- Konu Sahibi kimyonkokusu
-
Birde hepsi akıp gidiyor zatenBu fitil ne kadar pis kokuyor. Günlük 2 defa yıkanıyorum resmen
ben ilk hamileliğimi göğüs ağrısıyla öğrenmiştimGöğüs ağrısına çok aldanmayın bence benim 30 aralıkta göğüslerim şişmeye ve ağrımaya başladı daha çatlatma iğnesi bile olmamıştım ve halen yanıyor uçlarına dokunulmuyor bile
Keşke benim de öyle olsa. Adete 2 gün var erken gebelik negatifben ilk hamileliğimi göğüs ağrısıyla öğrenmiştim
Benim 14-16 arası adet günüm onu bekliyorumBenim hep ağrır hatta patlayacak gibi olur ve her zaman da adet oldum zaten. O yüzden yine adet olurum herhalde. Meme ucu ağrısı gebelik belirtisiymiş diye okudum sizin kaç gün kaldı bat a
AynenBirde hepsi akıp gidiyor zaten
aslında onu iyice içe koydupunuz zaman fazla akmıyorBirde hepsi akıp gidiyor zaten
Merhaba bende bu ay aşılama yaptıralım gonalf kullanıyorum tahminen pazartesi aşılamam olacak. Hepimi güzel sonuçlar alırız inşallahkızlar kızlarrr ocak ayında aşılama yaptıracaklar nerdesiniiiizzzz
Merhaba hoşgeldinizMerhaba bende bu ay aşılama yaptıralım gonalf kullanıyorum tahminen pazartesi aşılamam olacak. Hepimi güzel sonuçlar alırız inşallah
Nasipse pazartesi canımFitil verdi bide gün aşırı ilişki önerdi başka bişey demedi canım.14. Gün gelip kan vereceksin ona göre fitili bırak yada devam et diyeceklermiş senin aşılama ne zamam olacak
Oyyy bizim derdimiz biter miBirde hepsi akıp gidiyor zaten
Merhaba. Aramıza hoş geldin, inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız bu ayMerhaba bende bu ay aşılama yaptıralım gonalf kullanıyorum tahminen pazartesi aşılamam olacak. Hepimi güzel sonuçlar alırız inşallah
Sizde problem nedir acaba benim eşimin sperm şekli bozuk iki yıldır hiç gebe kalamadımMerhaba. Aramıza hoş geldin, inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız bu ay
Biz de eşimin spermi hızlı hareketli 0’dı ve doktorlar iyi deyip geçtiler ve bana ilaç verdiler hep duphaston çatlatma falan. işte 5 ay önce tavsiye üzerine doktora gittik takviye falan derken baya baya yükseldi çok şükür.Sizde problem nedir acaba benim eşimin sperm şekli bozuk iki yıldır hiç gebe kalamadım
Bize bunun ilaçla düzelmeyeceği tek çözümün aşılama 1 defa sonrasında tüp bebeğe yönlendircem acele edin dedi. Morfoloji bozukluğu var yüzde 2 sağlam sadeceBiz de eşimin spermi hızlı hareketli 0’dı ve doktorlar iyi deyip geçtiler ve bana ilaç verdiler hep duphaston çatlatma falan. işte 5 ay önce tavsiye üzerine doktora gittik takviye falan derken baya baya yükseldi çok şükür.
Sizde problem nedir acaba benim eşimin sperm şekli bozuk iki yıldır hiç gebe kalamadım
Ya. Sizin neden farklıymış bizim doktor bize rosgenyl man önermişti hem morfolojik bozukluğu da az da olsa giderir dediBize bunun ilaçla düzelmeyeceği tek çözümün aşılama 1 defa sonrasında tüp bebeğe yönlendircem acele edin dedi. Morfoloji bozukluğu var yüzde 2 sağlam sadece
6 Ocak la burdayımkızlar kızlarrr ocak ayında aşılama yaptıracaklar nerdesiniiiizzzz
Hosgeldinnn. İğneli miydi kaç mm büyüdüüü6 Ocak la burdayım
Hoş geldin6 Ocak la burdayım
Hoşbuldummm. Femarayla oldu 19 mm den bir gün sonra akşam çatlamayı vurdum 1 günde de büyüdüyse bilemicemHosgeldinnn. İğneli miydi kaç mm büyüdüüü
HoşbuldummmHoş geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?