- Konu Sahibi kimyonkokusu
-
Bende hiçbir şekilde bakmadı doktor direkt aşılama yapıldı ultrasonla bile bakılmadıKan almalari lazim aslinda, catlatma oncesi e2 degeri, yumurtanin catlayip catlamadigini anlamasi icin de progesteron bakilir. Bakmadilar hic bende hep usg ile devam ettiler
Ilginc gercekten. Ne durumdasiniz test gununuz ne zamanBende hiçbir şekilde bakmadı doktor direkt aşılama yapıldı ultrasonla bile bakılmadı
Doktor 11 gün sonra kan ver dedi ama bilemedim emin değilim hep negatif olduğu için artık gitmek bile istemiyorumIlginc gercekten. Ne durumdasiniz test gununuz ne zaman
Asilma sonrasi kacinci gun? Ben de yarin kan verecegimDoktor 11 gün sonra kan ver dedi ama bilemedim emin değilim hep negatif olduğu için artık gitmek bile istemiyorum
Hiç test yaptınız mı?Asilma sonrasi kacinci gun? Ben de yarin kan verecegim
27 aralik asilama. Sabah erken gebelikte coook incecik bi cizgi vardi ama ben onlari pek dikkate almiyorum. Kaset negatifti. Duphaston bu gece son. Ilactan dolayi regl olamadim herhalde dun regl gunumduHiç test yaptınız mı?
Evet bende de daha önce duphastondan sonra 5 gün gecikme oldu. Siz ne zaman kan vereceksiniz?27 aralik asilama. Sabah erken gebelikte coook incecik bi cizgi vardi ama ben onlari pek dikkate almiyorum. Kaset negatifti. Duphaston bu gece son. Ilactan dolayi regl olamadim herhalde dun regl gunumdu
Bende yapmam diyordum ama yapmaya başladım başladım da durduramıyorum şimdi kendimi regl günümün mü beklesem acaba 3-4 gün var nasıl olsa27 aralik asilama. Sabah erken gebelikte coook incecik bi cizgi vardi ama ben onlari pek dikkate almiyorum. Kaset negatifti. Duphaston bu gece son. Ilactan dolayi regl olamadim herhalde dun regl gunumdu
Yarin sabah kan testi gunum. Umudum yok negatiftir muhtemelen. Olsa testte belirgib cikardiEvet bende de daha önce duphastondan sonra 5 gün gecikme oldu. Siz ne zaman kan vereceksiniz?
İnşallah pozitiftir sizin. Ben mi yanlış hesapladım acaba diye düşünüyorumYarin sabah kan testi gunum. Umudum yok negatiftir muhtemelen. Olsa testte belirgib cikardi
Keske ama sanmiyorum ya… Neyi yanlis hesapladiniz anlamadimİnşallah pozitiftir sizin. Ben mi yanlış hesapladım acaba diye düşünüyorum
Günleri acaba yanlış mı hesapladım aşılam dahil mi 11 gün sayılacaksak yoksa ertesi gün mü sayılıyor?Keske ama sanmiyorum ya… Neyi yanlis hesapladiniz anlamadim
En son test tekrar pozitif mi ben mi öyle görüyorum
Aynen tekrar pozitif verdiEn son test tekrar pozitif mi ben mi öyle görüyorum
Bazen 1 den fazla yumurta olsa da bir tanesi digerlerini baskiliyor. Catlatma ignesine yetisemiyor onlar. Bir ihtimal kucuk yumurtalar bu esnada gelisip dollenebilir diye devaminda iliski oneriliyor.Kızlar şimdi size bi şey sorcambiz işte aşılama tedavisinden önce yumurta büyütüyoruz takip yapılıyor sonra çatlatılıyor ve 36 saat sonra işlem yapılıyor. Bu saat bile bu kadar önemliyse sonrasında günaşırı ilişki niye öneriliyo?? Benim hala bu biyolojik meselede çözemediklerim var nasıl zor işmiş bebe yapmak valla geçen bunu sorguladım yani
Hııı benimkiler büyümez çok da lazım değilmiş o vakitBazen 1 den fazla yumurta olsa da bir tanesi digerlerini baskiliyor. Catlatma ignesine yetisemiyor onlar. Bir ihtimal kucuk yumurtalar bu esnada gelisip dollenebilir diye devaminda iliski oneriliyor.
Belırtılerınız var mı acaba.bende 31 aralıkta asılama oldum 15 ocakta test vercemBenimde aşılamam dün oldu sağlıkla olsun bebişlerimiz ve isteyen herkesin inşAllah
Be zaman test verceksınız acaba2 ocakta yapıldı 31 aralıkta ise çatlatma yaptık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?