Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Evet bugün 10. gün.

Selamlar canım. Ben nar suyu dışında bişey pek bilmiyorum ama bana da transfer sonrası yenecekleri atabilir misin? Ben sadece bol bol su içmek dışında hiçbişey yapmamıştım.
Transfer sonrası için aklımda olanları yazayım.
Havuç suyu,
Hergün kabak çekirdeği (abartmadan)
Badem, fındık, ceviz, kuru dut, incir, kayısı,
Yarım dilim ananas
Avakado (yarım kadar)
yeşil mercimek,
Nohut yemeği,
balık için özellikle somon iyiymiş.
hormonsuz tavuk.
Bol su 2,5 litre en az.
Yumurta, süt, yoğurt.

Transferden sonra nar yemeyin.

Aklımda olanlar bunlar arkadaşlar.

Evet bir kere kanamam olunca yapmıştım bayağı ağrımıştı. Hergün yapanı düşünemiyorum

Bunları öncesinde yemeye başlasak benim tedavi şimdi şubat 7 sinde filan başlayacak başlasam şimdiden neolur

İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Sen nar yemeyi unutma. Benim doktorum Ebru Öztürk. Sosyal medyadan takip et. Aklında kalmazsa telefonunda kalsın.

Ben Ümraniye özel Çamlıca medicanada yaptırıyorum a dan z ye çok güzel ilgililer MaşaAllah sübhanallah kesinlikle tavsiye ederim ilk denemem benim 20 yıllık tecrübeli uzmanlar bu konuda güven veren bir yer
Benimde ilki orada oldu. Doktor anlaşmalı. 8 haftalık kalbi durdu. Ama onlarla alakalı değildi. Ameliyathane ve labarotuvarı kullanıldı.

Bende bugün adet oldum. Ngs ye yolladıklarından güzel sonuçlar gelirse bir dahaki adette ilaçlara başlayıp transfer yapılacak.
Sende takviyelerle daha güzel yumurtalar elde edersin.
Herşey bir tecrübe…

Çok teşekkürler nasipse benim 1 haftam kaldı.

Canım sanki yumurtalar kist olmasın çatlasın regl olduğunda atılsın diye yapılan bir yöntem. Diğer ay da dınlenmıs olursun diye söylemıs olabilir.
Tedavi olduk yumurta cok oldu mesela benden 5 alındı ama arkadan gelenler eğer büyümüş ve çatlamadıysa veriyorlar ıgneyi. Bende 26mm olan yumurta için regl öncesi çatlatma verdi doktor kist olmasın diye. Belki senin durumunu yanlış da anlamış olabılırm ama sanki benım bundan önce ki durum a benzettim olayı

Benim de tedavim iptal oldu. Yumurtalar dondurulacak kaliteye ulaşmadı. Bana doktorum biesteron ve astalife verdi.

Ben Ümraniye özel Çamlıca medicanada yaptırıyorum a dan z ye çok güzel ilgililer MaşaAllah sübhanallah kesinlikle tavsiye ederim ilk denemem benim 20 yıllık tecrübeli uzmanlar bu konuda güven veren bir yer
Maşallah süper Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın zorlu bir süreç..Benim tedavim yarım kaldı toplama yapılamadı covid olduğum için şu anda hala atılmayı bekleyen foliküller var o yüzden gelecek aya kaldı nasip.

Oh ne güzel insanın doktora içinin ısınması çok önemli.. hadi inşallah çok güzel bir süreç olur sadece gebelik testinde pozitif gördüğümüz bir süreç olur canım.

evet bence de öyle oda onu dedi ama birdaki ay daha güzel olacak dedi tedavin için 1 ay dinlendirelim dedi biz genelde aslında bu yöntemi istiyoruz dedi ama ilaçlar çok maliyetli diye teklif edemiyoruz dedi senin covidden dolayı senin açından üzülsekde tedavi açısından sevindim dedi , yumurtanıda bu şekilde anlamış oluyoruz bir daki aya gelen yumurtalar da çoğalıyor dedi tedavi de tabii biraz tıbbi kelimeler kullanıyor okadar anlamıyorum bazı şeyleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…