Canım benim tedavimden artan gonal f 450 var 1 kutu. Ben raporsuz yaptırdım damadımız eczacı o depodan geliş fiyatına aldı 630 tl istersen gönderebilirim aynı ilaçsa eğerFiyat için en iyi şey ilaçları önden almaktı amaaa malesef piyasada ilaç yok doktorum dedi ki sen ilaçları al hazır olsun adetle gel dedi ama ilaç yok bulamiyoruz zamlanacakmis o yüzden piyasaya sürmüyorlar
Ne kadar uygunmuş fiyatı nasip işte canim ben 1390 TL aldım bı kutuCanım benim tedavimden artan gonal f 450 var 1 kutu. Ben raporsuz yaptırdım damadımız eczacı o depodan geliş fiyatına aldı 630 tl istersen gönderebilirim aynı ilaçsa eğer
Bendende 7 toplandı. Biri küçükmüş onu saymadılar. 6 taneden 4 ü döllendi. 5.güne gitmesini bekliyoruz. Opu dan sonra dolumu boşmu söylüyorlar. Hakkında hayırlısı olsun. Rabbim kucağını boş bırakmasınYarı opum var fazla yumurtam yok sanırım 7 tane falan banada dua edermisiniz
Ben 42. İlk çocuk nasip olursa. İstanbul bahçeci deyim.Yaşlar kaç peki bayanalar . İlk çocuk için mi çabalar,
Ben 39 yaşındayım 2. çocuk için istiyorum tüp bebek
Merhaba hangi doktora gidiyorsunuz725₺ idi 4 kutu aldık, ama doktorun çalıştığı eczanesiydi indirimliydi normal fiyat nedir bilmiyorum ama Adana ziyapaşa mahallesinde ki eczaneleri arayın isterseniz.
Ne eczanesi nereyi hangi şehir hangi ilaç ne bilelim ablaMerhaba eczane bilgisi paylaşırmısınız
Hadi hayırlısı olsun rabbim rast getireKizlar bugün transfer oldum kasiklarimda hafif agri var ve cok azda lekelenme oldu normal mi acaba
Acıbademde Şahin Zeteroğluydu doktorum, evet iyi bir yer Şahin bey de çok iyi bir doktor ama iki kez denedik orda olmadı ben de değiştirmek istedimCanım acıbadem de kimdi doktorun. Orası güzel bir r yer neden bahceciye gectin
Kist adet düzensizliği gecikmesi yapıyor, benim de olmuştu daha önce ilaç vermişti doktorum düzelmiştiKızlar kist gecikme yapıyor mu? Yaşayanlar var mı kaç gün gecikti?
Teşekkürler cevap için gecikme bir haftayı geçerse gideceğim doktora bakalım geçmez umarımKist adet düzensizliği gecikmesi yapıyor, benim de olmuştu daha önce ilaç vermişti doktorum düzelmişti
Normal canım. Minik oluyor kanama zaten. Korkmana gerek yok. Hemen hemen herkeste olmuşluğu var.Kizlar bugün transfer oldum kasiklarimda hafif agri var ve cok azda lekelenme oldu normal mi acaba
İNŞAALLAH tutar canımAcıbademde Şahin Zeteroğluydu doktorum, evet iyi bir yer Şahin bey de çok iyi bir doktor ama iki kez denedik orda olmadı ben de değiştirmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?