Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Ayy hadi hayırlısı yaş kaç kaç yumurta toplandı öncesinde yumurta kalite ve sayı icin vitamin olarak ne kullandin merkezin neresi
Yaş 32, 7 yumurta toplandı 6sı olgundu 6sı da döllendi hatta 6.güne kadar geldi ama yavaş ilerliyorlardı o yüzden sadece 1 tanesi donduruldu. Tabi ben uzun zamandır takviyeler alıyorum iki senedir uğraşıyorum tüp bebek için çünkü. Sayayım kullandıklarımı Supralife, impryl, d vitamini, balık yağı, arı sütü bal polen propolis. Daha önce Acıbadem’de denedim iki kez şimdi bahçecide devam ediyorum.. istediğin kadar sorabilirsin cnm problem değil

Aa öyle mi Regl sonrası belli olacak.. Bakalım normal siklusta yapıyorlar galiba.. regl 17-20. Günleri arası.. Bakalım. Bekliyorum bende
Aynen benim önceki transferim adetin 21.günü olmuştu ama rahim kalınlığına göre karar veriyor doktor. Bu ayki adetin normal oldu mu peki benim sadece lekelenmeyle geçti

Aynen benim önceki transferim adetin 21.günü olmuştu ama rahim kalınlığına göre karar veriyor doktor. Bu ayki adetin normal oldu mu peki benim sadece lekelenmeyle geçti
Ben opuden 1 hafta sonra regl oldum. Normal döngüm gibi geçti. Hiç fark hissetmedim. Şimdi de doğum kontrol hapından dolayı 13-14 gün sonra olacağım.. Ben klomen kullandığımda da etkilememişti. O yüzden regl noktasında hiç endişeli değilim..
İlaçlara başlamadan önce regl 15.günü muayneye gitmiştim. O zaman rahim kalınlığım 7 mm idi. Doktor çok iyi demişti. Şimdi ama daha kalın olması gerekiyor galiba bakalım ilaç verecek galiba…
Bir de bana önden prolutex aldırdı. Transfer zamanı kullanacaksın dedi..

Evet prolutexi transferden önce ve sonrasında kullanıyosun. Benim de adetlerim hiç etkilenmezdi daha öncekilerde ama ilk defa böyle oldu doktor bunu adetten say dedi.
Rahim kalınığı için de adet olduktan sonra nar suyu içmeni tavsiye ederim transfere kadar rahin kalınlaşması için..
bekleyip göreceğiz artık

Hadi hayırlısı olsun canım Allah emeklerimizi boşa vermesin

Sizin kaçıncı deneme.. Neden tutunamadı sebebi belli mi?

aynen okudum kalınlaştırıyormuş transfer öncesi içilmeliymiş..

Sizin kaçıncı deneme.. Neden tutunamadı sebebi belli mi?

aynen okudum kalınlaştırıyormuş transfer öncesi içilmeliymiş..
Benim 4.denemem bu. İlkinde yumurtalar çok kötü durumdaydı, sonrakilerde de bilmiyorum tutmadı yumurta kalitesinden sanırım.. doktor genetiğe gönderebiliriz demişti ama vazgeçtik sonra ondan da bir kere daha böyle deneyeceğiz.. bu sefer olur inşallah

Belki vücudunuz yabancı görüyor.. Genelde size hazır embryo verildiği için tutması beklenir. Kimyasal olunca kalitesiz embryo deniyor diye biliyorum. Kasım topiginde prednol kullanan çok. Vücut yabancı olarak algılamasın diyeymiş..

Bizde genetiğe göndereceğiz merkez hangisi

Evet prednol veriyorlar kullandım ben de transferden önce

Merhaba hanımlar Ocak ayı tüp bebeğe başlayanlar burada toplanalım mı?
Kimler adeti bekliyor?
Rabbim dualarımızı kabul etsin insallah şuan yumurta oluşturma iğneleri oluyorum doktorum Aret KAMAR şuan için çok memnunum çok heyecanlıyım insallah hepimiz güzel haberler alırız arkadaşlar. bugün 7. günüm yarın tekrar kontrolüm var sanırım kaç yumurtamın oluştuğu belli olacak çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…