- 29 Eylül 2021
- 2.260
- 2.836
- 83
Merhaba kolay gelsin ben tüp bebek ile hamile kaldım uzun uğraşlar sonucu hersey güzel giderken tsh im 32 ye çıktı ve bende hasimato hastasıyım gelisimi durmuştu bebek dün kürtaj oldum doktorum açıklaması hem tüp bebek doktorum hem kadin doğum doktorum aynı açıklaması tsh sebebi ile gelisimi durdu dedi ihmalim oldu diyorum kendi parçalasamda gelmeyecek yiyecek ekmeği yokmuş bu dunyada kendimi böyle teselli ediyorum sen sürekli 10 günde 1 yaptır sağlık ocağında testini ihmal etmeMerhabalar. Gebeyim Anti TPO 104 çıktı fakat TSH normal doktor herhangi bir ilaç vermedi kontrol altında tutalım dedi. TSH Nnormal olduğu için tek başına sorun teşkil etmez dedi ben gene de endişeliyim kan pıhtılaşmasına bağlı 2 kaybım var maalesef hiç birşeyi gözardı etmemek adına çabalıyorum. Siz ne durumdasınız fikirlerinize ihtiyacım var
CanımMerhaba kolay gelsin ben tüp bebek ile hamile kaldım uzun uğraşlar sonucu hersey güzel giderken tsh im 32 ye çıktı ve bende hasimato hastasıyım gelisimi durmuştu bebek dün kürtaj oldum doktorum açıklaması hem tüp bebek doktorum hem kadin doğum doktorum aynı açıklaması tsh sebebi ile gelisimi durdu dedi ihmalim oldu diyorum kendi parçalasamda gelmeyecek yiyecek ekmeği yokmuş bu dunyada kendimi böyle teselli ediyorum sen sürekli 10 günde 1 yaptır sağlık ocağında testini ihmal etme
Evet canım dün kürtaj oldum bebek gitti doktora göre sebeb tsh ,bende kendimi teselli edemiyorum zor uğraşlar sonucu olan bebek biseyler sebeb oldu bende bu dunyada yiyecek ekmegi yokmuş Allah im benim için daha hayırlısını nasip eder inşallah diyorum,canım evet ben 13 yıldır düzenli ilaç kullanıyorum benim trioitlerim hiç yok ilaçsız duramıyorum ve tüp bebek tedavisindeyken bakıldı sonra bir daha istenmedi ilacımı da ihmal hiç etmedim yüksek doz kullanmama rağmen yeterli gelmemiş ben kendim gittim düzenli her ay verdiğim için kan verdim öyle öğrendim zaten yine doktorum bana bisey demedi ,7 haftalık olmuştuCanım
Ben seni hatırlıyorum diğer konulardan
Canım benim ne diyeceğimi bilemedim
Tesellisi olmayan çok zor durumlar
Peki tsh için ilaç kullanıyormuydun canım
Normalde sürekli kontrol altında olmak gerekiyor haşimato hastaları hamile iken
Senin kullandığın bir ilaç varmıydı
Bebeğin ne kadarlıktı?
