Ocak 2025 Aşılama Olacaklar Toplaşalım mııı🌸

Kızlar selam bana doktor 2 adet iğne verdi 450. Her gün 75 ml vuruluyorum 6 kere vurdum 1. İğnenin bitmiş olması lazım 6 *75 450 oluyor ama şırınganın içinde hala ilaç var :/ bu iğne bitti mi bitmedi şimdi? 2. İğneye mi geçeyim anlamadım bilen biri yazabilir mi

Ne kadar ilac var? Bitmis olmasi lazim dogru hesapladiysaniz. Yeni igneye gecmek gerek

Benim de aynısı oldu. Yedinci gün yaptım mı yapmadım mı anlamadım o yüzden ertesi gün doktor kontrol etti iki gün için tekrar yazmadı ilaç, sürece devam edelim dedi. İdame edecek miktarda ilaç koyuyorlarmıs firma yetkililerine sordurmuştum. Bi de hava olabilir o. İlacın bittiğini bastığımızda sıfıra düşmüyordu oradan anladık biz sonrasında.

Eğer elinde iğne varsa riske bırakma hiç, ikinciye geç. Benim elimde yoktu ondan kaldı öyle.

Bana baştan yazmıştı canım elimde iki kutu iki iğne var. Pazartesi gidicem bende yarın da vurulmam lazım. Şöyle düşündüm 75 e ayarlasam içinde ne kadar varsa o kadar gidecek mesela içinde 50 var. 0 a düşmeyip 25 e düşecek sanırım kalan dozu da diğer iğneden yapsam olur mu ki? Yoksa direk 2. İğneye mi geçeyim bilemedim

Igneler bittiginde de dibinde sanki varmis gibi gorunuyor biraz ama o hava bence. Ben hep hesaplayip yaptim o yuzden hesabima uyuyorsa yeni igneye gectim
Ya bence de bu kadar pahalı bir iğnede sanmıyorum fazla doz koysunlar ama bildiğin ilaç var gibi içinde bi 50 ml daha. Ben diyorum ki 75 e ayarlayayım zaten 0 a düşmez sanırım içinde yoksa 50 varsa 25 de kalacak. Kalanını da diğer iğneden mi yapsam yoksa direk yeni iğneye mi geçsem bilemedim

Ben 7. Gün 75 doz yaptıgımda sıfıra indi. Ama içinde hava da olduğunu düşünüyorum az da olsa. Firma yetkililerine sordurduk direkt biraz daha fazladan koyuyorlarmış kaleme. Fazla dediğimde 5-10 ml ancadır.

Insallah kuzumm.Tup bebek topigine bi baslik actim ama guncellememistim. Guncellerim senin icin ya da mesajla bilgi veririm sana noldu neler yapildi diye sen ne durumdasin ???
takibe alayım etiketlediğin başlığı. Ben aynı negatiften devam Aralık aşılamam negatif olunca hiç ara vermeden adette gittim doktora letu hap başladı son kontrole gittiğimde yumurta çatlamış vs dedi aşılama olmayacak bu ay ama rahim duvarın çok iyi görünüyor günlerini değerlendir gebelik olabilir dedi heveslendim sonuç yine negatif. Aşılamaya devam etmeyeceğim sanırım artık. Bu adet için salıya randevu almıştım iptal ettim. Ovulasyon testi alıp o şekilde deneyeceğim birkaç ay. O sırada maddi olarak biraz toparlanıp tüp bebek yoluna gireceğiz ama inşallah hiç gerek kalmaz allah emeklerimizi boşa çıkarmasın tez vakitte dualarımıza karşılık versin

Insallah tup bebege gerek kalmadan hamile kalirsin. Insallah. Umarim benim de bu denemeden pozitif sonuc gelir.. ne kadar skntilar emekler veriyoruz

Nasl gidiyo canım varmı bı gelişme

Ben 7. Gün 75 doz yaptıgımda sıfıra indi. Ama içinde hava da olduğunu düşünüyorum az da olsa. Firma yetkililerine sordurduk direkt biraz daha fazladan koyuyorlarmış kaleme. Fazla dediğimde 5-10 ml ancadır.
Eğer elinde iğne varsa riske bırakma hiç, ikinciye geç. Benim elimde yoktu ondan kaldı öyle.
Şu şekilde iğne kızlar. Yani hava heralde direk 2. Ye geçeyim diyorum çünkü içinde biraz varsa şimdi basarım diğerinden ekleme yapmak falan fazla doz gider diye çekiniyorum

Eklentiler

• 4FFB63FD-0B37-4CF7-9BB7-53B38EEF04C4.jpeg
    165,1 KB · Görüntüleme: 24
Kızlar yarın kan verecektim bugün aşılamanın 16.günü. Artımed almışım farkında olmadan evde duruyordu, yanlış pozitif veriyor diye yapmayacaktım ama dayanamadım. Hemen ilk 20 saniyede falan çıktı sanırım bilmiyorum çok bariz çift çizgi yanlıs gösteriyor olabilir mi çok değişik duygular yaşıyorum Allahım

Eklentiler

• image.jpg
    224,3 KB · Görüntüleme: 24
Valla dün daha yoğun akıntım gelmeye başladı fitil de kullanıyorum onunla beraber mi yoksa sadece fitil mi akıyor emin olamıyorum. Biraz da adet olacakmışım gibi ara ara karnım sancılandı gaz şişkinliği de var biraz bende böyle devam sende nasıl gidiyor

ayyyy inanmıyorum bu resmen pozitif çok duygusallll kan testine gittin mi

Ben hiç birşey hissetmiyorum ya yine olmadı biliyorum

Hayırlı olsun bu kadar net hamilesin tersi olmaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…