Önce kan değerlerimin düzelmesi için d vitamini (d colefor) ve demir ( gynoferon) kullandım o sırada folibol folik asite de başladım. Bir de eşimle beraber impryl vitamin hapı kullandık. Sonra folik asiti değiştirdi doktorum. Şimdi sadece demire ve ocean methyl folat (folik asit) devam ediyorum.Peki kalite ve sayı icin vitamin olarak ne kullanıyorsun
Sizin şikayetiniz nedir başladınız mı yoksa adeti mi bekliyorsunuzÖnce kan değerlerimin düzelmesi için d vitamini (d colefor) ve demir ( gynoferon) kullandım o sırada folibol folik asite de başladım. Bir de eşimle beraber impryl vitamin hapı kullandık. Sonra folik asiti değiştirdi doktorum. Şimdi sadece demire ve ocean methyl folat (folik asit) devam ediyorum.
Tekrarlayan düşük benimki emriyolara genetik kromozom bakilcak adeti bekliyorum az kaldiSizin şikayetiniz nedir başladınız mı yoksa adeti mi bekliyorsunuz
İnşallah çok güzel gelişir her şey güzel sonuçlara ulaşırızTekrarlayan düşük benimki emriyolara genetik kromozom bakilcak adeti bekliyorum az kaldi
Aminn canimİnşallah çok güzel gelişir her şey güzel sonuçlara ulaşırız
Amh çok iyi bence hiç korkmayın allahım nasip ederAmh 1.6 yaşım 31 erken menapoz riskim varmış ailede de erken menapoz geçmişi var zaten
Pazartesi doktora gittim. Ünv hastanesi olduğu için kendileri rapor çıkartıyorlar, rapor çıkardıktan sonra eczane eczane dolaştım çoğu eczane bizde kota yok diyor heyet raporu ile çıkartabilmek için ancak ücretli alabilirsiniz dediler. ilaçların tamamını bir eczanede kota ile çıkarabilmek için bulamadım daha sonra ecza deposu'nda çalışan bir aracı vasıtasıyla alabildim. Pazartesi akşamı ilk iğneyi eşim vurdu göbekten (gonal-f). 4 gün boyunca bu iğneyi vurulma mı istedi hemşire.. cuma günü de tekrardan kontrol için gelmemi istedi sanırım yeni ilaçlar ekleticek.Canım ne yaptın rapor çıkınca ilaç reçete oluyomu yani bı kısmını karşılıyormu hani ilaçlara başladın ne verdiler fiyat ne tuttu
İnşallah Allah hepimize nasip etsinAmh çok iyi bence hiç korkmayın allahım nasip eder
Ben de gonal f kullandım dozunuz kaçPazartesi doktora gittim. Ünv hastanesi olduğu için kendileri rapor çıkartıyorlar, rapor çıkardıktan sonra eczane eczane dolaştım çoğu eczane bizde kota yok diyor heyet raporu ile çıkartabilmek için ancak ücretli alabilirsiniz dediler. ilaçların tamamını bir eczanede kota ile çıkarabilmek için bulamadım daha sonra ecza deposu'nda çalışan bir aracı vasıtasıyla alabildim. Pazartesi akşamı ilk iğneyi eşim vurdu göbekten (gonal-f). 4 gün boyunca bu iğneyi vurulma mı istedi hemşire.. cuma günü de tekrardan kontrol için gelmemi istedi sanırım yeni ilaçlar ekleticek.
Bir kutuda 600 ıu varmış. Bir tüpü iki gün kullanmamı istediler. Yani 300 ıuBen de gonal f kullandım dozunuz kaç
Masalh canım kaçıncı gün emriyolariMerhabalar Bende kasım sonunda tedaviye başladım. 7 Aralık’ta yumurta toplama işlemi yapıldı. Çok şükür güzel Embryolarım oluştu ve donduruldu. OcAk sonu gibi transfer olacak…
Dondurulmuş transfer tercih ettim.
Bizde rapor çıkmıyordu.
İlaçlar toplamda 4 bin lira harcadım.
Transfer sırasında iğne verecekmiş doktorum onu da dolar kurundan dolayı önden aldırdı. Onlarada 1 bin lira (1 aylık) vermiştim. Şu ana kadar 5 bin tl ilaçlara harcadım.
Benim embryolarım 5.günde donduruldu. Bize bakıldı. Daha önce gebelik elde edilmediği için göndermeyi teklif etmedi hoca..Masalh canım kaçıncı gün emriyolari
Emriyoya genetik kromozom bakilcak mi
Kaç yumurta olmuştu canım 6. Güne kadar gelmiş aslındaMerhaba benim bu ay ilk tüp bebek tedavim maalesef 6. Günü yumurta gelişmediği için iptal oldu. Şimdi tekrar tedavi olmak için regl zamanını bekliyorum. Önümüzdeki hafta büyük ihtimalle regl olacağım. Hakkımızda hayırlısı olsun
Kaç tane embriyonuz olduMerhabalar Bende kasım sonunda tedaviye başladım. 7 Aralık’ta yumurta toplama işlemi yapıldı. Çok şükür güzel Embryolarım oluştu ve donduruldu. OcAk sonu gibi transfer olacak…
Dondurulmuş transfer tercih ettim.
Bizde rapor çıkmıyordu.
İlaçlar toplamda 4 bin lira harcadım.
Transfer sırasında iğne verecekmiş doktorum onu da dolar kurundan dolayı önden aldırdı. Onlarada 1 bin lira (1 aylık) vermiştim. Şu ana kadar 5 bin tl ilaçlara harcadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?