Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Canım korona felan değilsin dimi

Bende aşırı yorgunluk halsizlik vardı bende iğnelere bağladım megersem coronaymışım
Aslında yorgunluk halsizlik gibi değil kızlar
Böyle üstüme yük yüklemişler gibi sanki
Biraz sanırım depresyon moral bozukluğu gibi
Biraz da kemik ağrım var ara ara
Şimdi baktım yan etkilerinde var
İlk günler çok başım ağrıyordu şimdi o azaldı şükür

P PINAR OGUZ canım senin hiç belirtin yokmuydu , ya keşke bir önlem alıp toplasalar yumurtaları , zaten 5 dk sürüyor , böyle yarıda bırakmasalar
Ama tabi doğru olmaz bu , bizler duygusal düşünüyoruz bunca zorluk çekerken

Kızlar bu iğneler sizde de yan etki yapıyormu
Benim kemiklerim ağrıyor resmen
Kendimi üzerimde tonlarca yük varmış gibi hissediyorum
Sizde varmı kızlar iğnenin etkileri
İgnelerden dolayı hiç bı yan etki yaşamadım ben bence siz bı test yaptırın

Vücut olarak değil de canım böyle daha çok psikolojik gibi
Kemik ağrım da bu büyüme iğnesini kullandığımdan beri var , 15 gündür yani, biraz ağır geldi sanırım bana hepsi
Ama farklı bir belirtim olursa muhakkak yaptırırım

Bende isterdim belkide yumurtalar sağlıksız oldu vücütta virüs var, ben salı günü rahatızlandım da konduramadım. Baş agırısı kırgınlık aşırı yorgunluk hepsi vardı bende septomplara bağladım hep hastahane de kapmış olabilirim işdede herşey de bir hayır var dedi doktor inşallah öyledir

Bilinen bir sebebi yok, önümüzdeki ay transfer için gittiğimde konuşacağım tekrar bunu doktorla
Benimde aynı sebebsiz dediler oyuzden neyle savastigimizi bilmediğimiz için her aşama korkutuyor insani Allah yardımcımız olsun

Benim arkadaşım korona olduğu ay hamile kaldı hemde korona ilaçlarına rağmen pazartesi doğumu var

Merhabalar baştan sona kadar bütün konuşmalarınızı okudum bayanlar bende dün opu oldum opu öncesi kovit testim pozitif çıktı lakin biz 2 ay önce zaten geçirmiştik okadar direndim ki anlatamam antijen antikor testleri enfeksiyon Doktorlari tekrar kovit testi verdim ve negatif eğer ugrasmasaydim pozitif diye iptal oluyordu siz geçirdiniz mi bilemiyorum lakin ben 1 gün pozitif ertesi gün negatif gördüm
Bana gelince hayatım hem çok zor ve uzun acıyla dolu 8 kürtajım var mol gebelikden genetik sonucunda NLPR7 genimdeki homozigot mutasyon var bu sefer tüp bebek ile genetik taramali yapalım dedik dün persembe gece ağrılarım başladı sabah opu ya gittiğimde bir kaç tanesi çatlamış dedi Dr hemen opu ya alındım 16 yumurta toplandı tam seviniyorduk ki aşağı indigimizde Dr 10 tanesinin anormal olduğunu zona tabakalarının olmadığını elendigini söyledi elimizde kaldı 6 tane yumurta bu günde 3 e düştü sayı bu gidişle genetige gondericek embriyom kalmiycak sizde eğer benim gibi kovit gecirdiyseniz tekrar edin derim PCR testini

Kızlar bu iğneler sizde de yan etki yapıyormu
Benim kemiklerim ağrıyor resmen
Kendimi üzerimde tonlarca yük varmış gibi hissediyorum
Sizde varmı kızlar iğnenin etkileri
Bende de oluyor. Bazen iğneden sonra başlıyor baş ağrısı(akşam5 te) gece 12 ye kadar. Kemiklerim sanki spor yaptıktan sonra ağrır ya o şekil. Bir de uyku bastırıyor. Hiç birşey yapasım yok. İğnelerden olduğuna eminim yan etkilerinde var.

Tüp bebek yaptığım hastahane herşeyi yaptı, salı opu demişlerdi öncesinde testler var onları istiyorlar sars covid hepsini yaptılar, nasıl olucak bilmiyorum morelim cok bozuldu tedavi yarıda kaldı
Hay aksi yaaa o kadar uğraş, bu lanet covid başımıza bela oldu resmen.

Benim arkadaşım korona olduğu ay hamile kaldı hemde korona ilaçlarına rağmen pazartesi doğumu var
Kendimi teselli ediyorum inanılmaz üzüldüm yarıda kaldı diye herşey okadar yolu yarıldım,konduramadım aslında burnum aktı öksürük var baş ağrısı oldu hepsi oldu neden konduramadım halen tedaviye ettim

Hoşgeldin canım rabbim yardımcımız olsun neler okuduk neler duyduk burda inşallah sonu güzel bitecek buna inan havuz yöntemi yaparsın yine denersin yaş kaç?
Peki yumurta kalitesi için biseyler kullanmadım mi

Siz mol gebeliği genetigemi gönderdiniz NLPR7 dediğin nedir ne çıktı yani

Bence pazartesi test yaptırın tekrar, belki de negatif çıkacak. Testlere de güven yok. Grip olanlar da pozitif çıkıyor

Canım bir sonraki tedavinde çok daha güzel yumurtaların olsun inşallah
Hem şimdi yumurtaların da tam kıvama geldi belki kendiliğinden olur sen değerlendir
Aynen bende bu durumdayım canım
Hatta bugün baş ağrısıyla uyandım
Yarın kontrolüm var bakalım belki doz değişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…