- Konu Sahibi kimyonkokusu
-
Oyle düşünmeyin zaten bu ihtimali arttirmak icin dunya kadar hormon aliyoruz. Arkadan gelen yumurtalarin catlamasi tedavi oldugunuz aylarda normale gore cok daha yuksek.Hııı benimkiler büyümez çok da lazım değilmiş o vakit
Test verdınmı canımPcos var bende benim ki kendiliğinden büyümüyor canım
Yarın vermem gerekiyor ama bilmiyorum adet günümü belki beklerimBe zaman test verceksınız acaba
Ben 2 ocakta aşılama yaptırdım 11 gün sonra kan ver dedi siz benden daha erken olmuşsunuz aslındaBelırtılerınız var mı acaba.bende 31 aralıkta asılama oldum 15 ocakta test vercem
Daha bir hafta oldu canımTest verdınmı canım
Ay saldım valla zaten. Koca da uyuduOyle düşünmeyin zaten bu ihtimali arttirmak icin dunya kadar hormon aliyoruz. Arkadan gelen yumurtalarin catlamasi tedavi oldugunuz aylarda normale gore cok daha yuksek.
Soyluyorum ama ben kendim beceremedim bu isi. Onceki tedavilerde hep 36 saat sonrasi onerilen iliskileri bi sekilde yapamadik
Bana da 15.gün sonra test vermemi soyledıler hıc ıdrar testı yaptınız mıBen 2 ocakta aşılama yaptırdım 11 gün sonra kan ver dedi siz benden daha erken olmuşsunuz aslında
İnsAllah olumlu sonuc alırsınYarın sabahtan test vermeye gideceğim kızlar dua edin pozitif sonuç alayım
vallahi ya hiç uğraşmadan gebe kalabilenler ne büyük nimetteler haberleri yok birde bize bakKızlar şimdi size bi şey sorcambiz işte aşılama tedavisinden önce yumurta büyütüyoruz takip yapılıyor sonra çatlatılıyor ve 36 saat sonra işlem yapılıyor. Bu saat bile bu kadar önemliyse sonrasında günaşırı ilişki niye öneriliyo?? Benim hala bu biyolojik meselede çözemediklerim var nasıl zor işmiş bebe yapmak valla geçen bunu sorguladım yani
bazen kocalara siddete okey oluyorumAy saldım valla zaten. Koca da uyudu
esinlikle katılıyorum aslında çok iyi bir bilgi verdin. çatlatma iğnesi günü ve aşılamayı takip eden günleri değerlendirip biz üstümüze düşen her adımı yapmalıyız aşılama tüp bebek gibi oranı yüksek bi işlem değil sonuçta, doğal yolla gebeliğin sadece spermin yıkanıp içimize bir iğne yardımıyla enjekte edilmesi. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın tez vakitte bu hepimiz pozitifleri görelim artıkKızlar aşılamadan sonraki ilişkiye önem verin bence benim ilk aşılamam da solda iki yumurtam gelişip çatlamıştı ama doktor arkadan gelen yumurtalarımın olduğunu söyledi ve ben hamile kaldıktan sonra doktor sağdan tutmuş dedi yani bugünler önemli bence dikkate alın
Evet yaptım şu an için pozitif gösteriyorduBana da 15.gün sonra test vermemi soyledıler hıc ıdrar testı yaptınız mı
Benımde negatıf gösteriyorduEvet yaptım şu an için pozitif gösteriyordu
Belırtılerın var mı canımEvet yaptım şu an için pozitif gösteriyordu
Canım tekrar test yaptın mıIlginc gercekten. Ne durumdasiniz test gununuz ne zaman
Belirtilerin neler canımEvet yaptım şu an için pozitif gösteriyordu
Hiçbir belirtim aslındaBelırtılerın var mı canım
Ama siz artık kaç gün geçmiş ben ovitrelle ayın 31 yaptımBenımde negatıf gösteriyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?