Hangi ilaclari bulamadinizBide ilaçlar bulunmuyo ne yapacağız ben adeti bekliyorum ama doktor ilaç listesini verdi şimdiden bulun dedi
Estrofem aile hekimi yaziyor ama hangi ilaclar var baskaKızlar ilaçları doktor yazabiliyomu bilginiz varmi
Ocak reglimde başlıyorum nasipseMerhaba hanımlar Ocak ayı tüp bebeğe başlayanlar burada toplanalım mı?
Kimler adeti bekliyor?
Hayırlı olsun canım ne zman tahmini tarihin hangi merkezde sebeb ne ?Ocak reglimde başlıyorum nasipse
Canım ne yaptın rapor çıkınca ilaç reçete oluyomu yani bı kısmını karşılıyormu hani ilaçlara başladın ne verdiler fiyat ne tuttuYarın 3. günü adetimin. Hemşire yarın sabah gelmemi istedi. Muayene heyet raporu ilaçlar vs. yarın belli olacak yani :)
Düşük amh 1 yıllık evliyim ilk tedavim olcak devlette ege üniversitesinde olcak. 2 ocak gibi regl gözüküyor o gün aricam ve tedavi için sanırım kan vericem herşey normalse ilaç ve iğnelere başladım diye düşünüyorumHayırlı olsun canım ne zman tahmini tarihin hangi merkezde sebeb ne ?
Bi arkadaşım a sonradan rapor cıkmış eczaneden alacaktı para iadesiniCanım ne yaptın rapor çıkınca ilaç reçete oluyomu yani bı kısmını karşılıyormu hani ilaçlara başladın ne verdiler fiyat ne tuttu
Günümüz yakın canım insalh herşey güzel olur yaş kaç merkezin neresiDüşük amh 1 yıllık evliyim ilk tedavim olcak devlette ege üniversitesinde olcak. 2 ocak gibi regl gözüküyor o gün aricam ve tedavi için sanırım kan vericem herşey normalse ilaç ve iğnelere başladım diye düşünüyorum
36 canim ege üniversitesi senin yaş kaç ve nerede tedavi olcaksinGünümüz yakın canım insalh herşey güzel olur yaş kaç merkezin neresi
Merhabalar amh ve yas kac nerde tedavi goruyonuzSelamlar bu başlık bana daha uygun sanırım. Kasım da tedaviye başladık düşük amh dan dolayı bir kez yumurta toplama işlemi yapıldı 1 tane 6. Gün embriyom donduruldu. Şimdi adetimi bekliyorum tekrar iğne kullanıp bir yumurta toplamı işlemi daha yapılacak daha fazla embriyo elde edebilmek için. Tedavinin başında kan değerlerim çok düşük olduğu için birçok vitamin kullandım şimdi de bazılarına devam ediyorum. Herkes için hayırlı olsun inşallah çok güzel haberler alırız
1 tane olsun kaliteli sağlıklı olsun 6.güne gitmiş masallhSelamlar bu başlık bana daha uygun sanırım. Kasım da tedaviye başladık düşük amh dan dolayı bir kez yumurta toplama işlemi yapıldı 1 tane 6. Gün embriyom donduruldu. Şimdi adetimi bekliyorum tekrar iğne kullanıp bir yumurta toplamı işlemi daha yapılacak daha fazla embriyo elde edebilmek için. Tedavinin başında kan değerlerim çok düşük olduğu için birçok vitamin kullandım şimdi de bazılarına devam ediyorum. Herkes için hayırlı olsun inşallah çok güzel haberler alırız
29 yaş tekrarlayan düşük nedeniyle tüp olcak adana acibademde36 canim ege üniversitesi senin yaş kaç ve nerede tedavi olcaksin
Hadi hayırlısı canim29 yaş tekrarlayan düşük nedeniyle tüp olcak adana acibademde
Amh 1.6 yaşım 31 erken menapoz riskim varmış ailede de erken menapoz geçmişi var zatenMerhabalar amh ve yas kac nerde tedavi goruyonuz
İstanbuldayım bu arada özel bir hastanede tedavi görüyorumMerhabalar amh ve yas kac nerde tedavi goruyonuz
1 tane olsun kaliteli sağlıklı olsun 6.güne gitmiş masallh
Peki kalite ve sayı icin vitamin olarak ne kullanıyorsunAmh 1.6 yaşım 31 erken menapoz riskim varmış ailede de erken menapoz geçmişi var zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?