• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Rabbim dualarımızı kabul etsin insallah şuan yumurta oluşturma iğneleri oluyorum doktorum Aret KAMAR şuan için çok memnunum çok heyecanlıyım insallah hepimiz güzel haberler alırız arkadaşlar. bugün 7. günüm yarın tekrar kontrolüm var sanırım kaç yumurtamın oluştuğu belli olacak çok heyecanlıyım
Masalh heyecanını hissettim ilaçların ne fiyatı ne kadar tuttu
Sorun neydi sizde yaş kac doktorun iyi masalh hep duyduğumuz isim

Masalh heyecanını hissettim ilaçların ne fiyatı ne kadar tuttu
Sorun neydi sizde yaş kac doktorun iyi masalh hep duyduğumuz isim
Eşimin sperm sayısı düşük benim yaşım 29 2 aşılama geçirdim tutmadığı için tüp bebek raporu çıkarttık ilaçların %75 ücretini devlet karşıladı şuanda harcadığımız ilaç fiyatı 3500 tl tuttu doktorun verdiği vitaminlerle birlikte inan nasıl kalbim pır pır şuan 3 iğnem var her gün bakalım yarın kontrolde yeni ilaç yazacakmı bilmiyorum tabi

Tedaviye başlamadan bakmak iyimidir nelere baktirsak
Bence iyidir mesela benim demirim çok d vitaminim çok düşükmüş şu an gebelik olsa bile sağlıklı olmaz demiştir doktorum. 1 ay bi kan değerlerimi toparladık vitamin takviyeleriyle. Bence hepsine bakılması gerek değerlerin. Kanda her şeyimiz çıkıyor zaten

Merhabalar, ben de 3 başarısız denemeden sonra 4.tedavime başladım, 8 aralıkta yumurtalar toplandı bir adet iyi kalite 5.gün embriyosu donduruldu. Muhtemelen Ocak sonu gibi olur transferim de. Şimdi de bir haftadır lekelenmem var adetim sökülmedi bir türlü, bu ay böyle geçti ocak adetini bekliyorum artık.
Hepimiz için hayırlısı olsun..
Toplanda kaç kez yumurta toplama işlemi yapıldı. Bir de benim de 15 inde yumurta toplama işlemim oldu henüz regl olmadım çok zaman geçiyor mu üzerinden.

Eşimin sperm sayısı düşük benim yaşım 29 2 aşılama geçirdim tutmadığı için tüp bebek raporu çıkarttık ilaçların %75 ücretini devlet karşıladı şuanda harcadığımız ilaç fiyatı 3500 tl tuttu doktorun verdiği vitaminlerle birlikte inan nasıl kalbim pır pır şuan 3 iğnem var her gün bakalım yarın kontrolde yeni ilaç yazacakmı bilmiyorum tabi
Benimde yaşın 29 uğur getirsin bize :anne::emir_bebek:

Toplanda kaç kez yumurta toplama işlemi yapıldı. Bir de benim de 15 inde yumurta toplama işlemim oldu henüz regl olmadım çok zaman geçiyor mu üzerinden.
Her defasında baştan başlıyorum ben malesef rezerv az olduğu için, yani 4 kez toplama yapıldı.
Regl benim hep tam gününde olmuştu öncekilerde bu sefer 4 gün gecikti yalnızca, 8inde yumurta toplamam oldu bugün regl oldum

Her defasında baştan başlıyorum ben malesef rezerv az olduğu için, yani 4 kez toplama yapıldı.
Regl benim hep tam gününde olmuştu öncekilerde bu sefer 4 gün gecikti yalnızca, 8inde yumurta toplamam oldu bugün regl oldum
Ben internette opu dan 7-10 gün sonra regl olunur diye okumuştum. Demek öyle değilmiş ben olmadım çünkü. Boşuna beklemeyeyim bari daha zamanı var. Kaç yaşındasınız kaç embriyo oldu toplamda

Merhabalar arkadaşlar bugün transferim oldu ama Ocak ayına yazıyorum kendimi sonucu Ocak ayında alacağım inşallah :) kasım ayında yumurta toplama yapıldı 20 yumurtadan 10 tanesi döllenip donduruldu. Bugün biri transfer oldu hayırlı haberleri alırız inşallah.Şuan progestan fitil ve iğnesi, d vitamini, folikasit, aspirin ve estrofem kullanıyorum. İstanbuldayım yaşım 28 2. Transferim :) HERŞEY GÖNLÜMÜZCE OLSUN

Ben internette opu dan 7-10 gün sonra regl olunur diye okumuştum. Demek öyle değilmiş ben olmadım çünkü. Boşuna beklemeyeyim bari daha zamanı var. Kaç yaşındasınız kaç embriyo oldu toplamda
O kişiye göre değişiyor sanırım erken olan da var normal zamanında da, benim hep gününde oldu ama.
Ben 32 yaşındayım, 1 tane 5.gün embriyom var dondurulmuş

Merhabalar arkadaşlar bugün transferim oldu ama Ocak ayına yazıyorum kendimi sonucu Ocak ayında alacağım inşallah :) kasım ayında yumurta toplama yapıldı 20 yumurtadan 10 tanesi döllenip donduruldu. Bugün biri transfer oldu hayırlı haberleri alırız inşallah.Şuan progestan fitil ve iğnesi, d vitamini, folikasit, aspirin ve estrofem kullanıyorum. İstanbuldayım yaşım 28 2. Transferim :) HERŞEY GÖNLÜMÜZCE OLSUN
Hayırlı olsun, inşallah güzel sonuç alırsınız🌸

Back