- 22 Temmuz 2024
- 84
- 34
- 3
- 28
- Konu Sahibi kimyonkokusu
-
Ay hala çıkmadı mı sonucun bizde heyecanla bekliyoruz haberiniAy eşime regl oldum dedim bu arada. Mesajlaştık. Kıyamam üzüldü ama beni teselli etmeye çalıştı djsjsj
üzme kendini nasip bu işler, belki de hiç olmayacak nerden bilelim isyan etme takdir Allahtan falan yazmış
Ayy Allahım.güzel haberi süpriz bir şekilde verirsin sağlıcakla inşallahAy eşime regl oldum dedim bu arada. Mesajlaştık. Kıyamam üzüldü ama beni teselli etmeye çalıştı djsjsj
üzme kendini nasip bu işler, belki de hiç olmayacak nerden bilelim isyan etme takdir Allahtan falan yazmış
Ya bende onu sormak istedim, benim doktorum aşılama yaptığımız akşam birliktelik olsun dedi 36 saat sonra da aşılama yaptık sonraki birliktelik de gün aşırı olsun dedi, çarşamba aşılama oldum cuma ve pazar ilişki dedi sonrasında isterseniz Salı da deneyin size kalmış dedi sizde nasıl oldu ne dedi doktorunuzAyy Allahım.güzel haberi süpriz bir şekilde verirsin sağlıcakla inşallahayy çıkar birazdan sabırsızlamdım suan bende canım bu arada bir şey sorcam aşılamadan sonra kaç gün birliktelik oldu?
Ay çıkmadı mı halaaaaAy eşime regl oldum dedim bu arada. Mesajlaştık. Kıyamam üzüldü ama beni teselli etmeye çalıştı djsjsj
İğnenin etkisidir belki de canım suan bende 10. Günüm alt karın şişlik vs var yani ara ara giren kasık agrısı ve bel ağrısı oluyor suanlık bakalım hayırlısı her şeyin beklemedeyizBende iğne vuralı 7. Günüm aşılamanın da 5. Günü karnım aşırı şiş ve sert gaz şişkinliğim var, sağ tarafımda da bi batma hissi var şişkinlikten kaynaklı mı yoksa bi belirti mi emin olamıyorum
beklemek çok stresli ve heyecanlıİğnenin etkisidir belki de canım suan bende 10. Günüm alt karın şişlik vs var yani ara ara giren kasık agrısı ve bel ağrısı oluyor suanlık bakalım hayırlısı her şeyin beklemedeyiz
Amin inşallahbeklemek çok stresli ve heyecanlıGünler yakın herkesin peşpeşe gebelik haberleriyle gelelim buraya Amiiiiiinnn
Canım, benim aşılama yapıldı bugün. Hatta az önce eve geldim. Duphaston kullanacağım bu süreçte günde üç kere. Yarından itibaren üç gün ilişki sonrası için de iki günde bir ilişki dediler. Doktorum izinliymiş başka bir doktor işlemi yaptı nedendir anlamadım bu sefer biraz acıdı, aşırı idrar sıkışıktım bi de. Neyse bakalım atlattık gitti, pozitif sonuçlansın inşallah süreç.Çarşamba olursa benim de döngünün 12. Günü olmuş oluyorya bana pazartesi çatlatma yapacak %90. Bende cumartesi pazar ilişki istedi sonra aşılamaya kadar perhiz dedi. İnş güzel sonuçlar alırı canım benim de ilk aşılamam olmazsa tüpe geçicem. Valla bana 900 lük yazdı 525 ml kullanmış olucam gerisi ne olacak bakalım yumurtan yeterli boyuta ulaşmıştır canım o yüzden gerek görmemiştir ay aramız çok yakın güzel güzel sonuçlar gelsin
Tebrik ediyorum!! :)Kızlaaaar içimde bebek vaaaarrrr
CinnamonQueen Puxhu P puvased P polyannanin_gunlugu B babemm34 B Biravucmutlulukk selfhappy
ayyy herkesi etiketleyemedim hatırlayamıyorum malummm
Yaaaa dedik ama sana bizKızlaaaar içimde bebek vaaaarrrr
CinnamonQueen Puxhu P puvased P polyannanin_gunlugu B babemm34 B Biravucmutlulukk selfhappy
Kuzuuummmm ay nasil sevindim anlatamam yaaaa cok tebrik ederim canimmmmKızlaaaar içimde bebek vaaaarrrr
Ayyy çok mutlu oldumKızlaaaar içimde bebek vaaaarrrr
Yaaaa dedik ama sana bizsağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim canım benim şimdi bize aşılamadan sonraki günlerini anlatabilirsin kaç gün ilişki önerdi doktor ne yedin nasıl anladın
Yaz yaz ben merakla bekliyorum suan çünkü yavrumYeni konu açıp detaylıca yazayımmm
Canım hayırlı olsunn çok sevindimKızlaaaar içimde bebek vaaaarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?