet de daha olmadım sadece çaresizce bekliyorum

Bende letu kullanıyorum
Doktor banada letu yazdı bi hafta kullanıp gittim ve 2 yumurtamın büyüdüğünü söyledi ve catlatma iğnesi vurdu bugün 18.Günü test yaptım negatif adette olmadım kaç haftadır kasik ve bel ağrım da var benim gibi olan varmi bi umut acaba geç döllenme olabilir mi diye kendimi yatıştırıyorum

19.günden önce test yaptırmış mıydınız, ben 14.günü yaptım negatif biraz hevesim kırıldı

Merhabalar Bnde letu kullanıyorum suan durumunuz nedir ? Bn 15 hazıranda catlama iğnesi oldum
14 haziranda regl oldum canım. kurban bayramı tatiline denk geldiği için doktora da gidemedim. bende saldım artık 1 yıldır iğne hap yoruldum. evde ovulayon testi var onu bile yapmaya isteğim yok artık. üniversite hastanesine başvurmuştuk tüp bebek için yarına randevu verdiler. bakalım ordaki dr ne dicek. sen ne ypatın inş bebiş vardır sende :KK36:

Dün öğrendim bugün kan verdım 🥰🥰
merhabalar üzerinden zaman geçmiş ancak bende 13.09 da çatlatma iğnesi oldum normalde çatlama zamanları ağrı hissederdim bu sefer hiç olmadı akıntı da olmadı sadecebugün çok hafif sızı şeklinde sol kasık ağrım va sizde belirtiler neydi?

Selamlar bendf çatlatma iğnesi oldum 14 15 günü test yaptım ikiside silik çıktı şuan 17 gundeyim yarın yine yapican test

Üsteki 14 gün alttaki 15 gün
Screenshot_2024-10-22-00-07-09-17_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.jpg

X