- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 83
- 45
Yaşım malum. İlk defa 7 toplandı. Bir tanesi küçüktü onu diskalifiye ettiler. 6 olgun var dedi. 2 tanesi döllenmemiş. 4 tane ile yola devam ediyoruz. Yarın 3. Gün bilgi verecekler, bakalım nasibimizde ne varmış.Anladım canım çok sağol insalh sayı önemli değil kalite çok önemli
Bir dami inşallah nasip eder Allah süreç ağır birde bu olay oldu ilaçlarda baya yordu beni bulmak işlemi onunda stresini yaşadım çokAynen canım bende perşembe toplama olacaktı pozitif çıktı işte. Sorma o kadar sene olma olma bugünü buldu. Nasip kısmet ne diyelim artık hayırlısı. Olan oldu önümüzdeki aya bakacağız inşallah.
İnşallah canım valla ben o konuda rahattım her şey çok kolay oldu ama burda patladı işte nasip.Bir dami inşallah nasip eder Allah süreç ağır birde bu olay oldu ilaçlarda baya yordu beni bulmak işlemi onunda stresini yaşadım çok
Evet bende bazen karıştırıyorum. Kime ne olmuştu. Hangi aşamadayız vs..Maysa2011 kuzum liste mi yapsan acaba.. Birbirimizi takip etmemiz kolay olur..
Ben regl bekliyorum. Transfer sürecine geçiyorum :)
Sen genetiğe yolladın mıMaysa2011 kuzum liste mi yapsan acaba.. Birbirimizi takip etmemiz kolay olur..
Yok ben yollamadım. Doktor uygun görmedi. Daha önce gebelik namına zerrecikler dahi oluşmadığı içinSen genetiğe yolladın mı
Kan pıhtılaşmasına bakıldı mı o nasıl.Yok ben yollamadım. Doktor uygun görmedi. Daha önce gebelik namına zerrecikler dahi oluşmadığı içinŞimdilik gerek yok gözü ile baktı herhal
Benim yavrucaklarım şimdi dondurucuda beni bekliyor =) Bakalım ilki tutmazsa neler olacağını konuşuruz.. Doktor bedenin gebeliğe çok hazır hiç düşünme öyle şeyleri dedi.. Bakalım...
Koromozom analizlerimiz temiz çıktı. Ailelerde genetik hastalık öyküsü yok.. Bende bıraktım peşini...
Masalhh çok güzelMaysa2011 kuzum liste mi yapsan acaba.. Birbirimizi takip etmemiz kolay olur..
Doktoruna güven aklıni karıştırmaYok ben yollamadım. Doktor uygun görmedi. Daha önce gebelik namına zerrecikler dahi oluşmadığı içinŞimdilik gerek yok gözü ile baktı herhal
Benim yavrucaklarım şimdi dondurucuda beni bekliyor =) Bakalım ilki tutmazsa neler olacağını konuşuruz.. Doktor bedenin gebeliğe çok hazır hiç düşünme öyle şeyleri dedi.. Bakalım...
Koromozom analizlerimiz temiz çıktı. Ailelerde genetik hastalık öyküsü yok.. Bende bıraktım peşini...
27 aralıkta adetimin 2.günü başladım, iğneleri kullanıyorum, yarın 2.kontrolüm var, en son 1 yumurtam düzgündü. Endometriosiz hastasıyım.
Genel anestezi yapıldı değil mi
Hadi hayırlı olsun inşallah canım güzel güzel embriyo olsun yumoşların. Rahim için bir şey yapamıyor mu yani kalınlaştırmak için ilaç vs bişeyler burda nar suyu içenlerde vardı onu da yapsaydın. Kötü düşünme inşallah her şey yolunda gider güzel sonuçlar alırsın dert etme bak ne güzel geçmiş toplanması da maşallah
Amin inş.. Yok ilk diye hiç bir şeye bakılmadı.. Ama ben randevu aldım. Gidip baktıracağım.. Ne diyeceğimi bilmiyorum.. Doktor tesaviye başladım desem bakar mı o testlere..Kan pıhtılaşmasına bakıldı mı o nasıl.
Bende 5. Güne gitsin genetik kromozom onların testlerini yapacağım.
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Hayırlı bebişlerimiz olsun
Bu yolda önüme çıkan en iyi doktor.. Hiç aklım karışık değil ama bi genetik baktırmak içimden sürekli geçiyordu. O da aklımdan çıksın diye bakıcamDoktoruna güven aklıni karıştırma
Canım çok sevindim iyi olmanaYa dün baya psikolojim kötüydü ama bugün daha iyiyim atlattım o anı. Sonuçta her şey güzel gitti ne ilaçlarda sorun yaşadım ne yumurta büyümesinde bunda patlak vermesi baya üzdü ama nasip tabi. Rabbim hayırlısını versin. İnşallah daha güzel daha iyisi olurÇok sağol canım Allah razı olsun
Canım merkezin senden isterse yaptırırsınYaa nee bu herkesin yumurta toplama öncesi pcr pozitif çıkmış((( benimde sanırım bi kaç güne toplanacak ama dünden beri koku alamıyorummm acaba benim dr da istermi pcr yada söylemem gerekir mi huff
Benimde donduruldu adet bekliyorum rahim kalınlığı takibi falan yapılacak uygunsa transfer olacak işte inşallah hayırlısıylaYok ben yollamadım. Doktor uygun görmedi. Daha önce gebelik namına zerrecikler dahi oluşmadığı içinŞimdilik gerek yok gözü ile baktı herhal
INR testi. Nereye aldın devlet mi özel mi? Doktorum istedi bu testi de, yaparlar sanırım.Amin inş.. Yok ilk diye hiç bir şeye bakılmadı.. Ama ben randevu aldım. Gidip baktıracağım.. Ne diyeceğimi bilmiyorum.. Doktor tesaviye başladım desem bakar mı o testlere..
Atakent Acıbademdeyim canim, koku yok halaCanım çok sevindim iyi olmana
Herşeyde bir hayır var daha güzelleri gelecek yumoşların bir dahakine
Canım merkezin senden isterse yaptırırsın
Bazı merkezlerde istenmiyormuş mesela
Sen nerede görüyorsun tedavi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?