• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Benim bu ay tüp bebek olayını yapmayacağım beynen ruhen yıkıldım çok hazırlamıştım kendimi test pozitif cıkınca iptal olunca baya üzüldüm birde halen covid in etkileri adet 1 hafta önce geldi doktorda illaki gel bakalım dedi yarına gideceğim aldım randevu
bende bu ay başlamayacağım gelecek aya kaldı.. bende çok üzüldüm canım hiç beklemiyordum çünkü pozitif çıkmayı yıkıldım ama nasip kısmet yapacak bir şey yok yani..olan oldu önümüze bakacağız ve moralini yüksek tutmaya çalış. olanları da öldürme içinde. stres çok etkili çünkü

Şimdi bahçeci deyim Altunizade deki. Evet embriyonun kalitesizliği benim yüzümden olabilir. Şansımızı deneyelim demişte olabilirler. Ne bileyim transfer olmazsa başka üzülüyorsun, tutmazsa başka. Bahçecide hiç olmadığından çok yumurta oldu bu sefer. Ngs ye gönderdiler bugün. Bekliyorum artık.
Bende burda daha hiç başlayamadığım için bir kere de olsa trasferi burda denemek istiyorum benimde aklımda bahçeci var eğer burda olumlu sonuç alamazsam. bahçeci de hangi doktora gidiyorsunuz? hadi inşallah hayırlısı ile sağlıklı yumurtalar olur güzel sağlıklı emriyolara döner.

Bende burda daha hiç başlayamadığım için bir kere de olsa trasferi burda denemek istiyorum benimde aklımda bahçeci var eğer burda olumlu sonuç alamazsam. bahçeci de hangi doktora gidiyorsunuz? hadi inşallah hayırlısı ile sağlıklı yumurtalar olur güzel sağlıklı emriyolara döner.
Ben Ümraniye özel Çamlıca medicanada yaptırıyorum a dan z ye çok güzel ilgililer MaşaAllah sübhanallah kesinlikle tavsiye ederim ilk denemem benim 20 yıllık tecrübeli uzmanlar bu konuda güven veren bir yer ☺️

Şimdi eşimi aldılar microenjeksiyon yöntemiyle tesa yapılacakmış bakalım dualarınızı beklerim arkadaşlar 🤲💐

O yöntemi bilmiyorum ama inşallah size hayırlı uğurlu gelir.

çok şükür🤲🤲 tabiki
önemli olan kalıteli olması sayı değil
bende de yaştan dolayı 4 toplandı
4 gayet iyi rakam önemli olan sağlıklı embriyo oluşturmaları. :dua:

çok şükür🤲🤲 tabiki
önemli olan kalıteli olması sayı değil
bende de yaştan dolayı 4 toplandı
Sanırım kaliteli olup olmadığını sonra öğreneceğim ama baştan beri doktorum çok iyi gittiğini yumurtalarımın çok iyi durumda olduğunu söylüyordu ilk defa olduğu İçin bilemiyorum 😊

Sanırım kaliteli olup olmadığını sonra öğreneceğim ama baştan beri doktorum çok iyi gittiğini yumurtalarımın çok iyi durumda olduğunu söylüyordu ilk defa olduğu İçin bilemiyorum 😊
Valla yumurtalarımı geliştirecek takviye ne varsa kullandım umarım hepimiz hayırlı sonuçlar alırız bu cuma günü hürmetine tüm arkadaşlarımı rabbim hayırlı afiyetle bebişlerle müjdelesin Amin amin 🤲🤲🤲🌹🌹🌹

Back