Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

merhaba
kaç adet embrıyonuz oluştu ?
kaçıncı gün ve kalitesi nedir embrıyolarınızın

merhaba
kaç adet embrıyonuz oluştu ?
kaçıncı gün ve kalitesi nedir embrıyolarınızın
3adet embriyo oluştu 1 tanesi 5.güne ulasti 4bc kalitesinde donduruldu 1 ay rahim dinlendirme yapildi pazartesi transferim gerçekleşti kalitesi iyi dendi embriyolog ve ebru hoca tarafından. Bakalim hayirlisi olsun bundan sonra hepimiz icin❤

inşallaaahh hayırlı haberler verirsin bizleree
benımde 2 adet donduruldu.
once hıstereskopi yapılacakmış sonra transfer olacakmıs.
benımde ekımde yapıldı transfer ama olumsuz sonuclanmıştı ilki

inşallaaahh hayırlı haberler verirsin bizleree
benımde 2 adet donduruldu.
once hıstereskopi yapılacakmış sonra transfer olacakmıs.
benımde ekımde yapıldı transfer ama olumsuz sonuclanmıştı ilki
Benimde ilk transferim eylul ayinda taze transferdi olmadi umarim bu olur allah hepimizin yardımcısı olsun zor ve stresli süreçler hangi merkezdesiniz doktorunuz.kim

Benimde ilk transferim eylul ayinda taze transferdi olmadi umarim bu olur allah hepimizin yardımcısı olsun zor ve stresli süreçler hangi merkezdesiniz doktorunuz.kim
YAAA HADİİİ İNŞAAALLAAHH SONUCU NE ZAMAN TAKİP EDİCEZ BİZİ MUTLAKA HABERDAR EDİNN

ZİYA KALEM LİV HOSPİTAL BAHÇEŞEHİR

SİZİN Kİ?

Merhabalar. Gebeyim Anti TPO 104 çıktı fakat TSH normal doktor herhangi bir ilaç vermedi kontrol altında tutalım dedi. TSH Nnormal olduğu için tek başına sorun teşkil etmez dedi ben gene de endişeliyim kan pıhtılaşmasına bağlı 2 kaybım var maalesef hiç birşeyi gözardı etmemek adına çabalıyorum. Siz ne durumdasınız fikirlerinize ihtiyacım var

Merhabalar. Gebeyim Anti TPO 104 çıktı fakat TSH normal doktor herhangi bir ilaç vermedi kontrol altında tutalım dedi. TSH Nnormal olduğu için tek başına sorun teşkil etmez dedi ben gene de endişeliyim kan pıhtılaşmasına bağlı 2 kaybım var maalesef hiç birşeyi gözardı etmemek adına çabalıyorum. Siz ne durumdasınız fikirlerinize ihtiyacım var

Mrb öncelikle bebeğini sağlıcakla kucağına al canım
Bende hipotrioid hastasıyım
Hipotirioidimiz olduğu için tpo yüksek olur önemli olan TSH-t3-t4 normal değerlerde olması

Mrb öncelikle bebeğini sağlıcakla kucağına al canım
Bende hipotrioid hastasıyım
Hipotirioidimiz olduğu için tpo yüksek olur önemli olan TSH-t3-t4 normal değerlerde olması
çok teşekkür ederim endişem yersiz ilaç kullanmama gerek yokmuş o halde gerçekten :) TSH 1,95 çünkü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…