Canım korona felan değilsin dimi
Aslında yorgunluk halsizlik gibi değil kızlarBende aşırı yorgunluk halsizlik vardı bende iğnelere bağladım megersem coronaymışım
İgnelerden dolayı hiç bı yan etki yaşamadım ben bence siz bı test yaptırınKızlar bu iğneler sizde de yan etki yapıyormu
Benim kemiklerim ağrıyor resmen
Kendimi üzerimde tonlarca yük varmış gibi hissediyorum
Sizde varmı kızlar iğnenin etkileri
Sende doğal dene nasip olur mu olurTüp bebek yaptığım hastahane herşeyi yaptı, salı opu demişlerdi öncesinde testler var onları istiyorlar sars covid hepsini yaptılar, nasıl olucak bilmiyorum morelim cok bozuldu tedavi yarıda kaldı
Aslında yorgunluk halsizlik gibi değil kızlar
Böyle üstüme yük yüklemişler gibi sanki
Biraz sanırım depresyon moral bozukluğu gibi
Biraz da kemik ağrım var ara ara
Şimdi baktım yan etkilerinde var
İlk günler çok başım ağrıyordu şimdi o azaldı şükür
P PINAR OGUZ canım senin hiç belirtin yokmuydu , ya keşke bir önlem alıp toplasalar yumurtaları , zaten 5 dk sürüyor , böyle yarıda bırakmasalar
Ama tabi doğru olmaz bu , bizler duygusal düşünüyoruz bunca zorluk çekerken
Bende isterdim belkide yumurtalar sağlıksız oldu vücütta virüs var, ben salı günü rahatızlandım da konduramadım. Baş agırısı kırgınlık aşırı yorgunluk hepsi vardı bende septomplara bağladım hep hastahane de kapmış olabilirim işdede herşey de bir hayır var dedi doktor inşallah öyledirAslında yorgunluk halsizlik gibi değil kızlar
Böyle üstüme yük yüklemişler gibi sanki
Biraz sanırım depresyon moral bozukluğu gibi
Biraz da kemik ağrım var ara ara
Şimdi baktım yan etkilerinde var
İlk günler çok başım ağrıyordu şimdi o azaldı şükür
P PINAR OGUZ canım senin hiç belirtin yokmuydu , ya keşke bir önlem alıp toplasalar yumurtaları , zaten 5 dk sürüyor , böyle yarıda bırakmasalar
Ama tabi doğru olmaz bu , bizler duygusal düşünüyoruz bunca zorluk çekerken
Aynen hazır yumurtalar büyümüş doğal yolla olur belkiSende doğal dene nasip olur mu olur
Benimde aynı sebebsiz dediler oyuzden neyle savastigimizi bilmediğimiz için her aşama korkutuyor insani Allah yardımcımız olsunBilinen bir sebebi yok, önümüzdeki ay transfer için gittiğimde konuşacağım tekrar bunu doktorla
Benim arkadaşım korona olduğu ay hamile kaldı hemde korona ilaçlarına rağmen pazartesi doğumu varBende isterdim belkide yumurtalar sağlıksız oldu vücütta virüs var, ben salı günü rahatızlandım da konduramadım. Baş agırısı kırgınlık aşırı yorgunluk hepsi vardı bende septomplara bağladım hep hastahane de kapmış olabilirim işdede herşey de bir hayır var dedi doktor inşallah öyledir
Bende de oluyor. Bazen iğneden sonra başlıyor baş ağrısı(akşam5 te) gece 12 ye kadar. Kemiklerim sanki spor yaptıktan sonra ağrır ya o şekil. Bir de uyku bastırıyor. Hiç birşey yapasım yok. İğnelerden olduğuna eminim yan etkilerinde var.Kızlar bu iğneler sizde de yan etki yapıyormu
Benim kemiklerim ağrıyor resmen
Kendimi üzerimde tonlarca yük varmış gibi hissediyorum
Sizde varmı kızlar iğnenin etkileri
Hay aksi yaaaTüp bebek yaptığım hastahane herşeyi yaptı, salı opu demişlerdi öncesinde testler var onları istiyorlar sars covid hepsini yaptılar, nasıl olucak bilmiyorum morelim cok bozuldu tedavi yarıda kaldı
Kendimi teselli ediyorum inanılmaz üzüldüm yarıda kaldı diye herşey okadar yolu yarıldım,konduramadım aslında burnum aktı öksürük var baş ağrısı oldu hepsi oldu neden konduramadım halen tedaviye ettimBenim arkadaşım korona olduğu ay hamile kaldı hemde korona ilaçlarına rağmen pazartesi doğumu var
