- 10 Ağustos 2023
- 1.165
- 389
- 43
- 32
- Konu Sahibi kimyonkokusu
-
Bende doktordan geldim şimdi canım 4 gün kullandım sol tarafta 13.1 dedi birde küçük 10.5 var o çatlamaz büyük ihtimal dedi. Pazartesi tekrar kontrol var çok büyük ihtimal çarşamba dedi bana da. Yumurta allahtan sol tarafta. Sağ tarafta olsa iptal edecektim dedi sağ da tüp yok benim :/ o yüzden mutlu oldumPazartesi aşılamaya karar verdi doktorum. Sol tarafta 14 mm yumurta mevcutmuş. Bir tane varmış. Bir tane olmasının istenen bi durum olduğunu söyledi kendisi. Rahim duvarı kalınlığı güzelmiş. Bakalım hayırlısı her ikimiz için de. ^^
Selamlar, bende şuan aşılama sürecindeyim hiçbir yumurtlama problemim yok. Yine de Gonalf kullanıyorum. her şey okey bile olsa yine de bu tedavi alınıyor %90 . Doktor tüm süreci yönetiyor zaten diğer türlü kaç yumurta olacak olmayacak mı çatladı mı çatlamadı mı gibi durumlar var. Hele tüp bebek sürecinde zaten 1 den fazla yumurta geliştiriyorlarMerhaba yumurtlama problemi olmayan her ay düzenli yumurtlama gelişip catlayan bir durumda yumurtlama tedavisi gerekiyor mu, bu tedaviyi yaptıranların yumurtlama sorunu olduğu icin mi yaptırıyorlar bunu anlamadım, bilen var mi
Cumartesi gece 23.00’da yapacağım. Bir de o gece birliktelik istedi doktor. Aşılama zaten pazartesi olacak. Pazar günü ilişki olmayacak. Bu şekilde ilerledik yine. İlk aşılamada da bu şekilde oldu.Çatlatma iğnesini yaptın mı canım? Ya bazı doktorlar aşılama sonrası ilişki öneriyormuş ama çatlatma iğnesi sonra ilişki önermeyenlerde var 3 gün perhiz diyorlar aşılamaya kadar. Sana bir şey dedi mi doktorun
Çok sevindim bu arada yumurtanın solunda olmasına ^^ Benim de solda :’)Bende doktordan geldim şimdi canım 4 gün kullandım sol tarafta 13.1 dedi birde küçük 10.5 var o çatlamaz büyük ihtimal dedi. Pazartesi tekrar kontrol var çok büyük ihtimal çarşamba dedi bana da. Yumurta allahtan sol tarafta. Sağ tarafta olsa iptal edecektim dedi sağ da tüp yok benim :/ o yüzden mutlu oldum
Benim döngümün 12. Gününde aşılama olmuş olacak. İlk aşılamada da 14. Günde olmuşum.Yaaaa çok sevindim evet canım bana da 1 tane olsun bizim olsun dedi. Benim rahim durumundan dolayı fazla yumurta gelişirse iptal edecek. Bakalım bende yarın gideceğim kontrole bugün 4. İğneyi vurdum çoğunun döngünü 14.15. Gününde aşılama yı yapmış senin kaçıncı gündü?
Güzel haberler bekliyoruz senden :). Ben klomende son günüm ara ara kasıklarım ağrıyor ilaçtan mı bilemedim. Çarşamba kontrolum varSelaaam kızlar napıyorsunuz nasılsınız? Son durumlarınız nelerrr?
