- 29 Eylül 2021
- 2.260
- 2.836
- 83
Şimdi adeti bekliyorsun adet olduktan sonra mı başlayacaksın yoksa bir daki adetinde miBenim de tedavim iptal oldu. Yumurtalar dondurulacak kaliteye ulaşmadı. Bana doktorum biesteron ve astalife verdi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi adeti bekliyorsun adet olduktan sonra mı başlayacaksın yoksa bir daki adetinde miBenim de tedavim iptal oldu. Yumurtalar dondurulacak kaliteye ulaşmadı. Bana doktorum biesteron ve astalife verdi.
benimde öyle aynı şekilde baktı bugün tam adet daha olamadım ufak ufak geliyor perşembeye kadar adetini olmuş bitmiş olur dedi bir daki adet dönemine nasıl yol olacağımızı çizecek açıkçası doktor benim açımdan daha çok daha mutlu ,ben yarıda kaldı diye çok üzüldüm okadar emek zaman ilaç paraları hepsi boşa gitti diye ama doktorun izlediği tüp bebek tedavisi için daha iyi bir yolmuş.Maşallah süper Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın zorlu bir süreç..Benim tedavim yarım kaldı toplama yapılamadı covid olduğum için şu anda hala atılmayı bekleyen foliküller var o yüzden gelecek aya kaldı nasip.
İnşallah burada ailemden cevremden sizlerle paylaşıyorum yaşadıklarımı sizleri tanımasamda bir aile oldunuz bende bu süreçe emek veren herkesin ALLAH katında dualarımız kabul olsun tıbben biz elimizden geleni yapıyoruz canı verecek ALLAH İnşallahOh ne güzel insanın doktora içinin ısınması çok önemli.. hadi inşallah çok güzel bir süreç olur sadece gebelik testinde pozitif gördüğümüz bir süreç olur canım.
Ya her şey nasip kısmet canım olsun üzüldün bitti gitti olan oldu. ne demişler olmuşla ölmüşe çare yok. belki şu anda trasfer olmuş test günü bekliyor olacaktık ama nasip? allah büyük gelecek ay daha kaliteli olur tek seferde tutar. belki bunlar kalitesiz olacaktı tutmayacaktı yine gidecekti paramız. Sen güzel düşün nasip kısmet dua et. Rabbimin bir bildiği vardır. Ben direk adete döndüm baya yoğun oldum hatta sanırım çatladı gitti artık parça da çok geldi. inşallah temizlenir onlardan da gelecek ay mis gibi başlarız.benimde öyle aynı şekilde baktı bugün tam adet daha olamadım ufak ufak geliyor perşembeye kadar adetini olmuş bitmiş olur dedi bir daki adet dönemine nasıl yol olacağımızı çizecek açıkçası doktor benim açımdan daha çok daha mutlu ,ben yarıda kaldı diye çok üzüldüm okadar emek zaman ilaç paraları hepsi boşa gitti diye ama doktorun izlediği tüp bebek tedavisi için daha iyi bir yolmuş.
Amin inşallah canım aminİnşallah burada ailemden cevremden sizlerle paylaşıyorum yaşadıklarımı sizleri tanımasamda bir aile oldunuz bende bu süreçe emek veren herkesin ALLAH katında dualarımız kabul olsun tıbben biz elimizden geleni yapıyoruz canı verecek ALLAH İnşallah
Amin çok teşekkür ederim.İnşallah güzel olur herşey şifa olsun canım.
Evet taze,bilmiyorum ki tam olarak 3. Gün 5. Gün embriyosu ne demek:))) p tesi günü opu oldum salı aradılar 5 yumurtadan 4 ü döllendi perşembe arıcaz dediler, dün de işte gayet iyi gidiyorlar hala 4 embriyo, ctrsi transfere gel dediler. Bu iyi birşey mi onu da tam bilemiyorum, bu gün embriyolarım hala 4 ve iyi mi onu da bilmiyorumTaze trasfer oluyo sanırım insalh hayırla tutunsun kaçıncı gün emriyosuydu
Gayet güzel doktoların istediği 5.güne sağlıkla geliyor olması zaten. Maşallah inşallah sana sımsıkı tutunur.Evet taze,bilmiyorum ki tam olarak 3. Gün 5. Gün embriyosu ne demek:))) p tesi günü opu oldum salı aradılar 5 yumurtadan 4 ü döllendi perşembe arıcaz dediler, dün de işte gayet iyi gidiyorlar hala 4 embriyo, ctrsi transfere gel dediler. Bu iyi birşey mi onu da tam bilemiyorum, bu gün embriyolarım hala 4 ve iyi mi onu da bilmiyorum
Evet doğru diyorsun haklısın kesinlikle şuanda modum baya değişti bugün kontrole gidince tekrar yüreğimde çiçek açtı ohh sevindim gitsin kistler gelsin yeni kaliteli yumurtalar inşallah seninle ben aynı zamanlarda olacak, nezaman dedi sana başlayalım benim şubat a kaldıYa her şey nasip kısmet canım olsun üzüldün bitti gitti olan oldu. ne demişler olmuşla ölmüşe çare yok. belki şu anda trasfer olmuş test günü bekliyor olacaktık ama nasip? allah büyük gelecek ay daha kaliteli olur tek seferde tutar. belki bunlar kalitesiz olacaktı tutmayacaktı yine gidecekti paramız. Sen güzel düşün nasip kısmet dua et. Rabbimin bir bildiği vardır. Ben direk adete döndüm baya yoğun oldum hatta sanırım çatladı gitti artık parça da çok geldi. inşallah temizlenir onlardan da gelecek ay mis gibi başlarız.
