Banada aynısını söyledi bugün ilk kez vuruldumBir kutuda 600 ıu varmış. Bir tüpü iki gün kullanmamı istediler. Yani 300 ıu
Bana doktor vitaminlerime bakıp ekstra d,b12,demir ve omega-3 kullanmamı söyledi. Koenzim q10 yumurta kalitesini arttırıyor. Onları kullandım. Bir de evde kendim yemek yaptım. Dışarıdan yememeye çalıştım..Kızlar merhabalar ben bugün tedaviye başladım, 3 Ocak adet oldum 5 ocakta doktor randevuma gittim muayenede herşeyin normal olduğunu söyledi ve bana gonal f iğnesi vurdu, 4 iğnede bana verdi pazartesi gününe kadar kendim evde kendime yapıcam pazartesi kontrole gidip yumurta ölçücek ona göre hareket edicez ben ilaç aramakla uğraşmadım doktor kendisi verdi allahtan Allah hepimize nasip etsin inşallah, bu süreçte yumurta büyümesi için nasıl beslenmek gerekir
Devletten aldım. Özelde pahalı dediler. Öyle diyeceğim..INR testi. Nereye aldın devlet mi özel mi? Doktorum istedi bu testi de, yaparlar sanırım.
Canım inşallah bir sıkıntı çıkmazAtakent Acıbademdeyim canim, koku yok halasabah kontrolüm var bakalım ne dicekler
AMH değerim düşük ondan az yumurtam var, rahim duvarı hakkında bir şey demedi doktor.Rahim duvarınız mı ince yani ?
hayırlı olsunMerhaba bende Ocak ayı tüp bebeğe başlayanlardanım 3 yıllık evliyim olmayınca bu tedaviye başvurduk adetimin 2.günü gidip muayeneden sonra gonal-f 450 ye başladım bugün iğnemin son günü yarın yumurtalarıma bakılacak hepimizin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar
İnşaallah. Rabbim güzel haberi bekleyen herkese en tez zamanda versinTerliği ağızlarına vurasım geliyor a güldümsabrımız nasıl sınanıyor ama.
Şuan beklemedeyim 5. Güne gitmesini bekliyorum. Cumartesi o güzel haberi alırım inşallah. Zaman geçmiyor yaaa.
10 dklık mı a ne kadar kısaymış iyiymiş o zaman. Kafa gidiyor mu pekiEvet 10 dklık. Allah bidaha yaşatmasın ama çok iyi
önemli olan kalıteli olması ayrıca 7 adet az bir rakam değil sıkıntı yapma canımYarı opum var fazla yumurtam yok sanırım 7 tane falan banada dua edermisiniz
Canım hangi ilaç yokFiyat için en iyi şey ilaçları önden almaktı amaaa malesef piyasada ilaç yok doktorum dedi ki sen ilaçları al hazır olsun adetle gel dedi ama ilaç yok bulamiyoruz zamlanacakmis o yüzden piyasaya sürmüyorlar
Transfer sırası ne iğnesi verilenMerhabalar Bende kasım sonunda tedaviye başladım. 7 Aralık’ta yumurta toplama işlemi yapıldı. Çok şükür güzel Embryolarım oluştu ve donduruldu. OcAk sonu gibi transfer olacak…
Dondurulmuş transfer tercih ettim.
Bizde rapor çıkmıyordu.
İlaçlar toplamda 4 bin lira harcadım.
Transfer sırasında iğne verecekmiş doktorum onu da dolar kurundan dolayı önden aldırdı. Onlarada 1 bin lira (1 aylık) vermiştim. Şu ana kadar 5 bin tl ilaçlara harcadım.
Canım acıbadem de kimdi doktorun. Orası güzel bir r yer neden bahceciye gectinYaş 32, 7 yumurta toplandı 6sı olgundu 6sı da döllendi hatta 6.güne kadar geldi ama yavaş ilerliyorlardı o yüzden sadece 1 tanesi donduruldu. Tabi ben uzun zamandır takviyeler alıyorum iki senedir uğraşıyorum tüp bebek için çünkü. Sayayım kullandıklarımı Supralife, impryl, d vitamini, balık yağı, arı sütü bal polen propolis. Daha önce Acıbadem’de denedim iki kez şimdi bahçecide devam ediyorum.. istediğin kadar sorabilirsin cnm problem değil
Banada aynısını söyledi bugünBir kutuda 600 ıu varmış. Bir tüpü iki gün kullanmamı istediler. Yani 300 ıu
q10 kullanıyorum, folik asit kullanıyorum birde besin olarak evde neler yapabilirim acaba diye düşündümBana doktor vitaminlerime bakıp ekstra d,b12,demir ve omega-3 kullanmamı söyledi. Koenzim q10 yumurta kalitesini arttırıyor. Onları kullandım. Bir de evde kendim yemek yaptım. Dışarıdan yememeye çalıştım..
Normal düzeninizi bozmayın.. İsterseniz protein ağırlıklı beslenebilirsiniz.. Hemen transfer olacaksa yardımcı oluyor.. Olmayacaksa çok etkilemiyor..Banada aynısını söyledi bugün
q10 kullanıyorum, folik asit kullanıyorum birde besin olarak evde neler yapabilirim acaba diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?