Canım benim Allahım daha güzel kapılar hazırlıyordur sana öyle düşünEvet canım dün kürtaj oldum bebek gitti doktora göre sebeb tsh ,bende kendimi teselli edemiyorum zor uğraşlar sonucu olan bebek biseyler sebeb oldu bende bu dunyada yiyecek ekmegi yokmuş Allah im benim için daha hayırlısını nasip eder inşallah diyorum,canım evet ben 13 yıldır düzenli ilaç kullanıyorum benim trioitlerim hiç yok ilaçsız duramıyorum ve tüp bebek tedavisindeyken bakıldı sonra bir daha istenmedi ilacımı da ihmal hiç etmedim yüksek doz kullanmama rağmen yeterli gelmemiş ben kendim gittim düzenli her ay verdiğim için kan verdim öyle öğrendim zaten yine doktorum bana bisey demedi ,7 haftalık olmuştu
Sağol canım benim,üzüldüm çok ama işe yaramıyor, Bende Allah ima sığındım bundada hayır var dedim Allah im daha güzel inşallah kapılarını açar banaCanım benim Allahım daha güzel kapılar hazırlıyordur sana öyle düşün
Çok üzüldümRabbim gönlüne ferahlık versin inşallah
Sizin adınıza çok üzüldüm Allahım sabır versin bende 2 kayıp yaşadım maalesef Allahım kimseye korktuğunu yaşatmasın. Sağlıkla tekrar yaşarsınız inşallah. Tavsiyeniz için teşekkür ederim benim TSH 1,95 çıkmıştı sadece anti tpo yüksek dediğiniz gibi sık sık kontrol edeceğim. Tekrardan sabır diliyorumMerhaba kolay gelsin ben tüp bebek ile hamile kaldım uzun uğraşlar sonucu hersey güzel giderken tsh im 32 ye çıktı ve bende hasimato hastasıyım gelisimi durmuştu bebek dün kürtaj oldum doktorum açıklaması hem tüp bebek doktorum hem kadin doğum doktorum aynı açıklaması tsh sebebi ile gelisimi durdu dedi ihmalim oldu diyorum kendi parçalasamda gelmeyecek yiyecek ekmeği yokmuş bu dunyada kendimi böyle teselli ediyorum sen sürekli 10 günde 1 yaptır sağlık ocağında testini ihmal etme
Sevgili Pınar, hamile olduğunu ve kaybını da birlikte öğrendim dün tesadüfen. Çok geçmiş olsun. Maalesef tüp bebek doktorları gebelik sonrası yapılacak testleri çok önemsemiyor. Ben de TSH ımın 0landığını tesadüfen gittiğim başka bir kadın doğumcuda öğrendim ve ilaca başladım. Evet seninki ihmal olmuş Allah yardımcın olsun. İnşallah tez zamanda tekrar hamile kalırsınMerhaba kolay gelsin ben tüp bebek ile hamile kaldım uzun uğraşlar sonucu hersey güzel giderken tsh im 32 ye çıktı ve bende hasimato hastasıyım gelisimi durmuştu bebek dün kürtaj oldum doktorum açıklaması hem tüp bebek doktorum hem kadin doğum doktorum aynı açıklaması tsh sebebi ile gelisimi durdu dedi ihmalim oldu diyorum kendi parçalasamda gelmeyecek yiyecek ekmeği yokmuş bu dunyada kendimi böyle teselli ediyorum sen sürekli 10 günde 1 yaptır sağlık ocağında testini ihmal etme
İşin en üzüldüğüm kısmı benim, kadın dogumcu olarak tedaviye başladığım doktorum sonra tüp bebek doktorum oldu ve onunla devam ettik işlemlere benim trioitlerimin sorununu biliyordu test filan istemedi sonrasında bir daha sormadı bile ,bana deseydi bir test yaptir sen hasimota hastasisin yakından takip etmememiz lazım filan tarzı özele gidiyoruz deli gibi paralar ödüyoruz nekadar çocuk istediklerimizi biliyorlar ona rağmen ihmal ediyorlar ama yine biseyler olsaydı en azından derdim Allah tan, kendimi de suçluyorum ben neden gidip hamile kaldığım gibi testleri yaptirmadim her gün sağlık ocağına iğne için gidiyorum progestoren ignelerini vurduruyorum kanda verdiririmdi,Sevgili Pınar, hamile olduğunu ve kaybını da birlikte öğrendim dün tesadüfen. Çok geçmiş olsun. Maalesef tüp bebek doktorları gebelik sonrası yapılacak testleri çok önemsemiyor. Ben de TSH ımın 0landığını tesadüfen gittiğim başka bir kadın doğumcuda öğrendim ve ilaca başladım. Evet seninki ihmal olmuş Allah yardımcın olsun. İnşallah tez zamanda tekrar hamile kalırsın
