Kocalarıda fazla şey yapmamak lazimKızlar napıyorsunuz uzun zamandır giremiyorum siteye iyisiniz inşallah, size şunu sormak istiyorum 9 haftalık hamileyim tüp bebek doktorum 3 ayına kadar ilişkide bulunma demişti fakat şuan kontrollerimi sağladığım kadın doğum doktorum ilişkide bulunabilirsiniz hiç bir sakıncası yok dedi sizce ne yapmalıyım çok kararsızım
Bişey olmaz cetrotide zaten catlamasin diye yapılıyor ama doktoruna şöyle yinede nasıl gidiyor tedavi kaç yumurta görünüyorKızlar ben bu ay opu için iğnelere başladım bugün 5.gün. Cetrotide yi yarın başlamam için vermişler ama ben bugün yaptımSorun olur mu acaba,bilgisi olan varmı ?
Canım 24 başladım iğnelere bugün kontrolüm vardı herşey yolunda dedi büyümeye başlamış yumurtalar dedi ama sayı vermedi.Bişey olmaz cetrotide zaten catlamasin diye yapılıyor ama doktoruna şöyle yinede nasıl gidiyor tedavi kaç yumurta görünüyor
Banada yasak dedi ilk 3 ay dedi bence riske gitme doktor dediyse benimde tüp bebek Allah analı babalı inşallah büyütsün nasıl geçiyor belirtiler başladı mıKızlar napıyorsunuz uzun zamandır giremiyorum siteye iyisiniz inşallah, size şunu sormak istiyorum 9 haftalık hamileyim tüp bebek doktorum 3 ayına kadar ilişkide bulunma demişti fakat şuan kontrollerimi sağladığım kadın doğum doktorum ilişkide bulunabilirsiniz hiç bir sakıncası yok dedi sizce ne yapmalıyım çok kararsızım
İnşallah bol bol yumurtan olur inşallah bol bol olsun bence sor ama cetrotide çatlamamasi için seninkilerde demekki olgunlar var önceden büyüyenlerKızlar ben bu ay opu için iğnelere başladım bugün 5.gün. Cetrotide yi yarın başlamam için vermişler ama ben bugün yaptımSorun olur mu acaba,bilgisi olan varmı ?
Sordum sorun olmaz dediler çok şükür.İnşallah bol bol yumurtan olur inşallah bol bol olsun bence sor ama cetrotide çatlamamasi için seninkilerde demekki olgunlar var önceden büyüyenler
İnşallah canım evet haftaya göreceğiz İnşallah bende çok heyecanlıyım ilk 3 ay riskli olduğu için çok sevinemiyorum Allah im hayırlısını versin diyorum hep ,taze mi düşünüyorsun transferi peki yoksa dondurulmuş mu canım inşallah dualarım seninleSordum sorun olmaz dediler çok şükür.
Saol inşallah hayırlısıyla …
Cuma günü belli olur artık sayı ve opu günü
Senin keseyi görmene de az kaldı ne güzel inşallah bizede kısmet olur
İnşallah hayırlısıyla kucağına almak nasip olurİnşallah canım evet haftaya göreceğiz İnşallah bende çok heyecanlıyım ilk 3 ay riskli olduğu için çok sevinemiyorum Allah im hayırlısını versin diyorum hep ,taze mi düşünüyorsun transferi peki yoksa dondurulmuş mu canım inşallah dualarım seninle
Benim hem taze hem 3 gün gün ben çok tedirgin olarak yaptırdım dedim nasil olucak bu iş ama Allah im can verdi inşallah seninde emeklerini boşa çıkarmasın 1 tane olsun can olsun sanaİnşallah hayırlısıyla kucağına almak nasip olurEğer embriyo oluşursa taze transfer dedi doktorum bir önceki dondurulmuştu ama tutmadı ne yazıkki .. inşallah bu sefer Güler yüzümüz.
Senin ki dondurulmuş mu yoksa taze transfermiydi?
merhaba ben de 6 yıl once tanıştım adenomyozist denen hastalıkla hayatım zehir olduMerhaba bende de adenomyozıst den bahsettı doktor. Kıstım de var. Tam hakım degılım doktoruma da sormadım. Nasıl bsıey bu acaba. Dondurulmus transferım var perşembe günü. Oncesınde 3 aylık yalancı menapz iğnesi oldum. Bır faydası olur mu acaba. 7.tup tedavım olcak. Bu zamana kadar boyle bır hastalıgımdan hıc bahsetmedi doktorlar.
Çok geçmiş olsun cok üzüldümmerhaba ben de 6 yıl once tanıştım adenomyozist denen hastalıkla hayatım zehir oldu1 ay önce de 20 haftalık bebeğimi kaybettim ilk tüp bebek denememdi.bende o baskılayıcı iğneden oldum ..... 4 tane daha dondurulmuş embriyom var doktorların kanaati tekrar transfer olursa yine aynı sorun ile karşılaşırmışım riskli bir ameliyat olmasına rağmen ameliyat olucam....size de geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun cok üzüldümallah yardımcımız olsun bu arada ben transferımı oldın yıne kımyasal gebelık yaşadım. Artık yıldım. Doktoruma sorduum çikolata kisti yokmus. Ahh na
Benim 3 senem boşa gitti ordaBülent tras için de iyi diyorlar oda maslak acibadem
Ben gitmedim bende hamileyim ama şuanda 5 haftalık çok erken inşallah 3 riskli diyorlar ya bende istinye liv hospital bahcesehire gittim benBenim 3 senem boşa gitti ordatavsiye etmem
Argifertil ne kadar süre ve kaç kutu kullandınız acaba tup bebek öncesi günde kaç tablet aldiniz birde çok tesekkurlerBende de yaş dan dolayı kalitesizlik deniyordu tedavi öncesi doktorunun önerisiyle birkaç ay omega quenzim argıfertil vitaminler kullandırdı ciddi faydası oldu yumurta sayım azdı 4 yumurtam toplandı ama 4 ü de 5güne ulaştı dondurduk doktorum acele etmeyelim rahim dinlensin iğnelerin etkisi geçsin kist oluşmuşmu iğnelerden onlara bakalım bekleyelim 2 regli geçsin dedi 1. Reglim geçti 2.yi bekliyorum bu seferki tedavim çok kontrollü ve dikkatli gidiyor doktorumdan çok memnunum inş sonunda güzel olur hepimiz için.
Ebru hoca da tedavi görüyorum suan 2.denemem ve transferim yapildi bekliyorum sonucu.Siz memnun kaldinizmi bahceci ve ebru hanımdan.istanbulda dr.ariyorum sehirdisindan gelecegim oraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?