- Konu Sahibi kimyonkokusu
-
Bazen adetin ilk gününden başlar büyümeye ve adet biter bitmez de yumurtlama gerçekleşir belki sizin de öyle olmuşturHoşbuldummm. Femarayla oldu 19 mm den bir gün sonra akşam çatlamayı vurdum 1 günde de büyüdüyse bilemicem
Pcos var bende benim ki kendiliğinden büyümüyor canımBazen adetin ilk gününden başlar büyümeye ve adet biter bitmez de yumurtlama gerçekleşir belki sizin de öyle olmuştur
Anladım canım. daha iyi o zaman ilaca fazla gerek kalmadı ne güzelPcos var bende benim ki kendiliğinden büyümüyor canım
Femara kullanarak büyüttük zaten kızzAnladım canım. daha iyi o zaman ilaca fazla gerek kalmadı ne güzel
Hadi bakalımm hayırlısı olsun inşallahHoşbuldummm. Femarayla oldu 19 mm den bir gün sonra akşam çatlamayı vurdum 1 günde de büyüdüyse bilemicem
O zaman bugün aşılamayı yaparKızlar yumurtalarım catlamış
Öğleden sonra gitcem tekrar LH e2 sonucuna bakıcaz. Yarın yapcam falan dedi ama bilemiyorumO zaman bugün aşılamayı yapar
Bugun yapamaz muhtemelen cunku esinden sperm alip islemden gecirmesi gerekiyor en az 2-3 saat suruyorÖğleden sonra gitcem tekrar LH e2 sonucuna bakıcaz. Yarın yapcam falan dedi ama bilemiyorum
İşte bilmiyorum ki. Bakalım öğleden sonra güncelleme yaparımBugun yapamaz muhtemelen cunku esinden sperm alip islemden gecirmesi gerekiyor en az 2-3 saat suruyor
Kaç yumurta gelişip çatlamış pekiİşte bilmiyorum ki. Bakalım öğleden sonra güncelleme yaparım
Dün iki taneydi bugün ikisi de yokKaç yumurta gelişip çatlamış peki
Sanki 300 ve üstü diyolardı ama emin değilimDün iki taneydi bugün ikisi de yokLH kaç olmalı bilen var mı şu dönemde yumurta çatlayınca yani
Parfon o e2ydiSanki 300 ve üstü diyolardı ama emin değilim
Hadi hayırlı sonuçlarla gel inşallah canım. Sen hangi ilacı kullanıyorsunHadi bakalımm hayırlısı olsun inşallahben yine hastanedeyim bakalım benimki kaç mm olmuş
Gonal f kullandım benHadi hayırlı sonuçlarla gel inşallah canım. Sen hangi ilacı kullanıyorsun
E2m düşmüş 560tan 490a.Parfon o e2ydi
Ne dedi peki doktorE2m düşmüş 560tan 490a.
LH 5 çıktı.
Ama baktım şimdi luteal fazda 2-12 arası olması normal yazıyor
Puxhu
Yarım saate geçicem canımNe dedi peki doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?