aynen öyle olsun canım gerçekten bu kadar üzme olan gelecek yumoşlarda sağlıkla mutlulukla gelsin sana iyi gelen şeyleri yap:) evet canım ben bu ay 10 nunda adet oldum bakalım şubatta ne zaman gelecek vaktinde gelirse 9-10 şubat gibi başlarız allahın izniyle diyorum:)Evet doğru diyorsun haklısın kesinlikle şuanda modum baya değişti bugün kontrole gidince tekrar yüreğimde çiçek açtı ohh sevindim gitsin kistler gelsin yeni kaliteli yumurtalar inşallah seninle ben aynı zamanlarda olacak, nezaman dedi sana başlayalım benim şubat a kaldı
Birde ilaçlar konusunda çok rahatladım eczanem tanıdık ahbabımız aradı beni bütün ilaçların var rahat ol tedavine istediğin zaman başla dedi oda çok mutlu etti doktorum dedi mart a kadar ciddi ilaçlarda sıkıntı varmış eczaneler mi vermiyor firmalar mı bilmiyorumaynen öyle olsun canım gerçekten bu kadar üzme olan gelecek yumoşlarda sağlıkla mutlulukla gelsin sana iyi gelen şeyleri yap:) evet canım ben bu ay 10 nunda adet oldum bakalım şubatta ne zaman gelecek vaktinde gelirse 9-10 şubat gibi başlarız allahın izniyle diyorum:)
Evet canım aynen öyle bana doktorum getirtiyordu anlaşmalı eczanesi var o hallediyor ama bende ilaç firmasında çalışıyorum depolar zam alacak diye vermiyor. maalesef fırsatçı millet olduğumuz için.Birde ilaçlar konusunda çok rahatladım eczanem tanıdık ahbabımız aradı beni bütün ilaçların var rahat ol tedavine istediğin zaman başla dedi oda çok mutlu etti doktorum dedi mart a kadar ciddi ilaçlarda sıkıntı varmış eczaneler mi vermiyor firmalar mı bilmiyorum
Birde ilaçlar konusunda çok rahatladım eczanem tanıdık ahbabımız aradı beni bütün ilaçların var rahat ol tedavine istediğin zaman başla dedi oda çok mutlu etti doktorum dedi mart a kadar ciddi ilaçlarda sıkıntı varmış eczaneler mi vermiyor firmalar mı bilmiyoru
İnşallah canımGayet güzel doktoların istediği 5.güne sağlıkla geliyor olması zaten. Maşallah inşallah sana sımsıkı tutunur.
Herşey gönlünce olsun inşallah, hepimizin hakkında hayırlısı....Merhabalar ben başlayacağım bu ay.bugün regl oldum yarın 2. Gün randevum var 44 yaş ve histeroskopi oldum Aralık ayında
Bir de adetin 2. Günün yasmin e başladım
evet bence de öyle oda onu dedi ama birdaki ay daha güzel olacak dedi tedavin için 1 ay dinlendirelim dedi biz genelde aslında bu yöntemi istiyoruz dedi ama ilaçlar çok maliyetli diye teklif edemiyoruz dedi senin covidden dolayı senin açından üzülsekde tedavi açısından sevindim dedi , yumurtanıda bu şekilde anlamış oluyoruz bir daki aya gelen yumurtalar da çoğalıyor dedi tedavi de tabii biraz tıbbi kelimeler kullanıyor okadar anlamıyorum bazı şeyleri :)
İnşallah burada ailemden cevremden sizlerle paylaşıyorum yaşadıklarımı sizleri tanımasamda bir aile oldunuz bende bu süreçe emek veren herkesin ALLAH katında dualarımız kabul olsun tıbben biz elimizden geleni yapıyoruz canı verecek ALLAH İnşallah
Merhabalar ben başlayacağım bu ay.bugün regl oldum yarın 2. Gün randevum var 44 yaş ve histeroskopi oldum Aralık ayında
Bende haziran 2021 de açık miyom ameliyatı oldum 3 ay perhizi vardı eylülden aralığa kadar normal yolla denedik olmadı aralıkta tüp bebek için başladık opu günü karar verildi testleri verdim covidden dolayı iptal oldu inşallah senin süreç kolayca geçerMerhabalar ben başlayacağım bu ay.bugün regl oldum yarın 2. Gün randevum var 44 yaş ve histeroskopi oldum Aralık ayında