Teşekkür ederim inşallah evladınizi kucaginiza alırsiniz inşallah zor süreçler bizlerin sinanmalari bu şekilde demekki Allah evlad hasreti çeken herkesin kucagini boş birakmasin ve hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahh ben öyle diyorum hayırlısı ve sağlıksız bir evlatlık Allah vermedi diyorum hep kendime 1 haftadirSizin adınıza çok üzüldüm Allahım sabır versin bende 2 kayıp yaşadım maalesef Allahım kimseye korktuğunu yaşatmasın. Sağlıkla tekrar yaşarsınız inşallah. Tavsiyeniz için teşekkür ederim benim TSH 1,95 çıkmıştı sadece anti tpo yüksek dediğiniz gibi sık sık kontrol edeceğim. Tekrardan sabır diliyorum
Canım peki bebeğin troidlerden düştüğünü kesin olarak kim söylediİşin en üzüldüğüm kısmı benim, kadın dogumcu olarak tedaviye başladığım doktorum sonra tüp bebek doktorum oldu ve onunla devam ettik işlemlere benim trioitlerimin sorununu biliyordu test filan istemedi sonrasında bir daha sormadı bile ,bana deseydi bir test yaptir sen hasimota hastasisin yakından takip etmememiz lazım filan tarzı özele gidiyoruz deli gibi paralar ödüyoruz nekadar çocuk istediklerimizi biliyorlar ona rağmen ihmal ediyorlar ama yine biseyler olsaydı en azından derdim Allah tan, kendimi de suçluyorum ben neden gidip hamile kaldığım gibi testleri yaptirmadim her gün sağlık ocağına iğne için gidiyorum progestoren ignelerini vurduruyorum kanda verdiririmdi,
Canım bilmiyorum doktorum öyle aciklama yaptı ama ben genetik test vereceğim araştırmada eşimle ile baktıracagim patolojiye de gitti, doktora göre hersey cok düzgün aşırı yükselmesi ile trioitlerin çalışmaması hormonların durması ile bebek gelisimi devam edemedi tarzı biseyler dedi inan narkozluydum çok anlamadim birde biraz ihmalinden dolayi kizgindim açıklama yapması pek ifade etmedi banaCanım peki bebeğin troidlerden düştüğünü kesin olarak kim söyledi
Biliyosun tüp bebekte ilk 12 hafta zaten riskli
Sebebi bir çok şey de olabilir
En üzücü kısım bu ya, bazı şeyler nasip ama tsh, idrar kültürü vb bir çok testi es geçiyorlar ve aslında hayati önem taşıyor bunlar. Üzüldüm senin için, dediğin gibi ne büyük emekler olduğunu yaşayan biliyor.İşin en üzüldüğüm kısmı benim, kadın dogumcu olarak tedaviye başladığım doktorum sonra tüp bebek doktorum oldu ve onunla devam ettik işlemlere benim trioitlerimin sorununu biliyordu test filan istemedi sonrasında bir daha sormadı bile ,bana deseydi bir test yaptir sen hasimota hastasisin yakından takip etmememiz lazım filan tarzı özele gidiyoruz deli gibi paralar ödüyoruz nekadar çocuk istediklerimizi biliyorlar ona rağmen ihmal ediyorlar ama yine biseyler olsaydı en azından derdim Allah tan, kendimi de suçluyorum ben neden gidip hamile kaldığım gibi testleri yaptirmadim her gün sağlık ocağına iğne için gidiyorum progestoren ignelerini vurduruyorum kanda verdiririmdi,
Merhaba Ziya beyden memnun kaldınız mı?Hastane nasıldı?YAAA HADİİİ İNŞAAALLAAHH SONUCU NE ZAMAN TAKİP EDİCEZ BİZİ MUTLAKA HABERDAR EDİNN
ZİYA KALEM LİV HOSPİTAL BAHÇEŞEHİR
SİZİN Kİ?
Benim de hastahanem orasi ben oradan hamile kaldım ama bebek gelişmedi kürtaj oldum haklarında kötü bisey diyemem ama bende ihmal oldu kadin dogumcu ve tüp bebek doktorum aynıydı trioitlerimi takip etmedi sormadi bile ,kürtaj günü sebebi trioitlerinden dolayı dedi ve beni büyük yıkım içinde bıraktı kendime de kızıyorum bende neden erkenden gidip test vermedim diye ,genetik test yaptıracağım dedim hiç gerek yok dedi başarılı bir gebelik olustu ama trioitlerin engel oldu dedi tabikii yaptıracağım bir daha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum doktorlar için tüp bebek süreci kolay geliyor bir de bebeği hissetmeye başladığın itibaren kaybetmek Daha zor sizi ne hissettiğinizi anlamıyorlar bileMerhaba Ziya beyden memnun kaldınız mı?Hastane nasıldı?
