- 11 Mayıs 2024
- 170
- 49
- 28
Klomen ile tek seferde hamile kalanlarıda okudum kist oluşturanlarıda bilemedim doktor neye göre veriyor acabaBende femara daha etkili diye duydum ama arkadasimda klomen ile ikiz gebe kaldi kişiden kisiyede degisiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Klomen ile tek seferde hamile kalanlarıda okudum kist oluşturanlarıda bilemedim doktor neye göre veriyor acabaBende femara daha etkili diye duydum ama arkadasimda klomen ile ikiz gebe kaldi kişiden kisiyede degisiyor
Bende suan bir tane kist vsr adetle de gitmiyor doktor gecen ay kist var diye baslamadi bu ay kist duruyor baslayalim dedi ben anlamadim bununla ilgili bilginiz var miKlomen ile tek seferde hamile kalanlarıda okudum kist oluşturanlarıda bilemedim doktor neye göre veriyor acaba
Maalesef bi bilgim yok denemek istemiştir muhtemelen. Ben de hem polip hem pco var yine de deneyelim yumurtan gelişiyosa şansın var demiştiBende suan bir tane kist vsr adetle de gitmiyor doktor gecen ay kist var diye baslamadi bu ay kist duruyor baslayalim dedi ben anlamadim bununla ilgili bilginiz var mi
Bu reglimin 5. Gunu baslicak ilaca siz gebe kaldiniz mi ilaclar ileMaalesef bi bilgim yok denemek istemiştir muhtemelen. Ben de hem polip hem pco var yine de deneyelim yumurtan gelişiyosa şansın var demişti
İğnenin üstünden 16 gün geçti test hala pozitif ama silik ilaç etkisi mi yoksa gebelik mi emin olamıyorum adet gecikmesini bekliyorum artık bakalımBu reglimin 5. Gunu baslicak ilaca siz gebe kaldiniz mi ilaclar ile
Hayirlisi olsun insallah hamilesinizdirİğnenin üstünden 16 gün geçti test hala pozitif ama silik ilaç etkisi mi yoksa gebelik mi emin olamıyorum adet gecikmesini bekliyorum artık bakalım
Çok ihtimal vermiyorum ama hayırlısı artıkHayirlisi olsun insallah hamilesinizdir
İğnenin 10 gününde yapılan gebelik testinde pozitif var ise hamileliktir. Siz 16.gunfen bahsediyorsunuz iğnenin artık emaresi kalmadıÇok ihtimal vermiyorum ama hayırlısı artık
Maalesef kanamam oldu zaten regl olucakmışım gibi kasıklarım ağrıyordu olduİğnenin 10 gününde yapılan gebelik testinde pozitif var ise hamileliktir. Siz 16.gunfen bahsediyorsunuz iğnenin artık emaresi kalmadı
Söküldğmü adetiniz tamamenMaalesef kanamam oldu zaten regl olucakmışım gibi kasıklarım ağrıyordu oldu
Hayır zaten olmam gerekenden 2 gün önce oldumSöküldğmü adetiniz tamamen
Selamlar bende regl oldum siz gittiniz mi tekrar doktora bu ay ki süreciniz nasıl olacakHayır zaten olmam gerekenden 2 gün önce oldum
Evet cuma günü polip için minik bir operasyon geçireceğim sonra tekrar ilaç ve iğne tedavisini deneyeceğiz doktorumla ilk önce poliplerden kurtulmaya karar verdik. Siz ne düşünüyorsunuzSelamlar bende regl oldum siz gittiniz mi tekrar doktora bu ay ki süreciniz nasıl olacak
Bende şimdi kontrolden geldim regl 3. Günümdü bugün. Geçen ay ilk defa Klomen ve çatlatma iğnesi yapmıştık. Doktorum bu sefer gonal-F iğnesi verdi yumurta geliştirmek için. Tercihi bize bıraktı aşılama ya da yine ilişki siz karar verin dedi bakalım düşünücezEvet cuma günü polip için minik bir operasyon geçireceğim sonra tekrar ilaç ve iğne tedavisini deneyeceğiz doktorumla ilk önce poliplerden kurtulmaya karar verdik. Siz ne düşünüyorsunuz
Hayırlısı olur inşallahBende şimdi kontrolden geldim regl 3. Günümdü bugün. Geçen ay ilk defa Klomen ve çatlatma iğnesi yapmıştık. Doktorum bu sefer gonal-F iğnesi verdi yumurta geliştirmek için. Tercihi bize bıraktı aşılama ya da yine ilişki siz karar verin dedi bakalım düşünücez
Amin sizin inşallah hayırlısı olsunHayırlısı olur inşallah
Kan sonucun pozitifken idrar da yapmismiydin o nasıldı?Bende bırınde yaptırdım bugün 13. Gün kan sonucum pozitif
EvetKan sonucun pozitifken idrar da yapmismiydin o nasıldı?
Normal canısı ıkı katı artmıs baya da erken öğrenmıssınMerhaba kızlar lütfen yardımcı olurmusunuz. P. Tesi çatlatma iğnesi nin 14.günüydü, beta 4.5çıktı. İki gün sonra yani bugün 16.gün beta 10.1çıkmış. İki katı artış var, ama gün olarak çok düşük değil mi değer? Kimyasal olmasından korkuyorum.. Lütfen yorum bekliyorum