- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
Bizde farklı bir teknik uygulandı. Eşimde morfoloji 0 dı. Ama kromozom analizi normal gelince piezo yapıldı.Kaç tane embriyonuz oldu
Hakkınızda hayırlısı olsun.. Aynı doktor ile mi devam edeceksiniz… Yanlış anlamayın ama böyle durumlarda amh ya göre ilaç vermek önemliymiş.. Bir de prp tedavisi sonrası yumurta geliştirme.. Bi araştırın isterseniz..Merhaba benim bu ay ilk tüp bebek tedavim maalesef 6. Günü yumurta gelişmediği için iptal oldu. Şimdi tekrar tedavi olmak için regl zamanını bekliyorum. Önümüzdeki hafta büyük ihtimalle regl olacağım. Hakkımızda hayırlısı olsun
Maşallah çok iyiymiş sayısıBizde farklı bir teknik uygulandı. Eşimde morfoloji 0 dı. Ama kromozom analizi normal gelince piezo yapıldı.
7 tane 1.kalite 5 tane 2. Kalite toplam 12 tane donduruldu
Maşallah insalh güzelce tutunurlar sanaBizde farklı bir teknik uygulandı. Eşimde morfoloji 0 dı. Ama kromozom analizi normal gelince piezo yapıldı.
7 tane 1.kalite 5 tane 2. Kalite toplam 12 tane donduruldu
İnş sizden de güzel haberler alalım inş..Maşallah insalh güzelce tutunurlar sana
Transfer sürecine mi?Merhaba ben dün ofis histeroskopi oldum adetimde de başlayacağız inşallah
Hayır tedaviye yeni başlayacağımTransfer sürecine mi?
Hayırlı olsun.. İnş olgun kaliteli yumurtalar gelişir :) Şimdiden maşallah diyelim :)Hayır tedaviye yeni başlayacağım
Amin amin hepimizin inşallahHayırlı olsun.. İnş olgun kaliteli yumurtalar gelişir :) Şimdiden maşallah diyelim :)
Sadece 1 tane yumurtam gelişmişti. Kan değerlerim gerileyince doktor tedaviyi iptal etti.Kaç yumurta olmuştu canım 6. Güne kadar gelmiş aslında
Teşekkür ederim. Evet aynı doktorla devam edeceğim. Amh değerim düşük olduğu için genellikle karşılaşılan bir durummuş. Prp tedavisini doktorum şimdilik önermedi.Hakkınızda hayırlısı olsun.. Aynı doktor ile mi devam edeceksiniz… Yanlış anlamayın ama böyle durumlarda amh ya göre ilaç vermek önemliymiş.. Bir de prp tedavisi sonrası yumurta geliştirme.. Bi araştırın isterseniz..
Bende de amh düşüklüğü var tedaviye başlamadan kan değerlerinize baktılar mı vitamin prolakdin gibiTeşekkür ederim. Evet aynı doktorla devam edeceğim. Amh değerim düşük olduğu için genellikle karşılaşılan bir durummuş. Prp tedavisini doktorum şimdilik önermedi.
Evet hepsi bakıldı. Amh degeriniz kaçBende de amh düşüklüğü var tedaviye başlamadan kan değerlerinize baktılar mı vitamin prolakdin gibi
Tedaviye başlamadan bakmak iyimidir nelere baktirsakBende de amh düşüklüğü var tedaviye başlamadan kan değerlerinize baktılar mı vitamin prolakdin gibi
Ayy hadi hayırlısı yaş kaç kaç yumurta toplandı öncesinde yumurta kalite ve sayı icin vitamin olarak ne kullandin merkezin neresiMerhabalar, ben de 3 başarısız denemeden sonra 4.tedavime başladım, 8 aralıkta yumurtalar toplandı bir adet iyi kalite 5.gün embriyosu donduruldu. Muhtemelen Ocak sonu gibi olur transferim de. Şimdi de bir haftadır lekelenmem var adetim sökülmedi bir türlü, bu ay böyle geçti ocak adetini bekliyorum artık.
Hepimiz için hayırlısı olsun..
Benim ocak sonu transferim olacak inş.. Şimdi arkadan gelen yumurtaları susturmak için doğum kontrol hapı içiyorum..Amin amin hepimizin inşallahsiz hangi süreçtesiniz
Bende yeni baslicam adet bekliyrm öncesi kullandığın vitamin varmiHayır tedaviye yeni başlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?