- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 83
- 45
Transfer sonrası için aklımda olanları yazayım.Evet bugün 10. gün.
Selamlar canım. Ben nar suyu dışında bişey pek bilmiyorum ama bana da transfer sonrası yenecekleri atabilir misin? Ben sadece bol bol su içmek dışında hiçbişey yapmamıştım.
Evet bir kere kanamam olunca yapmıştım bayağı ağrımıştı. Hergün yapanı düşünemiyorumHayırlı cumalar hanımlar umarım herkes iyidir
Pazartesi transfer olmuştum o günden sonra ağrılar acılar beni bitirdi, progestan iğne sanırım bana yan etki yaptı popomun iki tarafıda dışa doğru şişti çıktı doktorum prolutexe geçirdi göbekten yapacağım bebeğin tutunup tutunamayacağını bile düşünemedim gözüm bişey görmedi allah kimseye böyle ağrı vermesin
Bunları öncesinde yemeye başlasak benim tedavi şimdi şubat 7 sinde filan başlayacak başlasam şimdiden neolurTransfer sonrası için aklımda olanları yazayım.
Havuç suyu,
Hergün kabak çekirdeği (abartmadan)
Badem, fındık, ceviz, kuru dut, incir, kayısı,
Yarım dilim ananas
Avakado (yarım kadar)
yeşil mercimek,
Nohut yemeği,
balık için özellikle somon iyiymiş.
hormonsuz tavuk.
Bol su 2,5 litre en az.
Yumurta, süt, yoğurt.
Transferden sonra nar yemeyin.
Aklımda olanlar bunlar arkadaşlar.
Yarına birşey kalmıyor. Çok yumurtası olanın daha çok ağrırmış. Ağrı kesici kullan demişti doktor. Ben kullanmadım.Kızlar bu nasıl opu ben ağrıdan duramıyorum baya kötüyüm yaa
İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Sen nar yemeyi unutma. Benim doktorum Ebru Öztürk. Sosyal medyadan takip et. Aklında kalmazsaBende burda daha hiç başlayamadığım için bir kere de olsa trasferi burda denemek istiyorum benimde aklımda bahçeci var eğer burda olumlu sonuç alamazsam. bahçeci de hangi doktora gidiyorsunuz? hadi inşallah hayırlısı ile sağlıklı yumurtalar olur güzel sağlıklı emriyolara döner.
Taze trasfer oluyo sanırım insalh hayırla tutunsun kaçıncı gün emriyosuyduGaz sancısıdır o benim opu sonrası 5. Günüm hala normale dönemedim, bu arada yarın inşallah transferimiz var lütfen dua edin
Benimde ilki orada oldu. Doktor anlaşmalı. 8 haftalık kalbi durdu. Ama onlarla alakalı değildi. Ameliyathane ve labarotuvarı kullanıldı.Ben Ümraniye özel Çamlıca medicanada yaptırıyorum a dan z ye çok güzel ilgililer MaşaAllah sübhanallah kesinlikle tavsiye ederim ilk denemem benim 20 yıllık tecrübeli uzmanlar bu konuda güven veren bir yer
Bende bugün adet oldum. Ngs ye yolladıklarından güzel sonuçlar gelirse bir dahaki adette ilaçlara başlayıp transfer yapılacak.Şimdi doktordan geliyorum kontrole çağırdı, bu kez doktoruma çok içim ısındı çok ilgiliydi. Arkadan gelen yumurtalar için daha iyi olacak dedi bizim için dedi ,bir da ki ay başlayacağız bizde halen baya çatlamayan yumurta var onlar için cetrotide verdi perşembe bir daha çağırdı kontrole bir da ki adetimde başlayacağız dedi.
Sen narı ekle bunlara.Bunları öncesinde yemeye başlasak benim tedavi şimdi şubat 7 sinde filan başlayacak başlasam şimdiden neolur
Çok teşekkürler nasipse benim 1 haftam kaldı.Transfer sonrası için aklımda olanları yazayım.
Havuç suyu,
Hergün kabak çekirdeği (abartmadan)
Badem, fındık, ceviz, kuru dut, incir, kayısı,
Yarım dilim ananas
Avakado (yarım kadar)
yeşil mercimek,
Nohut yemeği,
balık için özellikle somon iyiymiş.
hormonsuz tavuk.
Bol su 2,5 litre en az.
Yumurta, süt, yoğurt.
Transferden sonra nar yemeyin.
Aklımda olanlar bunlar arkadaşlar.
İnşallah güzel olur herşeyÇok teşekkürler nasipse benim 1 haftam kaldı.