Geçmiş olsun.Troid olayını bende bahçecide yaşadım.Gebelik oluşması içinde çok önemli değerler yıllardır ilaç kullanmama rağmen ben dedikten sonra test yaptılar transfer öncesi.Benim de hastahanem orasi ben oradan hamile kaldım ama bebek gelişmedi kürtaj oldum haklarında kötü bisey diyemem ama bende ihmal oldu kadin dogumcu ve tüp bebek doktorum aynıydı trioitlerimi takip etmedi sormadi bile ,kürtaj günü sebebi trioitlerinden dolayı dedi ve beni büyük yıkım içinde bıraktı kendime de kızıyorum bende neden erkenden gidip test vermedim diye ,genetik test yaptıracağım dedim hiç gerek yok dedi başarılı bir gebelik olustu ama trioitlerin engel oldu dedi tabikii yaptıracağım bir daha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum doktorlar için tüp bebek süreci kolay geliyor bir de bebeği hissetmeye başladığın itibaren kaybetmek Daha zor sizi ne hissettiğinizi anlamıyorlar bile
Sende dikkat ettiler mi bende test olayı transfer öncesinde değil taa baslarken istediler sonra daha hiç bakmadilar bakmaları mi lazım normalde düzenliGeçmiş olsun.Troid olayını bende bahçecide yaşadım.Gebelik oluşması içinde çok önemli değerler yıllardır ilaç kullanmama rağmen ben dedikten sonra test yaptılar transfer öncesi.
Yok canım ya bakmadılar hiç ben diyene kadar.İlk başta bütün testler ücretsiz dediler troid testinin parasını ayrı aldılarSende dikkat ettiler mi bende test olayı transfer öncesinde değil taa baslarken istediler sonra daha hiç bakmadilar bakmaları mi lazım normalde düzenli
Zaten ticaret gibi bisey olmuş gerçekten senin bin bir emekle bir evlat sahibi olmak için ellerine kendimizi bırakıyoruz ne istersek veriyoruz maddi manevi ama gerçekten yorum yapamıyorum benimki oldu gitti Allah kimseye aynı yaşatmasinYok canım ya bakmadılar hiç ben diyene kadar.İlk başta bütün testler ücretsiz dediler troid testinin parasını ayrı aldılar
Pinarcim hamile olmana ne kadar çok sevindiysem şimdi kaybinada okadar üzüldüm nasıl test beklediğini o telaşını taa burdan hissettik hepimiz ama birkez olduysa yine olur kuzum hiç merak etme rabbim doğru zamanda nasip etsinCanım bilmiyorum doktorum öyle aciklama yaptı ama ben genetik test vereceğim araştırmada eşimle ile baktıracagim patolojiye de gitti, doktora göre hersey cok düzgün aşırı yükselmesi ile trioitlerin çalışmaması hormonların durması ile bebek gelisimi devam edemedi tarzı biseyler dedi inan narkozluydum çok anlamadim birde biraz ihmalinden dolayi kizgindim açıklama yapması pek ifade etmedi bana
Canim evet hakkımda hayirlisi böyleymiş, Rabbim doğru zamanı İnşallah doğru zamanı biliyor Rabbim dualarımda ,çok büyük heyecan sevinç yaşadım hayırlısı diyorum hep inanıyorum, bana soran olmadı canim hiç bisey doktorum geldi ben narkozluyum işte dilim döndüğüm bazı şeyleri dedim ben dedim eşim ile genetik test vereceğim oda dediki sizin gebeliğinizde sorun olmadı genetige gidecek bir durum yok dedi senin trioitlerinden kaynaklı gelişim bozukluğu oldu dedi Aşırı yükselmesi bir anda gelisimini durdurdu dedi diyecek hiç bisey bulamadım sen benim kadın doğum doktorumdun biliyordun ben hasimota hastası olduğumu ve bukadar bebegin gelişimini etkilediğini neden hamile olunca git akşama kadar sağlık ocağına gidiyorum progestoren ignesi vurulmaya bir kan mı zor mu bana vermek, ben gideceğim ama genetik teste gününü aldim bakalımPinarcim hamile olmana ne kadar çok sevindiysem şimdi kaybinada okadar üzüldüm nasıl test beklediğini o telaşını taa burdan hissettik hepimiz ama birkez olduysa yine olur kuzum hiç merak etme rabbim doğru zamanda nasip etsin
Ama bebeği sadece patalojiye yollamasaydin keşke genetik inceleme yaptirsayfin kuzum pataloji önemli değil önemli olan kromozm incelemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?