Ocak 2025 Aşılama Olacaklar Toplaşalım mııı🌸

27 aralik asilama. Sabah erken gebelikte coook incecik bi cizgi vardi ama ben onlari pek dikkate almiyorum. Kaset negatifti. Duphaston bu gece son. Ilactan dolayi regl olamadim herhalde dun regl gunumdu
Evet bende de daha önce duphastondan sonra 5 gün gecikme oldu. Siz ne zaman kan vereceksiniz?

27 aralik asilama. Sabah erken gebelikte coook incecik bi cizgi vardi ama ben onlari pek dikkate almiyorum. Kaset negatifti. Duphaston bu gece son. Ilactan dolayi regl olamadim herhalde dun regl gunumdu
Bende yapmam diyordum ama yapmaya başladım başladım da durduramıyorum şimdi kendimi regl günümün mü beklesem acaba 3-4 gün var nasıl olsa

Kızlar şimdi size bi şey sorcam biz işte aşılama tedavisinden önce yumurta büyütüyoruz takip yapılıyor sonra çatlatılıyor ve 36 saat sonra işlem yapılıyor. Bu saat bile bu kadar önemliyse sonrasında günaşırı ilişki niye öneriliyo?? Benim hala bu biyolojik meselede çözemediklerim var nasıl zor işmiş bebe yapmak valla geçen bunu sorguladım yani

Bazen 1 den fazla yumurta olsa da bir tanesi digerlerini baskiliyor. Catlatma ignesine yetisemiyor onlar. Bir ihtimal kucuk yumurtalar bu esnada gelisip dollenebilir diye devaminda iliski oneriliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…