Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Doktorum aradı beni oda 2 dak lık bir açıklama yaptı herşey de bir hayır vardır dedi arkadan gelen yumurtaların daha güzel gelir dedi temizlenmiş olarak gelirsin bir saki adet dönemine dedi başka bişey de demedi, başka da kimse aramadı cok da umurlarında olmadı hemşireler filan arayıp sormadılar bile tüp bebek merkezinden

Kızlar opu sonrası Kanamanız ne kadar devam etti ? Bende biraz varda oyuzden soruyorum. Birde vücudum gaz dolu

Canım 2 yumurtami var şimdi hemenmi dondurdular

Canım doktor geldı söyledı bsyler o sırada anlamıyorsun ki. Ağladığımı hatırlıyorum lütfen bu süreç uzamasın diye sonra eşim geldi sakinleştirdi beni. Ama geçen gün hemsıre hastane den embriyolog seni arar opu günün De 5 e kadar aramaz ise benı ara dedi. Beklıyorum aramalarını hastaneden onlardan öğreneceğim.
Bende 11 e yakın yumurta vardı ama arkadan gelenlerı almayacaktı onu bılıyorum işe yarayanlar 3-4 adet demıstı

merhaba bende genetik test sonucunu beklıyorum il defa tüp bebek yaptıracagım yaşım 40 daha önceden yaptıranları tüp bebek ilaçları neler isimlerini mg ları kişiden kişiye değişiyormu önceden alınabilicek bir ilaçmı

önceden aldık biz doktora söyle receteni yazsın merkezin nere

her hastanede sistem farklı ilerliyor canım inşallah tekrar almazlar

hayırlı olsun inş.
embriyolarınmı genetiğe gitti
canım sordugun transfer sonrası ilaçlarmı

Son düzenleme:
yok o genetik test kromozom analizi testi daha yenı yaptırdık 3 düşük oldu bende ondan dolayı doktor istedi

27 aralıkta adetimin 2.günü başladım, iğneleri kullanıyorum, yarın 2.kontrolüm var, en son 1 yumurtam düzgündü. Endometriosiz hastasıyım.

Aynen canım bende perşembe toplama olacaktı pozitif çıktı işte. Sorma o kadar sene olma olma bugünü buldu. Nasip kısmet ne diyelim artık hayırlısı. Olan oldu önümüzdeki aya bakacağız inşallah.

Terliği ağızlarına vurasım geliyor a güldüm sabrımız nasıl sınanıyor ama.
Şuan beklemedeyim 5. Güne gitmesini bekliyorum. Cumartesi o güzel haberi alırım inşallah. Zaman geçmiyor yaaa.

Hadi hayırlı olsun inşallah canım güzel güzel embriyo olsun yumoşların. Rahim için bir şey yapamıyor mu yani kalınlaştırmak için ilaç vs bişeyler burda nar suyu içenlerde vardı onu da yapsaydın. Kötü düşünme inşallah her şey yolunda gider güzel sonuçlar alırsın dert etme bak ne güzel geçmiş toplanması da maşallah

Canım sendemi genetik yaptircaksin
Evet yaaaa ilk defa göndereceğim. Daha önceki transferlerimde 3. Gün taze oluyordu. Bu sefer 5. Gün olması gerekiyor ya. Acaba 5 e gidebilecekmi merakla bekliyorum. Dünde bir arkadaş 5. Gün hücereler öldü maalesef dedi. Korkuyorum şimdi de. Yarın 3. Gün olacak arayacak bilgi verecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…