• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Evet bugün 10. gün.

Selamlar canım. Ben nar suyu dışında bişey pek bilmiyorum ama bana da transfer sonrası yenecekleri atabilir misin? Ben sadece bol bol su içmek dışında hiçbişey yapmamıştım.
Transfer sonrası için aklımda olanları yazayım.
Havuç suyu,
Hergün kabak çekirdeği (abartmadan)
Badem, fındık, ceviz, kuru dut, incir, kayısı,
Yarım dilim ananas 🍍
Avakado (yarım kadar)
yeşil mercimek,
Nohut yemeği,
balık için özellikle somon iyiymiş.
hormonsuz tavuk.
Bol su 2,5 litre en az.
Yumurta, süt, yoğurt.

Transferden sonra nar yemeyin.

Aklımda olanlar bunlar arkadaşlar.

Hayırlı cumalar hanımlar umarım herkes iyidir 💐
Pazartesi transfer olmuştum o günden sonra ağrılar acılar beni bitirdi, progestan iğne sanırım bana yan etki yaptı popomun iki tarafıda dışa doğru şişti çıktı doktorum prolutexe geçirdi göbekten yapacağım bebeğin tutunup tutunamayacağını bile düşünemedim gözüm bişey görmedi allah kimseye böyle ağrı vermesin 😔😔
Evet bir kere kanamam olunca yapmıştım bayağı ağrımıştı. Hergün yapanı düşünemiyorum 😞

Havuç suyu,
Yarım dilim ananas 🍍
Avakado (yarım kadar)
yeşil mercimek,
Nohut yemeği,
hormonsuz tavuk.
Bol su 2,5 litre en az.
Yumurta, süt, yoğurt.

Bunları öncesinde yemeye başlasak benim tedavi şimdi şubat 7 sinde filan başlayacak başlasam şimdiden neolur

Bende burda daha hiç başlayamadığım için bir kere de olsa trasferi burda denemek istiyorum benimde aklımda bahçeci var eğer burda olumlu sonuç alamazsam. bahçeci de hangi doktora gidiyorsunuz? hadi inşallah hayırlısı ile sağlıklı yumurtalar olur güzel sağlıklı emriyolara döner.
İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Sen nar yemeyi unutma. Benim doktorum Ebru Öztürk. Sosyal medyadan takip et. Aklında kalmazsa 😄 telefonunda kalsın.

Ben Ümraniye özel Çamlıca medicanada yaptırıyorum a dan z ye çok güzel ilgililer MaşaAllah sübhanallah kesinlikle tavsiye ederim ilk denemem benim 20 yıllık tecrübeli uzmanlar bu konuda güven veren bir yer ☺️
Benimde ilki orada oldu. Doktor anlaşmalı. 8 haftalık kalbi durdu. Ama onlarla alakalı değildi. Ameliyathane ve labarotuvarı kullanıldı.

Şimdi doktordan geliyorum kontrole çağırdı, bu kez doktoruma çok içim ısındı çok ilgiliydi. Arkadan gelen yumurtalar için daha iyi olacak dedi bizim için dedi ,bir da ki ay başlayacağız bizde halen baya çatlamayan yumurta var onlar için cetrotide verdi perşembe bir daha çağırdı kontrole bir da ki adetimde başlayacağız dedi.
Bende bugün adet oldum. Ngs ye yolladıklarından güzel sonuçlar gelirse bir dahaki adette ilaçlara başlayıp transfer yapılacak.
Sende takviyelerle daha güzel yumurtalar elde edersin.
Herşey bir tecrübe…

Havuç suyu,
Yarım dilim ananas 🍍
Avakado (yarım kadar)
yeşil mercimek,
Nohut yemeği,
hormonsuz tavuk.
Bol su 2,5 litre en az.
Yumurta, süt, yoğurt.

