• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Merhaba , evet 3gun oldu ilaçlara başlayalı, bu sürece girince işte heyecandan meraktan biran önce olsun istiyorum oyuzden de zaman çokmuş gibi geliyor bana heralde , siz tekrar mi deniyorsunuz
Evet haklısınız hemen olsun istiyor insan🙂 ben 4.ye deniyorum epey bi tecrübelendim bu konularda o yüzden😃

Cok ama cok hassas bir durumdan geciyoruz.
Maalesef eslerimiz de neler yasadigimizi,ruh hallerimizi cok iyi anlayamiyorlar. Stres yaomayin lutfen.Kendiniz icin adim atip,aranizi iyi yapmak icin gerekli adimi atan siz olun.
Basta size iyi gelecektir.
Gonlunuzce olsun her sey🧡
Kızlar salı günü opu olucaktı bugun test verdim testtim pozitif cıktı ne yazikki her işde hayır var mı desem ne desem bilemedim hoca üzülme dedi arkadan daha güzel yumurtaların gelecek dedi canını sıkma dedi sıksam mı bilemedim

Evet haklısınız hemen olsun istiyor insan🙂 ben 4.ye deniyorum epey bi tecrübelendim bu konularda o yüzden😃
4 kez mi denedin tüp bebek? Bende sıkıntılı bir dönemde başladım ilaç konusunda cok zor buldum ilaç firmalarından dolayı bulduk dedim tedavi stresli gitsede salı günü için opu ya karar verildi bugun sars covid filan testi istediler covid pozitif cıktı herşeyim boşa gitti sevinsem mi üzülsem mi bilemedim duygularım oldukça kötü

4 kez mi denedin tüp bebek? Bende sıkıntılı bir dönemde başladım ilaç konusunda cok zor buldum ilaç firmalarından dolayı bulduk dedim tedavi stresli gitsede salı günü için opu ya karar verildi bugun sars covid filan testi istediler covid pozitif cıktı herşeyim boşa gitti sevinsem mi üzülsem mi bilemedim duygularım oldukça kötü

Her şeyde vardır bi hayır üzülme belki bi dahakine daha güzel olacak. Canını sıkma

Şimdiden hayırlı olsun tedavin 💖
Fostimon iğnesini hiç duymadım…
Canım çok teşekkür ederim🤗
Fostimonu bende ilk arkadaşımda görmüştüm tanıştım bende sevgili iğnelerle şimdi🙈
Yaaa bende adetle başlıyodum amaaa 5 gün günüm geçiyo😔
Canım olsun hiç stres yapma, Rabbim herşeyin vaktini ayarlamıştır sen hiç düşünme bile 🤲🏻
Test yaptınmı belkide hamilesindir canım🤗
Çok şükür ya🥰
Beynim baya oyun oynamis bana 🙈
Opu ile birlikte prp yapilacak.
Bir sonraki ay da toplama yapilabilir bana.
Birkac ay surecek benim surecim ama sonu hayirli olsun insallah.
Maddi manevi emeklerimizin karsiligini alalim insallah🧡
Canım inşallah prp çok güzel sonuçlar verir sana🤲🏻
Ardışık toplama yapıyor ozaman sana doktorun , embriyon olunca sonrası daha kolay olur canım , Allah emeklerinin karşılığını versin canım🤲🏻
Hayırlı olsun canım tedavin 😊
Canım çok teşekkür ederim🌸

Ben 1 yıldır aşılama tedavisi deniyordum. Bu ay ilk kez tüp bebek tedavimize başladık. Şuan iğnelerime devam ediyorum. Amh değerim 1 in altında olduğu için yumurta sayımda 1 yada 2 oluyor malesef. Bugün kontrolüm vardı 1 tanesi kaliteli büyüyor dedi ama çatlamasın diye cetrotide iğnesi verdi. İlk günlerde gonalf 300 doz kullanıyordum şimdi cetrotide ile gonalf 375 doz kullanmaya başladım. İnşallah olan yumurtamda çatlamazsa pazartesi tekrardan gelirsin bakarız çarşamba günü yumurta toplama işlemi yaparız dedi. Umarım her şey kolay ve gönlümüzce olur

