Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Kesin tutacaklar. 5. güne gitmeleri hele 4.ünün de harika! İlk denemen mi senin?
Evet masalh bende okuyunca çok sevindim ya 4 ünün 5. Güne gitmesi içime su serpti rabbim insalh yüzünü güldürsün de sana güzelce tutunsun annesi

Şimdi doktordan geliyorum kontrole çağırdı, bu kez doktoruma çok içim ısındı çok ilgiliydi. Arkadan gelen yumurtalar için daha iyi olacak dedi bizim için dedi ,bir da ki ay başlayacağız bizde halen baya çatlamayan yumurta var onlar için cetrotide verdi perşembe bir daha çağırdı kontrole bir da ki adetimde başlayacağız dedi.

çok sevindim herşeyde vardır bir hayır inş daha güzel olacak

Pınar hayırlara vesile olsun yeni başlangıcın.
Regl oldun mu?
Ben hala bekliyorum bugünde yarında.
Yarın bende gideceğim doktoruma.
Arkadan gelen yumurtalar derken ne demek regl oldun ozaman ? Bir de o yumurtalara neden cetrotide veriyor +1 ay daha bekleyeceksen.
Hiç bir şey bilmiyorum sanırım ben ya

çok sevindim herşeyde vardır bir hayır inş daha güzel olacak

Ben ufak sökülmeler başladı tam daha anlamıyla gelmedi 3 gündür ufak ufak kan geliyor pedlik daha olmadı ,doktorda gel bakalım dedi ne yapacağımıza nasıl yol izleyeceğiz dedi ondan bugün gittim, yumurtaları çoğalttı ama çatlatma iğnesi vuracağım zaman covid olunca her şey iptal oldu, bende boşa gitmesin çatlatma iğnelerini kullanmadım. Kendiliğinden çatlamayan halen içeride kalanlar olmuş onları çatlatalım dedi bir daki adet döngünde daha iyi olacak dedi ,doktorun izlediği yol aslında ilaçlar çok pahalı olduğu için hastalara teklif edemiyoruz dedi seninki zorunlu da olsa benim istediğim bir yol olucak dedi 1 ay ilaçlarla gelişimini sağlayıp bir daki ay yine aynı şekilde gelişimini sağlayıp toplatmak bizim istediğimiz metod dedi 2 inci kez kullanıldığı zaman ilaçlar yumurtalar daha güzel oluyormuş öyle dedi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…