• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Hayırlısı canım ya ınsallah.
Demekkı iğne kullanıp ıptal olunca bizim gibi durumda olanlara 1 ay dınlenme yasmın vs vs ılaclar verılıyormus. Örnek Allah korusun kist oluştu diyelim tüp bebek yapan doktor o kisti bilmeden dokunması bıle çok çok vahim dedi bundan önce ki doktor bana yasmın vermıstı o ay. Sonra yeni doktorlar tüp bebek başladık o da elımde patladı 😂
İnşallah benim bugün kontrole gidince içime umut serpildi inşallah heveslerimiz kaçmaz şubatta daha hayırlı olur bizim geç olsun güç olmasın gerçekten hayırlısı olsun

Merhaba hanımlar. Bende bu ay içinde Allah nasip ederse dondurulmuş embriyo transferi olacağım pazartesi günü estrofeme başladık günde üç tane olmak üzere. Bugün su ve hafif akışkan şekilde olmak üzere yoğun bi akıntım olmaya başladı. Bu sizce normal mi ilacın etkisi ile yoksa ters giden birşey mi var. Doktoru da bu saatte rahatsız etmek istemedim yarına kadar da kafam da bin bir soru olacak size danışayım istedim.

nsg nedir onu bilmiyorum neden nsg ye gönderdiler seni
Düşükleri olanlar için canım. Genetiğe gönderiyorsun o da ayrı masraf iki tane sağlam çıktı gönderdim 20 güne anca sonuç gelir. 650 Euro ikisi. Hastalıklı embriyo mu diye inceliyorlar. Öyle çıkarsa transfer yapılmıyor. Değilse tadından yenmez 😉

Merhaba hanımlar. Bende bu ay içinde Allah nasip ederse dondurulmuş embriyo transferi olacağım pazartesi günü estrofeme başladık günde üç tane olmak üzere. Bugün su ve hafif akışkan şekilde olmak üzere yoğun bi akıntım olmaya başladı. Bu sizce normal mi ilacın etkisi ile yoksa ters giden birşey mi var. Doktoru da bu saatte rahatsız etmek istemedim yarına kadar da kafam da bin bir soru olacak size danışayım istedim.
Estrofem in yan etkisi baş ağrısını biliyorum akıntıyı bilmiyorum bir baksana belki ilaçtadır.

Estrofem in yan etkisi baş ağrısını biliyorum akıntıyı bilmiyorum bir baksana belki ilaçtadır.
Baktım ama buna benzer bir yan etki yok. Burada bir yerde estrofem kullandıktan sonra sıvı oluşumu olup transferi iptal oldu gibi bir yorum okudum diye hatırlıyorum ama yanlış hatırlıyor da olabilirim. Bu dönemde herşey de bir korku ile yaşamak çok zor

Selam arkadaşlar, çarşamba 5. Gün transferi oldum, taze transfer.
Bugün şiddetli bi mide bulantısı ve baş ağrısı ile uyandım gün içinde az öok devam etti akşam olunca kesildi hiç anlamadım :/
22. Si test tarihi çok heyecanlı bir süreç hepimizin pozitif sonuclansın inş

Düşükleri olanlar için canım. Genetiğe gönderiyorsun o da ayrı masraf iki tane sağlam çıktı gönderdim 20 güne anca sonuç gelir. 650 Euro ikisi. Hastalıklı embriyo mu diye inceliyorlar. Öyle çıkarsa transfer yapılmıyor. Değilse tadından yenmeY
Düşükleri olanlar için canım. Genetiğe gönderiyorsun o da ayrı masraf iki tane sağlam çıktı gönderdim 20 güne anca sonuç gelir. 650 Euro ikisi. Hastalıklı embriyo mu diye inceliyorlar. Öyle çıkarsa transfer yapılmıyor. Değilse tadından yenmez 😉
Kuzenim şişli memorial da tüp bebek yaptı hem eşinde problem vardı hemde kendide pco luydu başka sorunlarıda vardı oda ilk tüp bebek denemesinde genetiğe gönderdi kötü bişey çıkmadı ve ALLAH ın izniyle tuttu bu ay doğum yapacak ALLAH IN izniyle , genetiğe gidipte iyi çıkıpta tutmayan var mı acaba?Bana hiç doktor genetikten bahsetmedi

İki üç gün önce bir sayfada okudum tutmamış genetiğe gittiği halde. Başka sorunu vardı sanırım.

Hayırlı cumalar hanımlar umarım herkes iyidir 💐
Pazartesi transfer olmuştum o günden sonra ağrılar acılar beni bitirdi, progestan iğne sanırım bana yan etki yaptı popomun iki tarafıda dışa doğru şişti çıktı doktorum prolutexe geçirdi göbekten yapacağım bebeğin tutunup tutunamayacağını bile düşünemedim gözüm bişey görmedi allah kimseye böyle ağrı vermesin 😔😔
Kalçadan yapılan malesef çok ağır.. normal öyle olması

Doktor benim için diyorki yaşına göre yumurtaların kötü yanı amh FSH herşey iyi herşey ama yumurtaların boş çıkması kalite yok diyo bunun içinde yapacak bişey yok dio

Doktor benim için diyorki yaşına göre yumurtaların kötü yanı amh FSH herşey iyi herşey ama yumurtaların boş çıkması kalite yok diyo bunun içinde yapacak bişey yok dio
Canım teatrio kullandınmı hiç kalite için
Onun bir çok kişiye çok faydası oldu buradan da araştırabilirsin canım
Bir de biesteron veriyorlar kalite için
Ve büyüme iğnesi veriyorlar saizen ya da genotropin gibi
Doktoruna bunları sor bence

Back