Benim bugün aşılama gününü de sayarsak tam 14.günüm. Ama pazartesiye kadar beklicem beta içinsizde ne var ne yok
Sağ ol canım benm. Ama baş ağrım oldu bugün muhtemelen yarın reglim gelir. Pek umudum kalmadı. Çünkü benim en net belirtim migrenimGüzel haberler bekliyoruz senden :). Ben klomende son günüm ara ara kasıklarım ağrıyor ilaçtan mı bilemedim. Çarşamba kontrolum var
Olsun yinede düşürme kendini çok. Artık belirtilere takılmıyorum çünkü bu süreçte yaşamadığım belirti kalmadı ama sonuç hep negatiftiSağ ol canım benm. Ama baş ağrım oldu bugün muhtemelen yarın reglim gelir. Pek umudum kalmadı. Çünkü benim en net belirtim migrenim
Haber ederim mutlakaOlsun yinede düşürme kendini çok. Artık belirtilere takılmıyorum çünkü bu süreçte yaşamadığım belirti kalmadı ama sonuç hep negatifti
Benim döngümün 12. Gününde aşılama olmuş olacak. İlk aşılamada da 14. Günde olmuşum.
Çok sevindim bu arada yumurtanın solunda olmasına ^^ Benim de solda :’)
Çarşamba olursa benim de döngünün 12. Günü olmuş oluyorCumartesi gece 23.00’da yapacağım. Bir de o gece birliktelik istedi doktor. Aşılama zaten pazartesi olacak. Pazar günü ilişki olmayacak. Bu şekilde ilerledik yine. İlk aşılamada da bu şekilde oldu.
Benim şöyle bi durumum oldu dün gece. İğnem bitmiş ve fark etmemişim. İlk defa bitirdim çünkü. İlk aşılamada çok düşük vurulduğum için bitmemişti. Son dozu vuruldum normalde bu akşam ve yarın akşam da vurulacaktım. Doktor gerekli görmedi. Sadece cumartesi çatlatma iğnesi olacak, pazarteside aşılama zaten.
14 gününüz dolmuş nerdeyse bence test yapabilirsinizKızlar merhaba ben 8 ocakta çatlatma iğnesi vuruldum 10 ocakta aşılama oldum hala regl olmadım sizce test yapmalı mıyım korkuyorum negatif görmekten aşılaması olumsuz olanlar aşılamadan kaç gün sonra regl olmuştunuz acaba
Benim de 13 günümSelaaam kızlar napıyorsunuz nasılsınız? Son durumlarınız nelerrr?
Benim bugün aşılama gününü de sayarsak tam 14.günüm. Ama pazartesiye kadar beklicem beta içinsizde ne var ne yok
Belirti falan bişey hisediyormusnzKızlar merhaba ben 8 ocakta çatlatma iğnesi vuruldum 10 ocakta aşılama oldum hala regl olmadım sizce test yapmalı mıyım korkuyorum negatif görmekten aşılaması olumsuz olanlar aşılamadan kaç gün sonra regl olmuştunuz acaba
merhaba canım naptın gittin mi görüşmeyeBenim reglim basladi cok sukur persembe doktora gidiyorum tup bebek sureci icin
Evet canim basladim bile sali gunu yumurta toplamam varmerhaba canım naptın gittin mi görüşmeye
ayyyy inşallah tekte sağlıklı pozitifi görürsünEvet canim basladim bile sali gunu yumurta toplamam var
Insallah kuzumm.Tup bebek topigine bi baslik actim ama guncellememistim. Guncellerim senin icin ya da mesajla bilgi veririm sana noldu neler yapildi diyeayyyy inşallah tekte sağlıklı pozitifi görürsünbu konuyla ilgi bir başlık açtın mı sürecini takip etsem. Benimde yolum yavaştan tüp bebeğe gidiyor. Ayrıntılı okurduk senden süreci
Aşılamadan sonraki 17. Günde regl olmuşum ben. Döngümün 31. Gününe tekabül ediyor.Kızlar merhaba ben 8 ocakta çatlatma iğnesi vuruldum 10 ocakta aşılama oldum hala regl olmadım sizce test yapmalı mıyım korkuyorum negatif görmekten aşılaması olumsuz olanlar aşılamadan kaç gün sonra regl olmuştunuz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?