Ocak 2025 Aşılama Olacaklar Toplaşalım mııı🌸

Ayy Allahım.güzel haberi süpriz bir şekilde verirsin sağlıcakla inşallah ayy çıkar birazdan sabırsızlamdım suan bende canım bu arada bir şey sorcam aşılamadan sonra kaç gün birliktelik oldu?

Bende iğne vuralı 7. Günüm aşılamanın da 5. Günü karnım aşırı şiş ve sert gaz şişkinliğim var, sağ tarafımda da bi batma hissi var şişkinlikten kaynaklı mı yoksa bi belirti mi emin olamıyorum

Ayy Allahım.güzel haberi süpriz bir şekilde verirsin sağlıcakla inşallah ayy çıkar birazdan sabırsızlamdım suan bende canım bu arada bir şey sorcam aşılamadan sonra kaç gün birliktelik oldu?
Ya bende onu sormak istedim, benim doktorum aşılama yaptığımız akşam birliktelik olsun dedi 36 saat sonra da aşılama yaptık sonraki birliktelik de gün aşırı olsun dedi, çarşamba aşılama oldum cuma ve pazar ilişki dedi sonrasında isterseniz Salı da deneyin size kalmış dedi sizde nasıl oldu ne dedi doktorunuz

İğnenin etkisidir belki de canım suan bende 10. Günüm alt karın şişlik vs var yani ara ara giren kasık agrısı ve bel ağrısı oluyor suanlık bakalım hayırlısı her şeyin beklemedeyiz

İğnenin etkisidir belki de canım suan bende 10. Günüm alt karın şişlik vs var yani ara ara giren kasık agrısı ve bel ağrısı oluyor suanlık bakalım hayırlısı her şeyin beklemedeyiz
beklemek çok stresli ve heyecanlı Günler yakın herkesin peşpeşe gebelik haberleriyle gelelim buraya Amiiiiiinnn

Canım, benim aşılama yapıldı bugün. Hatta az önce eve geldim. Duphaston kullanacağım bu süreçte günde üç kere. Yarından itibaren üç gün ilişki sonrası için de iki günde bir ilişki dediler. Doktorum izinliymiş başka bir doktor işlemi yaptı nedendir anlamadım bu sefer biraz acıdı, aşırı idrar sıkışıktım bi de. Neyse bakalım atlattık gitti, pozitif sonuçlansın inşallah süreç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…