Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Hakkınızda hayırlısı olsun.. Aynı doktor ile mi devam edeceksiniz… Yanlış anlamayın ama böyle durumlarda amh ya göre ilaç vermek önemliymiş.. Bir de prp tedavisi sonrası yumurta geliştirme.. Bi araştırın isterseniz..

Teşekkür ederim. Evet aynı doktorla devam edeceğim. Amh değerim düşük olduğu için genellikle karşılaşılan bir durummuş. Prp tedavisini doktorum şimdilik önermedi.

Teşekkür ederim. Evet aynı doktorla devam edeceğim. Amh değerim düşük olduğu için genellikle karşılaşılan bir durummuş. Prp tedavisini doktorum şimdilik önermedi.
Bende de amh düşüklüğü var tedaviye başlamadan kan değerlerinize baktılar mı vitamin prolakdin gibi

Merhabalar, ben de 3 başarısız denemeden sonra 4.tedavime başladım, 8 aralıkta yumurtalar toplandı bir adet iyi kalite 5.gün embriyosu donduruldu. Muhtemelen Ocak sonu gibi olur transferim de. Şimdi de bir haftadır lekelenmem var adetim sökülmedi bir türlü, bu ay böyle geçti ocak adetini bekliyorum artık.
Hepimiz için hayırlısı olsun..

Ayy hadi hayırlısı yaş kaç kaç yumurta toplandı öncesinde yumurta kalite ve sayı icin vitamin olarak ne kullandin merkezin neresi

Kızlar kusura bakmayın çok soru soruyorum ama hepimize bilgi olsun gelene okuyana bu arada topic kalabaliklasiyo bazılarının transferi aynı zamana gelir gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…