- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.545
- 133
- 32
Yaşla alakasinyok bende 20 vardı 5 toplandı rabbim ol derse olur bizimde yüzümüz güler insalhBenim yaşım itibariyle 7 tane oluşmuştu 5 tane toplanılmış elhamdulillah bunada çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaşla alakasinyok bende 20 vardı 5 toplandı rabbim ol derse olur bizimde yüzümüz güler insalhBenim yaşım itibariyle 7 tane oluşmuştu 5 tane toplanılmış elhamdulillah bunada çok şükür
Masallah canım insalh da kucağına alman nasip olurkesinlikle öyle çok şükür 4 üde 5 güne ulaştı dondurduk
Mesela ne kkullandin bilgi verirmisinValla yumurtalarımı geliştirecek takviye ne varsa kullandım umarım hepimiz hayırlı sonuçlar alırız bu cuma günü hürmetine tüm arkadaşlarımı rabbim hayırlı afiyetle bebişlerle müjdelesin Amin amin
Kesin tutacaklar. 5. güne gitmeleri hele 4.ünün de harika! İlk denemen mi senin?kesinlikle öyle çok şükür 4 üde 5 güne ulaştı dondurduk
Bazı insanların opusu böyle olabiliyor. Ben 2 tanesinde böyle olmuştum. İğnelre yumurtalar aşırı tepki verince böyle olabiliyorsun.Çok geçmiş olsun Bu hangi işlemden sonra böyle oldu arkadaşım
Evet masalh bende okuyunca çok sevindim ya 4 ünün 5. Güne gitmesi içime su serpti rabbim insalh yüzünü güldürsün de sana güzelce tutunsun annesiKesin tutacaklar. 5. güne gitmeleri hele 4.ünün de harika! İlk denemen mi senin?
Vücudunda ödem çok şu an. Onu atman için suya ihtiyacın var. Bir de hareket etmeye çalış narkozun etkisi geçince. 1-2 güne bişeyin kalmaz.Bende şu icmemem gerek saniyodum
amin canım hepimiz inş.Masallah canım insalh da kucağına alman nasip olur
ay inşallah canım allahım hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın bol bol bebiş haberleri verelim birbirimizeKesin tutacaklar. 5. güne gitmeleri hele 4.ünün de harika! İlk denemen mi senin?
İnşallah hamileliklerimizi, bebeklerimizi konuşalım. Birbirimize yoldaş oluruz.ay inşallah canım allahım hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın bol bol bebiş haberleri verelim birbirimize
2. denemem olacak benim
inşallah canımİnşallah hamileliklerimizi, bebeklerimizi konuşalım. Birbirimize yoldaş oluruz.
27 ocak inş..allahım inş poztif sonuçlar alırız
transfer ne zaman
inş canım güzel haberlerini alırız27 ocak inş..
Şimdi doktordan geliyorum kontrole çağırdı, bu kez doktoruma çok içim ısındı çok ilgiliydi. Arkadan gelen yumurtalar için daha iyi olacak dedi bizim için dedi ,bir da ki ay başlayacağız bizde halen baya çatlamayan yumurta var onlar için cetrotide verdi perşembe bir daha çağırdı kontrole bir da ki adetimde başlayacağız dedi.bende bu ay başlamayacağım gelecek aya kaldı.. bende çok üzüldüm canım hiç beklemiyordum çünkü pozitif çıkmayı yıkıldım ama nasip kısmet yapacak bir şey yok yani..olan oldu önümüze bakacağız ve moralini yüksek tutmaya çalış. olanları da öldürme içinde. stres çok etkili çünkü
Gaz sancısıdır o benim opu sonrası 5. Günüm hala normale dönemedim, bu arada yarın inşallah transferimiz var lütfen dua edinKızlar bu nasıl opu ben ağrıdan duramıyorum baya kötüyüm yaa
çok sevindim herşeyde vardır bir hayır inş daha güzel olacakŞimdi doktordan geliyorum kontrole çağırdı, bu kez doktoruma çok içim ısındı çok ilgiliydi. Arkadan gelen yumurtalar için daha iyi olacak dedi bizim için dedi ,bir da ki ay başlayacağız bizde halen baya çatlamayan yumurta var onlar için cetrotide verdi perşembe bir daha çağırdı kontrole bir da ki adetimde başlayacağız dedi.
allahim inş güzel haberler alırızGaz sancısıdır o benim opu sonrası 5. Günüm hala normale dönemedim, bu arada yarın inşallah transferimiz var lütfen dua edin
Şimdi doktordan geliyorum kontrole çağırdı, bu kez doktoruma çok içim ısındı çok ilgiliydi. Arkadan gelen yumurtalar için daha iyi olacak dedi bizim için dedi ,bir da ki ay başlayacağız bizde halen baya çatlamayan yumurta var onlar için cetrotide verdi perşembe bir daha çağırdı kontrole bir da ki adetimde başlayacağız dedi.
çok sevindim herşeyde vardır bir hayır inş daha güzel olacak
Ben ufak sökülmeler başladı tam daha anlamıyla gelmedi 3 gündür ufak ufak kan geliyor pedlik daha olmadı ,doktorda gel bakalım dedi ne yapacağımıza nasıl yol izleyeceğiz dedi ondan bugün gittim, yumurtaları çoğalttı ama çatlatma iğnesi vuracağım zaman covid olunca her şey iptal oldu, bende boşa gitmesin çatlatma iğnelerini kullanmadım. Kendiliğinden çatlamayan halen içeride kalanlar olmuş onları çatlatalım dedi bir daki adet döngünde daha iyi olacak dedi ,doktorun izlediği yol aslında ilaçlar çok pahalı olduğu için hastalara teklif edemiyoruz dedi seninki zorunlu da olsa benim istediğim bir yol olucak dedi 1 ay ilaçlarla gelişimini sağlayıp bir daki ay yine aynı şekilde gelişimini sağlayıp toplatmak bizim istediğimiz metod dedi 2 inci kez kullanıldığı zaman ilaçlar yumurtalar daha güzel oluyormuş öyle dedi .Pınar hayırlara vesile olsun yeni başlangıcın.
Regl oldun mu?
Ben hala bekliyorum bugünde yarında.
Yarın bende gideceğim doktoruma.
Arkadan gelen yumurtalar derken ne demek regl oldun ozaman ? Bir de o yumurtalara neden cetrotide veriyor +1 ay daha bekleyeceksen.
Hiç bir şey bilmiyorum sanırım ben ya