Ben ufak sökülmeler başladı tam daha anlamıyla gelmedi 3 gündür ufak ufak kan geliyor pedlik daha olmadı ,doktorda gel bakalım dedi ne yapacağımıza nasıl yol izleyeceğiz dedi ondan bugün gittim, yumurtaları çoğalttı ama çatlatma iğnesi vuracağım zaman covid olunca her şey iptal oldu, bende boşa gitmesin çatlatma iğnelerini kullanmadım. Kendiliğinden çatlamayan halen içeride kalanlar olmuş onları çatlatalım dedi bir daki adet döngünde daha iyi olacak dedi ,doktorun izlediği yol aslında ilaçlar çok pahalı olduğu için hastalara teklif edemiyoruz dedi seninki zorunlu da olsa benim istediğim bir yol olucak dedi 1 ay ilaçlarla gelişimini sağlayıp bir daki ay yine aynı şekilde gelişimini sağlayıp toplatmak bizim istediğimiz metod dedi 2 inci kez kullanıldığı zaman ilaçlar yumurtalar daha güzel oluyormuş öyle dedi .
Benim de tedavim iptal oldu. Yumurtalar dondurulacak kaliteye ulaşmadı. Bana doktorum biesteron ve astalife verdi.Pınar Oğuz canım bende senin kervana katılmış bulunuyorum. Az önce haber geldi benim embriyolar malesef iptal. Bundan sonra ki regl beklemek sanırım. Bir de hangi ilaç takviyesi almak gerek acaba tüp bebek iğne tedavisi öncesi.
Benim de tedavim iptal oldu. Yumurtalar dondurulacak kaliteye ulaşmadı. Bana doktorum biesteron ve astalife verdi.
Maşallah süper Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın zorlu bir süreç..Benim tedavim yarım kaldı toplama yapılamadı covid olduğum için şu anda hala atılmayı bekleyen foliküller var o yüzden gelecek aya kaldı nasip.Ben Ümraniye özel Çamlıca medicanada yaptırıyorum a dan z ye çok güzel ilgililer MaşaAllah sübhanallah kesinlikle tavsiye ederim ilk denemem benim 20 yıllık tecrübeli uzmanlar bu konuda güven veren bir yer
Oh ne güzel insanın doktora içinin ısınması çok önemli.. hadi inşallah çok güzel bir süreç olur sadece gebelik testinde pozitif gördüğümüz bir süreç olur canım.Şimdi doktordan geliyorum kontrole çağırdı, bu kez doktoruma çok içim ısındı çok ilgiliydi. Arkadan gelen yumurtalar için daha iyi olacak dedi bizim için dedi ,bir da ki ay başlayacağız bizde halen baya çatlamayan yumurta var onlar için cetrotide verdi perşembe bir daha çağırdı kontrole bir da ki adetimde başlayacağız dedi.
Valla nar yedim bu ay hep hatta nar suyu da içtim hayırlısı. hahaha tamam canım not aldım çok sağol:)İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Sen nar yemeyi unutma. Benim doktorum Ebru Öztürk. Sosyal medyadan takip et. Aklında kalmazsatelefonunda kalsın.
nsg nedir onu bilmiyorum neden nsg ye gönderdiler seniBende bugün adet oldum. Ngs ye yolladıklarından güzel sonuçlar gelirse bir dahaki adette ilaçlara başlayıp transfer yapılacak.
Sende takviyelerle daha güzel yumurtalar elde edersin.
Herşey bir tecrübe…
evet bence de öyle oda onu dedi ama birdaki ay daha güzel olacak dedi tedavin için 1 ay dinlendirelim dedi biz genelde aslında bu yöntemi istiyoruz dedi ama ilaçlar çok maliyetli diye teklif edemiyoruz dedi senin covidden dolayı senin açından üzülsekde tedavi açısından sevindim dedi , yumurtanıda bu şekilde anlamış oluyoruz bir daki aya gelen yumurtalar da çoğalıyor dedi tedavi de tabii biraz tıbbi kelimeler kullanıyor okadar anlamıyorum bazı şeyleri :)Canım sanki yumurtalar kist olmasın çatlasın regl olduğunda atılsın diye yapılan bir yöntem. Diğer ay da dınlenmıs olursun diye söylemıs olabilir.
Tedavi olduk yumurta cok oldu mesela benden 5 alındı ama arkadan gelenler eğer büyümüş ve çatlamadıysa veriyorlar ıgneyi. Bende 26mm olan yumurta için regl öncesi çatlatma verdi doktor kist olmasın diye. Belki senin durumunu yanlış da anlamış olabılırm ama sanki benım bundan önce ki durum a benzettim olayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?