- Konu Sahibi kimyonkokusu
-
Adet sancınız falan yok mu.bugun testınızın kacıncı gunuyduHiçbir belirtim aslında
Aşılamadan sonra 10gün çatlatmadan sonra 12 gün geçtiAdet sancınız falan yok mu.bugun testınızın kacıncı gunuydu
Belırtılerın var mı canım
Hiçbir belirtim yok aslında şu an göğüslerim zaten 30aralıkta ağrımaya başladı.Belirtilerin neler canım
Adet sancısı da var gibiydi bugün bir ara sanki oldum sandım. Duygu değişimi falan yaşadım hattaAdet sancınız falan yok mu.bugun testınızın kacıncı gunuydu
Sizin var mı belirtinizAdet sancınız falan yok mu.bugun testınızın kacıncı gunuydu
Bende 1 haftadır adet sancısı var ama gelen bısey yok goguslerım agrıyor bıde ıkı gundur beyaz akıntım varSizin var mı belirtiniz
Ben ıgneyı 29 aralıkda vurdumAma siz artık kaç gün geçmiş ben ovitrelle ayın 31 yaptım
Kan vericem canim birazdan. Ama negatif yani sirf doktor ver dedigi icin vericem evdeki testler negatifCanım tekrar test yaptın mı
İnşallah hamilesindir canımKan vericem canim birazdan. Ama negatif yani sirf doktor ver dedigi icin vericem evdeki testler negatif
Keske canim keskeİnşallah hamilesindir canım
Ben geç kaldım gidemedim@CinnamonQueen N Nasiba K Kızlar naptınız son durum nedir merak ettim. Umarım hayırlı haberleri alırsınız
Siz kan verdiniz mi ?Keske canim keske
Verdim cikar oglene, siz?Siz kan verdiniz mi ?
Kan verdim ben ama evdeki testler negatif oldugu icin bi beklentim yok canim. Doktor kan ver dedigi icin verdim sadece@CinnamonQueen N Nasiba K Kızlar naptınız son durum nedir merak ettim. Umarım hayırlı haberleri alırsınız
Aynı durumdaydız canım benimde aynısıYeni gördüm mesajlarınızı kızlar
Benimde bugün aşılamanın 5. Günü ana tık belirti yok
İlk aşılama negatif ama en azından aşılama olduğumu anlıyordum kaşık ağrısı göğüs ucu hassasiyeti
Şimdi hiç birşey hissetmiyorum
Hayırlı haberlerle canımKan vericem canim birazdan. Ama negatif yani sirf doktor ver dedigi icin vericem evdeki testler negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?