Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Merhaba kizlar benim şuan 3. Günde 3 embriyom var 5. Güne gitmeleri gerekiyor genetik tarama için biz genetik için 24 bin ödedik Dr şuan ister 1 tane istersen 8 tane gönder fiyat aynı dedi bizde embriyo sayısını yükseltmek için tekrar yumurta toplama istiyoruz opu cuma günü oldu acaba tekrar yumurta toplamaya ne kadar zaman sonra başlanıyor bilgisi olan var mı? İlk olucagim adette mi yoksa bir kaç adet geçmesi mi gerekiyor

Genetik tarama için nasıl 24 bin ödediniz emriyo 5.güne gittimiki

Genetik tarama için nasıl 24 bin ödediniz emriyo 5.güne gittimiki
Biz önce kendimize genetik Dr bulduk çünkü durumum çok farklı Dr önce bizden kan aldı genetik işlemleri başlatmak için 12 bin ödedik geri kalan 12 bini de embriyolari gönderdiğimiz de ödememiz gerekiyor tabi ben yıllarca çok kolay hamile kaldığım için yumurta konusunda problem yaşamayız bizim embriyolarimiz genetikde elenir diye düşünmüştüm lakin öyle olmadı 3 günde 3 embriyom var 5 güne gitmesini bekliyoruz Dr sayı fark etmez 8 taneye kadar 24 bin dedi biz tabi başımıza bunların gelicegi tahmin etmediğimiz için avantajlı gelmişti

Nar tavsiye ediyorlar canım,”.

Bahçecidryim embriyo başına para alacaklar. Sizinki değişik geldi bana. Hangi hastane merak ettim.

Bende opu oldum yarım saat önce. Doktoru bekliyorum. Kaç tane topladılar merak içerisindeyim.
3 sene önce amh 0.50 idi. Yumurtam az oluyor. Bu 3. Denemem ve İlk defa genetiğe gidecek. Hep 3. Gün transferim olmuştu. 5. Güne gidermi kafam da deli sorular ve bekleyişler.
Bahçeci Emel hanım. Sanırım burada üç kişi aynı doktordayız.

Allah bin razı olsun sizden, moralım çok ama çok bozuk. 1 ay daha beklenecek diye. Ama mesajınız çok destek oldu.
Eğer çocuğunuz yoksa rabbim en yakın zamanda haberini aldırsın.

Avokado yu nasıl tüketiyorsunuz?
Dondurulmuş olan nedir yabanmersini ve frambuaz mı?

Gonal f 543,82₺
Genotropin 748,81₺
Pergoveris 1.205,41₺
Ben bunları indirimli aldım
Mesela 1.200 olanı 1.000 TL ye
Gonal 500
Genotropin 675 TL

Ben istanbuldayım
Merhaba hangi semt hangi eczaneden aldınız. Bizde başlayacağız adetimle şimdiden bakayım not alayım bulma sıkıntısı yaşamayayım

Merhaba hangi semt hangi eczaneden aldınız. Bizde başlayacağız adetimle şimdiden bakayım not alayım bulma sıkıntısı yaşamayayım
Ben İstanbul içerenköy/ Ataşehir de eczaneden aldım. Eksikleri Birde capitol eczanesi var oradanda buldum. Bahçeci hastasıyım. Onlarında kendi yönlerdikleri Eczacıları var. Öyle işte. Hayırlısı olsun şimdiden. Rabbim kucağınızı boş bırakmasın.

Allah bin razı olsun sizden, moralım çok ama çok bozuk. 1 ay daha beklenecek diye. Ama mesajınız çok destek oldu.
Eğer çocuğunuz yoksa rabbim en yakın zamanda haberini aldırsın.
Canım herşeyin bı vakti saati var sahibi var çok şükür o yüzden tamamen teslim olmalıyız...
Ben bu tedavide onu anladim ilaç bulamadım aradım taradim o kadar kişiyle görüştüm yook dedik artık tedavi olmaz sonra doktorum bı telefonla halletti benim kendimi sıkmam daralmam boşa gitti

Amin inşallah çok teşekkür ederim hepimizin inşallah
Bugün doktorum dedi ilaç bulmak çok zam gelcekmis Ocak 15 piyasada olur dedi

Zam herşeye geldi malesef ben istanbuldayım bulurum mutlaka ilaçları öyle umut ediyorum

Kızlar çarşamba sabah toplama olacak benden bu gece de 23.15 de 1 çatlama iğnesi 2 adette yumurtaların daha iyi olması için iğne yapacağım. Ama benden birden bir pembe akıntı geldı. Sanki regl ılk akıntısı gibi. Doktoru aradım açmadı. Acaba bugün Kİ iğneleri olmam boşa mı gider ? Döngünün 14.günündeyim bugün.
sizce normal mı pembe akıntı

Aynen canım. Allah yardım etsin hepimize. İşte kısmet olacaksa Allah bir sekılde kısmet ediyor

Allah Allah doktora ulaş canım bence

Ve az sonra pcr testi vermeye gidecektik. Haber Beklemem gerek belki de iptal edecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…