Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Kızlar merhabalar ben bugün tedaviye başladım, 3 Ocak adet oldum 5 ocakta doktor randevuma gittim muayenede herşeyin normal olduğunu söyledi ve bana gonal f iğnesi vurdu, 4 iğnede bana verdi pazartesi gününe kadar kendim evde kendime yapıcam pazartesi kontrole gidip yumurta ölçücek ona göre hareket edicez ben ilaç aramakla uğraşmadım doktor kendisi verdi allahtan Allah hepimize nasip etsin inşallah, bu süreçte yumurta büyümesi için nasıl beslenmek gerekir

Bana doktor vitaminlerime bakıp ekstra d,b12,demir ve omega-3 kullanmamı söyledi. Koenzim q10 yumurta kalitesini arttırıyor. Onları kullandım. Bir de evde kendim yemek yaptım. Dışarıdan yememeye çalıştım..

Merhaba bende Ocak ayı tüp bebeğe başlayanlardanım 3 yıllık evliyim olmayınca bu tedaviye başvurduk adetimin 2.günü gidip muayeneden sonra gonal-f 450 ye başladım bugün iğnemin son günü yarın yumurtalarıma bakılacak hepimizin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar

hayırlı olsun

Terliği ağızlarına vurasım geliyor a güldüm sabrımız nasıl sınanıyor ama.
Şuan beklemedeyim 5. Güne gitmesini bekliyorum. Cumartesi o güzel haberi alırım inşallah. Zaman geçmiyor yaaa.
İnşaallah. Rabbim güzel haberi bekleyen herkese en tez zamanda versin

Bende şimdi yumurta toplama işleminden çıktım. Odada dinlendiriyorlar. İçeri girmem çıkmam vs toplam yarım saat sürdü. Hiç bir şey hissetmiyorsunuz bi tek çıktığmda hafif adet ağrısı gibi bir ağrı oldu. 3 tane yumurta toplamışlar İnşallah hepside gelişir ölmezler. Bugünden itibaren bir sürü ilaç kullanmamı söylediler estrofem progestan monodoks bide folik asit. Sizede söyledilermi bu ilaçları

Kızlar kist gecikme yapıyor mu? Yaşayanlar var mı kaç gün gecikti?

Transfer sırası ne iğnesi verilen

Canım acıbadem de kimdi doktorun. Orası güzel bir r yer neden bahceciye gectin

Bir kutuda 600 ıu varmış. Bir tüpü iki gün kullanmamı istediler. Yani 300 ıu
Banada aynısını söyledi bugün
Bana doktor vitaminlerime bakıp ekstra d,b12,demir ve omega-3 kullanmamı söyledi. Koenzim q10 yumurta kalitesini arttırıyor. Onları kullandım. Bir de evde kendim yemek yaptım. Dışarıdan yememeye çalıştım..
q10 kullanıyorum, folik asit kullanıyorum birde besin olarak evde neler yapabilirim acaba diye düşündüm

Banada aynısını söyledi bugün

q10 kullanıyorum, folik asit kullanıyorum birde besin olarak evde neler yapabilirim acaba diye düşündüm
Normal düzeninizi bozmayın.. İsterseniz protein ağırlıklı beslenebilirsiniz.. Hemen transfer olacaksa yardımcı oluyor.. Olmayacaksa çok etkilemiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…