Artık yapmazlar bugun kontrolüm vardı iptal oldu hayatta herşey kısmet demekki benim için hayırlısı buymuş iyi mi kötü mü zaman karar verecekler
Çok geçmiş olsun canım. İnsan herşey anında düzenli olsun istiyor hele de konu bebek olunca onca emek varken ama her şerde bir hayır vardır Rabbim sağlıklı bebişler nasip etsin arkadaşların dediği gibi belki de tedaviye hiç gerek kalmazArtık yapmazlar bugun kontrolüm vardı iptal oldu hayatta herşey kısmet demekki benim için hayırlısı buymuş iyi mi kötü mü zaman karar verecekler
29 yaşındayım B12 omega3 propolis kullandım bu gün tekrar aradıklarında 1 tanesi daha döllenmiş 4 tane oldular yarın 3. Günümüz inşallah 5. Güne kadar dayanabilirlerHoşgeldin canım rabbim yardımcımız olsun neler okuduk neler duyduk burda inşallah sonu güzel bitecek buna inan havuz yöntemi yaparsın yine denersin yaş kaç?
Peki yumurta kalitesi için biseyler kullanmadım mi
Gebeliklerim patoloji sonucunda mol olduğunu öğrendim pgt ile tüp Bebege basliycaktik genetik Dr bana gen taraması yapalım hiç normal değil bu kadar mol gebelik dedi sonuç olarak ta 19. Kromozom NLPR7 genimde homozigot mutasyon çıktı her iki gende de olduğu için %3 ila 5 arasında umut var dedilerSiz mol gebeliği genetigemi gönderdiniz NLPR7 dediğin nedir ne çıktı yani
İnşallah dilediğin gibi olur29 yaşındayım B12 omega3 propolis kullandım bu gün tekrar aradıklarında 1 tanesi daha döllenmiş 4 tane oldular yarın 3. Günümüz inşallah 5. Güne kadar dayanabilirler
İnşallahBahçeci bursadayım ben
İnş hayırlı haberleri alırsınız.bizimde 3 negatifimiz var bursa acıbadem 2 kere izmir irenbe 1.buseferde bursa bahçeci için hazırlık yapıyoruz vitamin kullanıyoruz ilaçlarda indirimli yer bulabildinizmi
İlaçlar için bahçeci yakınlarında bir eczane var oraya yönlendiriyorlar indirimli veriyor orası, gidince sorun adını söylerler eczanenin.İnş hayırlı haberleri alırsınız.bizimde 3 negatifimiz var bursa acıbadem 2 kere izmir irenbe 1.buseferde bursa bahçeci için hazırlık yapıyoruz vitamin kullanıyoruz ilaçlarda indirimli yer bulabildinizmi
Dediğiniz gibi bir durum yaşamadım ama buralarda çok yazan oldu kan testi günü gelmesine rağmen evdeki testlerde çıkmayıp kanda çıktığını. Moral bozmayın ve test gününüzü bekleyin bence umut var hala tabi ki..Selam kizlar bana bir b sorum olacakti size 5. Embriyisu bugun tıransverin 9 günü gebelik testi negatif cikti ama icimde bir umut var belkide sonra soncuç degisir diye daha once boyel bir durumla karsilasan yada duyan oldu mu bana cvp verin lutfen
Canım adet görmeye başlayınca her gün bir tane nar ye yada suyunu iç ta ki transfere kadar sonra bırak. Burada nardan çok faydasını görenler oldu rahim duvarını kalınlaştırıyor. Hiç merak etme doktorun verdiği ilaçlarda kalınlaşmasında fayda edecek.Kızlar selam, doktora gittim. Rahim duvarı 4 olduğu için; çarşamba toplama yapılacak ama transfer yapılmayacak. Önce rahim duvarı kalınlaşması ıcın tedavi gerekiyormuş, yani regl bekleyeceğiz ve tedaviye başlayacağız rahim duvarı için.
Yani ertelendi bu sebeple.
Rahim duvarı için bilgisi olan ve bu durumu yaşayan var mı
Bir de avokado çok faydalı her aşama için transfer öncesi ve sonrası yiyebilirsin zararı yok. Doktorum bana orman meyvelerinin çok faydası olduğunu söylemişti infertilite için. Biraz fiyatı pahalı ama ben donmuş alıp her gün çözdürüp bir kahve fincanı kadar tüketmeye çalışıyorum yabanmersini ve frambuaz.Kızlar selam, doktora gittim. Rahim duvarı 4 olduğu için; çarşamba toplama yapılacak ama transfer yapılmayacak. Önce rahim duvarı kalınlaşması ıcın tedavi gerekiyormuş, yani regl bekleyeceğiz ve tedaviye başlayacağız rahim duvarı için.
Canım hiç sıkıntı yapma rahim duvarını nar suyu güzel kalinlastiriyo diğer ay icersinKızlar selam, doktora gittim. Rahim duvarı 4 olduğu için; çarşamba toplama yapılacak ama transfer yapılmayacak. Önce rahim duvarı kalınlaşması ıcın tedavi gerekiyormuş, yani regl bekleyeceğiz ve tedaviye başlayacağız rahim duvarı için.
Malesef burda bı arkadas pozitif çıktı iptal oldu insalh sorun olmazMerhaba kızlar bugün kontrolüm vardı doktorum amh düşük olmasına rağmen beklediğimden iyi dedi. Perşembe günü toplama yapılacak yarın pcr testi ve 2 tane hormon testimi istedi. Pcr testi beni çok korkutuyor ya pozitif çıkarsa diye. Öyle bir durumda ne oluyor boşuma mı hormon almış oluyorsun tedavi yarım mı kalıyor?
Hayırlı olsun canım inşallahKızlar bende başladım ilk ignemi doktorum yapti yaa Allah bismillah dedik
Hadi ya inşallah öyle bir durum olmaz en çok korkutan şey o olduMalesef burda bı arkadas pozitif çıktı iptal oldu insalh sorun olmaz
Doktorum banada dedi sakın kovit olma dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?