• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

canım doktorunla görüştünmü telefonla falan yanlış bilgi vermek istemem
opu gününe kadar sadece eczaneye ücret ödemiş olmalısın başlangıç ücreti dedigin ne oluyor ?
bunları tekrarlaman gerekecek sanırım yanı yumurta geliştirmek için kullandıgın iğne ilaçlar bunlarda ciddi rakamlar tabi ama bunlar tekrar olacak artık birde covit geçirdikten sonra bekleme süren varmı yoksa hemen başlanabiliyormu tedaviye
Doktorum aradı beni oda 2 dak lık bir açıklama yaptı herşey de bir hayır vardır dedi arkadan gelen yumurtaların daha güzel gelir dedi temizlenmiş olarak gelirsin bir saki adet dönemine dedi başka bişey de demedi, başka da kimse aramadı cok da umurlarında olmadı hemşireler filan arayıp sormadılar bile tüp bebek merkezinden

Kızlar opu sonrası Kanamanız ne kadar devam etti ? Bende biraz varda oyuzden soruyorum. Birde vücudum gaz dolu 😂

Canım 2 yumurtami var şimdi hemenmi dondurdular

Canım doktor geldı söyledı bsyler o sırada anlamıyorsun ki. Ağladığımı hatırlıyorum lütfen bu süreç uzamasın diye sonra eşim geldi sakinleştirdi beni. Ama geçen gün hemsıre hastane den embriyolog seni arar opu günün De 5 e kadar aramaz ise benı ara dedi. Beklıyorum aramalarını hastaneden onlardan öğreneceğim.
Bende 11 e yakın yumurta vardı ama arkadan gelenlerı almayacaktı onu bılıyorum işe yarayanlar 3-4 adet demıstı

merhaba bende genetik test sonucunu beklıyorum il defa tüp bebek yaptıracagım yaşım 40 daha önceden yaptıranları tüp bebek ilaçları neler isimlerini mg ları kişiden kişiye değişiyormu önceden alınabilicek bir ilaçmı

önceden aldık biz doktora söyle receteni yazsın merkezin nere

Ben tedavi başlangıcın da 3 bin TL hastahane ödedim istediler opu ve embriyo rahim yerleştirme için daha ödemedim, birde eczane için para ödedim onlar için yapacakları bişey olmaz ama bir daha başlangıç için alırlar mı acaba
her hastanede sistem farklı ilerliyor canım inşallah tekrar almazlar

merhaba bende genetik test sonucunu beklıyorum il defa tüp bebek yaptıracagım yaşım 40 daha önceden yaptıranları tüp bebek ilaçları neler isimlerini mg ları kişiden kişiye değişiyormu önceden alınabilicek bir ilaçmı
hayırlı olsun inş.
embriyolarınmı genetiğe gitti
canım sordugun transfer sonrası ilaçlarmı

Son düzenleme:
yok o genetik test kromozom analizi testi daha yenı yaptırdık 3 düşük oldu bende ondan dolayı doktor istedi

27 aralıkta adetimin 2.günü başladım, iğneleri kullanıyorum, yarın 2.kontrolüm var, en son 1 yumurtam düzgündü. Endometriosiz hastasıyım.

Bende cok üzüldüm aynı şeyleri düşündüm Allah bana bişey demek istiyor 3 yıl boyunca corona olma gel sen tedaviye başladığın zaman ol normal yollarla nasip etmedi bu yolla da mı bir işaret dedim bende çok üzüldüm gercekten
Aynen canım bende perşembe toplama olacaktı pozitif çıktı işte. Sorma o kadar sene olma olma bugünü buldu. Nasip kısmet ne diyelim artık hayırlısı. Olan oldu önümüzdeki aya bakacağız inşallah.

Aynen ben de çevreme çok hevesli değilmişim gibi yansıtıyorum. Gururumdan biraz sanırım. Başlarda tatlı gelen çocuklar bile annelerinin abartılı şunu yaptı bunu yaptı diye anlatmasıyla gözümde kararıyor sevecenliğini kaybediyor. Yani tüm gün çacuğunun evde yaptıklarından banane. Ah bir de hemen hamile kalıyorum Allah artık bana değil olmayanlara versin sana versin tribindekiler var ki alıp terliği ağızlarına vurasım geliyor. Tut bi yerlerini de kalma o zaman ne lafını yapıyorsun kardeşim. Ay! Çok doldum aman kırılmasınlar eşimin hatırı için boşvereyim bu sefer diye diye şiştim yahu.
Terliği ağızlarına vurasım geliyor a güldüm😁 sabrımız nasıl sınanıyor ama.
Şuan beklemedeyim 5. Güne gitmesini bekliyorum. Cumartesi o güzel haberi alırım inşallah. Zaman geçmiyor yaaa.

T rahim ameliyatı olmustum canım. Sımdıde rahim duvarım ince 😒 doktor a diyorum uzun sürer mi bu süreci bilemem bir sürü tez var herkes te başka sonuçlanıyor. T ameliyat sonrası olabilirmiş internetten araştırdım ama çözüm olmazsa da rahim nakline kadar gidiyormuş netten araştırdım. Insallah 1 ay da hallolur çok üzgün ve yorgunum. Bu ay olmamasına değil ya uzun sürerse ya rahim duvarım kalınlaşmazsa diye atıp tutuyorum
Hadi hayırlı olsun inşallah canım güzel güzel embriyo olsun yumoşların. Rahim için bir şey yapamıyor mu yani kalınlaştırmak için ilaç vs bişeyler burda nar suyu içenlerde vardı onu da yapsaydın. Kötü düşünme inşallah her şey yolunda gider güzel sonuçlar alırsın dert etme bak ne güzel geçmiş toplanması da maşallah

Canım sendemi genetik yaptircaksin
Evet yaaaa ilk defa göndereceğim. Daha önceki transferlerimde 3. Gün taze oluyordu. Bu sefer 5. Gün olması gerekiyor ya. Acaba 5 e gidebilecekmi merakla bekliyorum. Dünde bir arkadaş 5. Gün hücereler öldü maalesef dedi. Korkuyorum şimdi de. Yarın 3. Gün olacak arayacak bilgi verecekler.

Back