Hoşgeldin canım rabbim yardımcımız olsun neler okuduk neler duyduk burda inşallah sonu güzel bitecek buna inan havuz yöntemi yaparsın yine denersin yaş kaç?Merhabalar baştan sona kadar bütün konuşmalarınızı okudum bayanlar bende dün opu oldum opu öncesi kovit testim pozitif çıktı lakin biz 2 ay önce zaten geçirmiştik okadar direndim ki anlatamam antijen antikor testleri enfeksiyon Doktorlari tekrar kovit testi verdim ve negatif eğer ugrasmasaydim pozitif diye iptal oluyordu siz geçirdiniz mi bilemiyorum lakin ben 1 gün pozitif ertesi gün negatif gördüm
Bana gelince hayatım hem çok zor ve uzun acıyla dolu 8 kürtajım var mol gebelikden genetik sonucunda NLPR7 genimdeki homozigot mutasyon var bu sefer tüp bebek ile genetik taramali yapalım dedik dün persembe gece ağrılarım başladı sabah opu ya gittiğimde bir kaç tanesi çatlamış dedi Dr hemen opu ya alındım 16 yumurta toplandı tam seviniyorduk ki aşağı indigimizde Dr 10 tanesinin anormal olduğunu zona tabakalarının olmadığını elendigini söyledi elimizde kaldı 6 tane yumurta bu günde 3 e düştü sayı bu gidişle genetige gondericek embriyom kalmiycak sizde eğer benim gibi kovit gecirdiyseniz tekrar edin derim PCR testini
Siz mol gebeliği genetigemi gönderdiniz NLPR7 dediğin nedir ne çıktı yaniMerhabalar baştan sona kadar bütün konuşmalarınızı okudum bayanlar bende dün opu oldum opu öncesi kovit testim pozitif çıktı lakin biz 2 ay önce zaten geçirmiştik okadar direndim ki anlatamam antijen antikor testleri enfeksiyon Doktorlari tekrar kovit testi verdim ve negatif eğer ugrasmasaydim pozitif diye iptal oluyordu siz geçirdiniz mi bilemiyorum lakin ben 1 gün pozitif ertesi gün negatif gördüm
Bana gelince hayatım hem çok zor ve uzun acıyla dolu 8 kürtajım var mol gebelikden genetik sonucunda NLPR7 genimdeki homozigot mutasyon var bu sefer tüp bebek ile genetik taramali yapalım dedik dün persembe gece ağrılarım başladı sabah opu ya gittiğimde bir kaç tanesi çatlamış dedi Dr hemen opu ya alındım 16 yumurta toplandı tam seviniyorduk ki aşağı indigimizde Dr 10 tanesinin anormal olduğunu zona tabakalarının olmadığını elendigini söyledi elimizde kaldı 6 tane yumurta bu günde 3 e düştü sayı bu gidişle genetige gondericek embriyom kalmiycak sizde eğer benim gibi kovit gecirdiyseniz tekrar edin derim PCR testini
Kendimi teselli ediyorum inanılmaz üzüldüm yarıda kaldı diye herşey okadar yolu yarıldım,konduramadım aslında burnum aktı öksürük var baş ağrısı oldu hepsi oldu neden konduramadım halen tedaviye ettim
Canım bir sonraki tedavinde çok daha güzel yumurtaların olsun inşallahBende isterdim belkide yumurtalar sağlıksız oldu vücütta virüs var, ben salı günü rahatızlandım da konduramadım. Baş agırısı kırgınlık aşırı yorgunluk hepsi vardı bende septomplara bağladım hep hastahane de kapmış olabilirim işdede herşey de bir hayır var dedi doktor inşallah öyledir
Aynen bende bu durumdayım canımBende de oluyor. Bazen iğneden sonra başlıyor baş ağrısı(akşam5 te) gece 12 ye kadar. Kemiklerim sanki spor yaptıktan sonra ağrır ya o şekil. Bir de uyku bastırıyor. Hiç birşey yapasım yok. İğnelerden olduğuna eminim yan etkilerinde var.
Artık yapmazlar bugun kontrolüm vardı iptal oldu hayatta herşey kısmet demekki benim için hayırlısı buymuş iyi mi kötü mü zaman karar vereceklerBence pazartesi test yaptırın tekrar, belki de negatif çıkacak. Testlere de güven yok. Grip olanlar da pozitif çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?