Çok teşekkürler nasipse benim 1 haftam kaldı. :dua:

Ben ufak sökülmeler başladı tam daha anlamıyla gelmedi 3 gündür ufak ufak kan geliyor pedlik daha olmadı ,doktorda gel bakalım dedi ne yapacağımıza nasıl yol izleyeceğiz dedi ondan bugün gittim, yumurtaları çoğalttı ama çatlatma iğnesi vuracağım zaman covid olunca her şey iptal oldu, bende boşa gitmesin çatlatma iğnelerini kullanmadım. Kendiliğinden çatlamayan halen içeride kalanlar olmuş onları çatlatalım dedi bir daki adet döngünde daha iyi olacak dedi ,doktorun izlediği yol aslında ilaçlar çok pahalı olduğu için hastalara teklif edemiyoruz dedi seninki zorunlu da olsa benim istediğim bir yol olucak dedi 1 ay ilaçlarla gelişimini sağlayıp bir daki ay yine aynı şekilde gelişimini sağlayıp toplatmak bizim istediğimiz metod dedi 2 inci kez kullanıldığı zaman ilaçlar yumurtalar daha güzel oluyormuş öyle dedi .

Canım sanki yumurtalar kist olmasın çatlasın regl olduğunda atılsın diye yapılan bir yöntem. Diğer ay da dınlenmıs olursun diye söylemıs olabilir.
Tedavi olduk yumurta cok oldu mesela benden 5 alındı ama arkadan gelenler eğer büyümüş ve çatlamadıysa veriyorlar ıgneyi. Bende 26mm olan yumurta için regl öncesi çatlatma verdi doktor kist olmasın diye. Belki senin durumunu yanlış da anlamış olabılırm ama sanki benım bundan önce ki durum a benzettim olayı

Pınar Oğuz canım bende senin kervana katılmış bulunuyorum. Az önce haber geldi benim embriyolar malesef iptal. Bundan sonra ki regl beklemek sanırım. Bir de hangi ilaç takviyesi almak gerek acaba tüp bebek iğne tedavisi öncesi.
Benim de tedavim iptal oldu. Yumurtalar dondurulacak kaliteye ulaşmadı. Bana doktorum biesteron ve astalife verdi.

Ben Ümraniye özel Çamlıca medicanada yaptırıyorum a dan z ye çok güzel ilgililer MaşaAllah sübhanallah kesinlikle tavsiye ederim ilk denemem benim 20 yıllık tecrübeli uzmanlar bu konuda güven veren bir yer ☺️
Maşallah süper Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın zorlu bir süreç..Benim tedavim yarım kaldı toplama yapılamadı covid olduğum için şu anda hala atılmayı bekleyen foliküller var o yüzden gelecek aya kaldı nasip.

Şimdi doktordan geliyorum kontrole çağırdı, bu kez doktoruma çok içim ısındı çok ilgiliydi. Arkadan gelen yumurtalar için daha iyi olacak dedi bizim için dedi ,bir da ki ay başlayacağız bizde halen baya çatlamayan yumurta var onlar için cetrotide verdi perşembe bir daha çağırdı kontrole bir da ki adetimde başlayacağız dedi.
Oh ne güzel insanın doktora içinin ısınması çok önemli.. hadi inşallah çok güzel bir süreç olur sadece gebelik testinde pozitif gördüğümüz bir süreç olur canım.

Canım sanki yumurtalar kist olmasın çatlasın regl olduğunda atılsın diye yapılan bir yöntem. Diğer ay da dınlenmıs olursun diye söylemıs olabilir.
Tedavi olduk yumurta cok oldu mesela benden 5 alındı ama arkadan gelenler eğer büyümüş ve çatlamadıysa veriyorlar ıgneyi. Bende 26mm olan yumurta için regl öncesi çatlatma verdi doktor kist olmasın diye. Belki senin durumunu yanlış da anlamış olabılırm ama sanki benım bundan önce ki durum a benzettim olayı
evet bence de öyle oda onu dedi ama birdaki ay daha güzel olacak dedi tedavin için 1 ay dinlendirelim dedi biz genelde aslında bu yöntemi istiyoruz dedi ama ilaçlar çok maliyetli diye teklif edemiyoruz dedi senin covidden dolayı senin açından üzülsekde tedavi açısından sevindim dedi , yumurtanıda bu şekilde anlamış oluyoruz bir daki aya gelen yumurtalar da çoğalıyor dedi tedavi de tabii biraz tıbbi kelimeler kullanıyor okadar anlamıyorum bazı şeyleri :)

Back