Ocak 2025 Aşılama Olacaklar Toplaşalım mııı🌸

Hııı benimkiler büyümez çok da lazım değilmiş o vakit
Oyle düşünmeyin zaten bu ihtimali arttirmak icin dunya kadar hormon aliyoruz. Arkadan gelen yumurtalarin catlamasi tedavi oldugunuz aylarda normale gore cok daha yuksek.
Soyluyorum ama ben kendim beceremedim bu isi. Onceki tedavilerde hep 36 saat sonrasi onerilen iliskileri bi sekilde yapamadik

Ay saldım valla zaten. Koca da uyudu

Kızlar aşılamadan sonraki ilişkiye önem verin bence benim ilk aşılamam da solda iki yumurtam gelişip çatlamıştı ama doktor arkadan gelen yumurtalarımın olduğunu söyledi ve ben hamile kaldıktan sonra doktor sağdan tutmuş dedi yani bugünler önemli bence dikkate alın

vallahi ya hiç uğraşmadan gebe kalabilenler ne büyük nimetteler haberleri yok birde bize bak ve onların bu bilgilerden hiçbirini bilmemeleri. biz artık tez yazacak hale geldik ya. geçen 2 çocuk annesi yengeme değerlerine baktırması hakkında bi şeyler anlattım ne bunlar anlamıyorum diyorçok kırıcı

esinlikle katılıyorum aslında çok iyi bir bilgi verdin. çatlatma iğnesi günü ve aşılamayı takip eden günleri değerlendirip biz üstümüze düşen her adımı yapmalıyız aşılama tüp bebek gibi oranı yüksek bi işlem değil sonuçta, doğal yolla gebeliğin sadece spermin yıkanıp içimize bir iğne yardımıyla enjekte edilmesi. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın tez vakitte bu hepimiz pozitifleri görelim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…