Kızlar bende pazartesi başlıyorum beklenen geldi :halay:
Benim tecrübem ilaçlardan emin ol eczanene sor var mı yok ve kendini covid den koru benim tedavim yarıda kaldı salı günü opu olucaktı bugun bütün testleri verdim ve megersem covidmişim hastalığa mı üzüleyim çektiğim sıkıntıya mı üzüleyim yarıda kalmasına mı inşallah herşeyin yolunda rast gider

Evet 3 negatifim var şimdi 4.ye transferi beklemedeyim, ilaç bulma konusunda hiç sıkıntı yaşamadım ben.
Olsun vardır bunda da bir hayır covidi atlat sağlıcakla inşallah da bakarsın sonraki denemede daha güzel yumurtaların olur boşuna üzülmüşüm dersin🌸

Benim tecrübem ilaçlardan emin ol eczanene sor var mı yok ve kendini covid den koru benim tedavim yarıda kaldı salı günü opu olucaktı bugun bütün testleri verdim ve megersem covidmişim hastalığa mı üzüleyim çektiğim sıkıntıya mı üzüleyim yarıda kalmasına mı inşallah herşeyin yolunda
Evet 3 negatifim var şimdi 4.ye transferi beklemedeyim, ilaç bulma konusunda hiç sıkıntı yaşamadım ben.
Olsun vardır bunda da bir hayır covidi atlat sağlıcakla inşallah da bakarsın sonraki denemede daha güzel yumurtaların olur boşuna üzülmüşüm dersin🌸
Doktorum da öyle dedi daha güzel yumurtaların olur dedi inşallah senin içinde oldukça zor olmuş 4 üncü ye negatif olmaz inşallah genetik testi yaptırdın mı hiç

Benim tecrübem ilaçlardan emin ol eczanene sor var mı yok ve kendini covid den koru benim tedavim yarıda kaldı salı günü opu olucaktı bugun bütün testleri verdim ve megersem covidmişim hastalığa mı üzüleyim çektiğim sıkıntıya mı üzüleyim yarıda kalmasına mı inşallah herşeyin yolunda

Doktorum da öyle dedi daha güzel yumurtaların olur dedi inşallah senin içinde oldukça zor olmuş 4 üncü ye negatif olmaz inşallah genetik testi yaptırdın mı hiç
Yok embriyoya genetik test yaptırmadım, bu seferkinde düşünmüştük başta ama bir kere daha böyle denemek istedik, kısmet 🤷🏻‍♀️

Ben 1 yıldır aşılama tedavisi deniyordum. Bu ay ilk kez tüp bebek tedavimize başladık. Şuan iğnelerime devam ediyorum. Amh değerim 1 in altında olduğu için yumurta sayımda 1 yada 2 oluyor malesef. Bugün kontrolüm vardı 1 tanesi kaliteli büyüyor dedi ama çatlamasın diye cetrotide iğnesi verdi. İlk günlerde gonalf 300 doz kullanıyordum şimdi cetrotide ile gonalf 375 doz kullanmaya başladım. İnşallah olan yumurtamda çatlamazsa pazartesi tekrardan gelirsin bakarız çarşamba günü yumurta toplama işlemi yaparız dedi. Umarım her şey kolay ve gönlümüzce olur
O tek yumurta sana can olsun , hayırlı olsun tedavin canım🤲🏻
Yaa süper 😍

Kızlar bu iğneler sizde de yan etki yapıyormu
Benim kemiklerim ağrıyor resmen
Kendimi üzerimde tonlarca yük varmış gibi hissediyorum
Sizde varmı kızlar iğnenin etkileri

Canım hakkında hayırlısı yaa tamm daha çok dikkat ederim test yanlismi çıktı acaba

Canım hakkında hayırlısı yaa tamm daha çok dikkat ederim test yanlismi çıktı acaba
Tüp bebek yaptığım hastahane herşeyi yaptı, salı opu demişlerdi öncesinde testler var onları istiyorlar sars covid hepsini yaptılar, nasıl olucak bilmiyorum morelim cok bozuldu tedavi yarıda kaldı

Kızlar bu iğneler sizde de yan etki yapıyormu
Benim kemiklerim ağrıyor resmen
Kendimi üzerimde tonlarca yük varmış gibi hissediyorum
Sizde varmı kızlar iğnenin etkileri
Bende aşırı yorgunluk halsizlik vardı bende iğnelere bağladım megersem coronaymışım

Back