Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Anladım canım çok sağol insalh sayı önemli değil kalite çok önemli
Yaşım malum. İlk defa 7 toplandı. Bir tanesi küçüktü onu diskalifiye ettiler. 6 olgun var dedi. 2 tanesi döllenmemiş. 4 tane ile yola devam ediyoruz. Yarın 3. Gün bilgi verecekler, bakalım nasibimizde ne varmış.

Bir dami inşallah nasip eder Allah süreç ağır birde bu olay oldu ilaçlarda baya yordu beni bulmak işlemi onunda stresini yaşadım çok

Bir dami inşallah nasip eder Allah süreç ağır birde bu olay oldu ilaçlarda baya yordu beni bulmak işlemi onunda stresini yaşadım çok
İnşallah canım valla ben o konuda rahattım her şey çok kolay oldu ama burda patladı işte nasip.

Sen genetiğe yolladın mı
Yok ben yollamadım. Doktor uygun görmedi. Daha önce gebelik namına zerrecikler dahi oluşmadığı için Şimdilik gerek yok gözü ile baktı herhal

Benim yavrucaklarım şimdi dondurucuda beni bekliyor =) Bakalım ilki tutmazsa neler olacağını konuşuruz.. Doktor bedenin gebeliğe çok hazır hiç düşünme öyle şeyleri dedi.. Bakalım...
Koromozom analizlerimiz temiz çıktı. Ailelerde genetik hastalık öyküsü yok.. Bende bıraktım peşini...

Kan pıhtılaşmasına bakıldı mı o nasıl.
Bende 5. Güne gitsin genetik kromozom onların testlerini yapacağım.
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Hayırlı bebişlerimiz olsun

Doktoruna güven aklıni karıştırma

Tşk ederim canım. Regl beklıyorum nar suyuna başlayacağım doktorda ılaç verecekmiş inşallah çözülür Allah’ın izniyle

Amin inş.. Yok ilk diye hiç bir şeye bakılmadı.. Ama ben randevu aldım. Gidip baktıracağım.. Ne diyeceğimi bilmiyorum.. Doktor tesaviye başladım desem bakar mı o testlere..

Canım çok sevindim iyi olmana
Herşeyde bir hayır var daha güzelleri gelecek yumoşların bir dahakine
Yaa nee bu herkesin yumurta toplama öncesi pcr pozitif çıkmış((( benimde sanırım bi kaç güne toplanacak ama dünden beri koku alamıyorummm acaba benim dr da istermi pcr yada söylemem gerekir mi huff
Canım merkezin senden isterse yaptırırsın
Bazı merkezlerde istenmiyormuş mesela
Sen nerede görüyorsun tedavi

Benim de yarın kontrolüm var kızlar
Çalıştığım için , kontrol zamanları izin almak kadar beni geren başka bişey yok
Doktora gitmek değil bu izni alabilmek beni geriyor

Benimde donduruldu adet bekliyorum rahim kalınlığı takibi falan yapılacak uygunsa transfer olacak işte inşallah hayırlısıyla

Amin inş.. Yok ilk diye hiç bir şeye bakılmadı.. Ama ben randevu aldım. Gidip baktıracağım.. Ne diyeceğimi bilmiyorum.. Doktor tesaviye başladım desem bakar mı o testlere..
INR testi. Nereye aldın devlet mi özel mi? Doktorum istedi bu testi de, yaparlar sanırım.

Atakent Acıbademdeyim canim, koku yok hala sabah kontrolüm var bakalım ne dicekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…