Hayırlısıyla inşallah tutunurlar hiç bırakmazlar seni :)))16 tanesi olgun çıktı.. 7 tane 1.kalite embryo oldu. 5 tane 2.kalite var..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısıyla inşallah tutunurlar hiç bırakmazlar seni :)))16 tanesi olgun çıktı.. 7 tane 1.kalite embryo oldu. 5 tane 2.kalite var..
Kızlar bu nasıl opu ben ağrıdan duramıyorum baya kötüyüm yaa
Allah razı olsun arkadaşlar yeni çıktım hiç anlamadım elhamdulillah MaşaAllah çok güzel geçti dedi doktorum şuan sancım var biraz yani korkulacak hiç Bi durum yokmuş çok şükürAllah yardımcın olsun. İnşallah güzel sayılarla dönersin.
gözün aydın canımAllah razı olsun arkadaşlar yeni çıktım hiç anlamadım elhamdulillah MaşaAllah çok güzel geçti dedi doktorum şuan sancım var biraz yani korkulacak hiç Bi durum yokmuş çok şükür
bende bu ay başlamayacağım gelecek aya kaldı.. bende çok üzüldüm canım hiç beklemiyordum çünkü pozitif çıkmayı yıkıldım ama nasip kısmet yapacak bir şey yok yani..olan oldu önümüze bakacağız ve moralini yüksek tutmaya çalış. olanları da öldürme içinde. stres çok etkili çünküBenim bu ay tüp bebek olayını yapmayacağım beynen ruhen yıkıldım çok hazırlamıştım kendimi test pozitif cıkınca iptal olunca baya üzüldüm birde halen covid in etkileri adet 1 hafta önce geldi doktorda illaki gel bakalım dedi yarına gideceğim aldım randevu
Bende burda daha hiç başlayamadığım için bir kere de olsa trasferi burda denemek istiyorum benimde aklımda bahçeci var eğer burda olumlu sonuç alamazsam. bahçeci de hangi doktora gidiyorsunuz? hadi inşallah hayırlısı ile sağlıklı yumurtalar olur güzel sağlıklı emriyolara döner.Şimdi bahçeci deyim Altunizade deki. Evet embriyonun kalitesizliği benim yüzümden olabilir. Şansımızı deneyelim demişte olabilirler. Ne bileyim transfer olmazsa başka üzülüyorsun, tutmazsa başka. Bahçecide hiç olmadığından çok yumurta oldu bu sefer. Ngs ye gönderdiler bugün. Bekliyorum artık.
Benim yaşım itibariyle 7 tane oluşmuştu 5 tane toplanılmış elhamdulillah bunada çok şükürgözün aydın canım
yumurtalarda durum ne bilgi verildimi
çok şükür tabikiBenim yaşım itibariyle 7 tane oluşmuştu 5 tane toplanılmış elhamdulillah bunada çok şükür
Ben Ümraniye özel Çamlıca medicanada yaptırıyorum a dan z ye çok güzel ilgililer MaşaAllah sübhanallah kesinlikle tavsiye ederim ilk denemem benim 20 yıllık tecrübeli uzmanlar bu konuda güven veren bir yerBende burda daha hiç başlayamadığım için bir kere de olsa trasferi burda denemek istiyorum benimde aklımda bahçeci var eğer burda olumlu sonuç alamazsam. bahçeci de hangi doktora gidiyorsunuz? hadi inşallah hayırlısı ile sağlıklı yumurtalar olur güzel sağlıklı emriyolara döner.
Şimdi eşimi aldılar microenjeksiyon yöntemiyle tesa yapılacakmış bakalım dualarınızı beklerim arkadaşlar
4 gayet iyi rakam önemli olan sağlıklı embriyo oluşturmaları.çok şükür tabiki
önemli olan kalıteli olması sayı değil
bende de yaştan dolayı 4 toplandı
Sanırım kaliteli olup olmadığını sonra öğreneceğim ama baştan beri doktorum çok iyi gittiğini yumurtalarımın çok iyi durumda olduğunu söylüyordu ilk defa olduğu İçin bilemiyorumçok şükür tabiki
önemli olan kalıteli olması sayı değil
bende de yaştan dolayı 4 toplandı
Geçmiş olsun... Hafif ohss geçiriyor olabilirsin. Çok su iç çok su.. Başka bir yöntemi yok bunun.Kızlar bu nasıl opu ben ağrıdan duramıyorum baya kötüyüm yaa
Valla yumurtalarımı geliştirecek takviye ne varsa kullandım umarım hepimiz hayırlı sonuçlar alırız bu cuma günü hürmetine tüm arkadaşlarımı rabbim hayırlı afiyetle bebişlerle müjdelesin Amin aminSanırım kaliteli olup olmadığını sonra öğreneceğim ama baştan beri doktorum çok iyi gittiğini yumurtalarımın çok iyi durumda olduğunu söylüyordu ilk defa olduğu İçin bilemiyorum
Çok geçmiş olsun Bu hangi işlemden sonra böyle oldu arkadaşımGeçmiş olsun... Hafif ohss geçiriyor olabilirsin. Çok su iç çok su.. Başka bir yöntemi yok bunun.
kesinlikle öyle çok şükür 4 üde 5 güne ulaştı dondurdukO yöntemi bilmiyorum ama inşallah size hayırlı uğurlu gelir.
4 gayet iyi rakam önemli olan sağlıklı embriyo oluşturmaları.
Bende şu icmemem gerek saniyodumGeçmiş olsun... Hafif ohss geçiriyor olabilirsin. Çok su iç çok su.. Başka bir yöntemi yok bunun.