- 26 Nisan 2024
- 1.128
- 933
- 38
- Konu Sahibi kimyonkokusu
-
Günaydın canım yok benim ilktiSen ikinciye aşılama yapmıştın değil mi?
Teşekkür ederimÇok sevindim şu an tebrik ederim
İnşallahİnşallahpek net bi belirtim yoktu. Aşılama sonrası bir hafta her gün kasık ağrısı batma şeklinde. Göğüslerim çok dolgundu ağrıdı. Sonra göğüs ağrım geçti, göğüsler normal haline geldi ilk 1 haftadan sonra aşırı gaz sancısı ve şişkinlik yaşadım. Belirti diyebilir miyiz bilmiyorum. Son 2 gündür göğüs ağrım tekrar başladı ve kasık ve karnımda batmalar yaşıyorum yine. Regl gelecek diye düşünmüştüm ama..
Verdim kuzuu, ben de heyecanla sonucumu bekliyorum kendimi işe verdim zaman çabuk geçsin diye başımı bilgisayardan kaldırmıyorumİnşallahsağlıcakla kan testi verdin mi canım sen bu arada merakla ve heyecanla seni bekliyoruz
Ay hadi inşallah yaaa güzel sonuç olacakVerdim kuzuu, ben de heyecanla sonucumu bekliyorum kendimi işe verdim zaman çabuk geçsin diye başımı bilgisayardan kaldırmıyorum
yapar heralde neden yapmasınKızlar merhaba benim bugün iğneden sonra 15. Günüm dün lekelenmem oldu bugünde sildikçe sanki kana dönecekmiş bir leke geliyor adet olucam sanırım. Bu benim 2. Tedavimdi. Özel hastaneye gidiyorum doktora aşılama olmak istediğimi söylesem yapar mı acaba?
Yani bi aşaması var mı diye sormuştumyapar heralde neden yapmasın
Benim doktorum ilk ilaç tedavisi yapalım olmazsa aşılama yapalım dedi iki ay ilaç tedavisi gördüm benYani bi aşaması var mı diye sormuştum
Benimde bu ikinci ilaç tedavimdi 15. Günüm iğneden sonra hala adet olarak gelmedi ama afedersiniz peçeteye gelen sıvı kahverengi akıntım var olursam çarşamba doktora giderim bizde aşılamaya geçeriz herhalde :) cevapladığınız için teşekkür ederimBenim doktorum ilk ilaç tedavisi yapalım olmazsa aşılama yapalım dedi iki ay ilaç tedavisi gördüm ben
İnşallah yerleşme kanamasıdırBenimde bu ikinci ilaç tedavimdi 15. Günüm iğneden sonra hala adet olarak gelmedi ama afedersiniz peçeteye gelen sıvı kahverengi akıntım var olursam çarşamba doktora giderim bizde aşılamaya geçeriz herhalde :) cevapladığınız için teşekkür ederim
Keşke ama umudum yokİnşallah yerleşme kanamasıdır
canım ilaç tedavisi gördüm dedin diye dedim. hani o aşamadan sonra geçebilir onaYani bi aşaması var mı diye sormuştum
Tamamdır çok teşekkür ederimcanım ilaç tedavisi gördüm dedin diye dedim. hani o aşamadan sonra geçebilir ona
Kuzu keşke 14.günden önce yapmasaydın, iğne etkisi devam ediyor olabilirKızlar bugün aşılamanın 10. Günü az önce erken gebelik testi yaptım ve kıl gibi ince çizgi hafif belirgindi dikkatli bakınca gözüküyor. İgnenin etkisi gecmişmidir? Sizce
Sonuç çıktı mı acabaGünaydın canım yok benim ilkti
Teşekkür ederim
Neyse 4, Gün beklerim hemen kan testi veririm canım bir anda gaza geldim yaaaKuzu keşke 14.günden önce yapmasaydın, iğne etkisi devam ediyor olabilir
Yok canım yaa çıkmadı. Bu arada sabahtan beri sol karın alt bölgemde sık sık yoklayan ağrım var, çaktırmamaya çalışıyorum insanların içinde ama bayaaa yokluyor ağrıSonuç çıktı mı acaba
Yok çıkmadı sürekli e nabız yeniliyorumNeyse 4, Gün beklerim hemen kan testi veririm canım bir anda gaza geldim yaaasenin kan sonucun cıktımı naptın asıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?