- 8 Ocak 2016
- 1.057
- 1.411
- 133
- 34
merhabaEbru hoca da tedavi görüyorum suan 2.denemem ve transferim yapildi bekliyorum sonucu.
Sahsen ben ebru hocadan cok memnunum. Tavsiye ederim. Güler yüzlü anlayışlı ve tedavi süreci hakkinda açıklayıcı
Bilgi paylasimi yapiyor
3adet embriyo oluştu 1 tanesi 5.güne ulasti 4bc kalitesinde donduruldu 1 ay rahim dinlendirme yapildi pazartesi transferim gerçekleşti kalitesi iyi dendi embriyolog ve ebru hoca tarafından. Bakalim hayirlisi olsun bundan sonra hepimiz icin❤merhaba
kaç adet embrıyonuz oluştu ?
kaçıncı gün ve kalitesi nedir embrıyolarınızın
inşallaaahh hayırlı haberler verirsin bizleree3adet embriyo oluştu 1 tanesi 5.güne ulasti 4bc kalitesinde donduruldu 1 ay rahim dinlendirme yapildi pazartesi transferim gerçekleşti kalitesi iyi dendi embriyolog ve ebru hoca tarafından. Bakalim hayirlisi olsun bundan sonra hepimiz icin❤
Benimde ilk transferim eylul ayinda taze transferdi olmadi umarim bu olur allah hepimizin yardımcısı olsun zor ve stresli süreçlerinşallaaahh hayırlı haberler verirsin bizleree
benımde 2 adet donduruldu.
once hıstereskopi yapılacakmış sonra transfer olacakmıs.
benımde ekımde yapıldı transfer ama olumsuz sonuclanmıştı ilki
YAAA HADİİİ İNŞAAALLAAHH SONUCU NE ZAMAN TAKİP EDİCEZ BİZİ MUTLAKA HABERDAR EDİNNBenimde ilk transferim eylul ayinda taze transferdi olmadi umarim bu olur allah hepimizin yardımcısı olsun zor ve stresli süreçlerhangi merkezdesiniz doktorunuz.kim
16nisan test günüm ❤❤ bahceci umut ebru öztürk doktorumYAAA HADİİİ İNŞAAALLAAHH SONUCU NE ZAMAN TAKİP EDİCEZ BİZİ MUTLAKA HABERDAR EDİNN
ZİYA KALEM LİV HOSPİTAL BAHÇEŞEHİR
SİZİN Kİ?
2 kutu kullandımArgifertil ne kadar süre ve kaç kutu kullandınız acaba tup bebek öncesi günde kaç tablet aldiniz birde çok tesekkurler
Rabbim bu güzel bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine yüzünü güldürsün canimArkadaşlar Cuma transfer günüm
Allahım yolumuzu açık etsin hepimizin güzel sonuçlar paylaşalım inş
Amin canım hepimizin inşallahRabbim bu güzel bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine yüzünü güldürsün canim
Merhabalar. Gebeyim Anti TPO 104 çıktı fakat TSH normal doktor herhangi bir ilaç vermedi kontrol altında tutalım dedi. TSH Nnormal olduğu için tek başına sorun teşkil etmez dedi ben gene de endişeliyim kan pıhtılaşmasına bağlı 2 kaybım var maalesef hiç birşeyi gözardı etmemek adına çabalıyorum. Siz ne durumdasınız fikirlerinize ihtiyacım varValla ya canımız çıkıyor bişileri arastırmaktan, mücadeleden... Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
Benim de anti tpo 65 ama tsh ım normal bugün dr a tpo yu sordum onun yuksek olması düşüklerin sebebi değil dedi, yani düşüklerle alakası yokmuş ama tek başına yüksek olması, belki tsh la birlikte yüksek olursa o düşüğe sebep olabilir yada hamile kalmamaya, tsh gebelikte önemli çünkü
Canım ben senden Meryem suresini değil dünden beri heyecanla embriyo yapıştırıcı ile ilgili deneyimini anlatmanı bekliyorum, yaptırdığını söylemiştim yanlış hatırlamıyorsam...
Merhabalar. Gebeyim Anti TPO 104 çıktı fakat TSH normal doktor herhangi bir ilaç vermedi kontrol altında tutalım dedi. TSH Nnormal olduğu için tek başına sorun teşkil etmez dedi ben gene de endişeliyim kan pıhtılaşmasına bağlı 2 kaybım var maalesef hiç birşeyi gözardı etmemek adına çabalıyorum. Siz ne durumdasınız fikirlerinize ihtiyacım varBende hashimato hastasiyim ilac aldıgın surecte problem olmuyor bebek tutmadan once evet dusuk sebebi olabilir dite okudum ama bebek tuttuktan sonra ilacın dogru dozu almak gerekir bebeğin iqsu soz konusu cunku doktor sana ne ilac verirse dugeu duzgun kullan hiç bir sıkıntı olmayacak
Mrb öncelikle bebeğini sağlıcakla kucağına al canımMerhabalar. Gebeyim Anti TPO 104 çıktı fakat TSH normal doktor herhangi bir ilaç vermedi kontrol altında tutalım dedi. TSH Nnormal olduğu için tek başına sorun teşkil etmez dedi ben gene de endişeliyim kan pıhtılaşmasına bağlı 2 kaybım var maalesef hiç birşeyi gözardı etmemek adına çabalıyorum. Siz ne durumdasınız fikirlerinize ihtiyacım var
çok teşekkür ederim endişem yersiz ilaç kullanmama gerek yokmuş o halde gerçekten :) TSH 1,95 çünkü :)Mrb öncelikle bebeğini sağlıcakla kucağına al canım
Bende hipotrioid hastasıyım
Hipotirioidimiz olduğu için tpo yüksek olur önemli olan TSH-t3-t4 normal değerlerde olması
Sık sık takıp edinçok teşekkür ederim endişem yersiz ilaç kullanmama gerek yokmuş o halde gerçekten :) TSH 1,95 çünkü :)
7+2 çok saolun. TSH değerim 1,95 çıktı NORMAL OLDUĞU İÇİN ısrarla anti TPO değerin yüksek diye ilaç kullanılmaz dediSık sık takıp edin
Gebelikte ilaç ihtiyacı çıkabilir bebegınızde sizden besleniyor kaç aylık gebesiniz
Doğru söylemiş :)7+2 çok saolun. TSH değerim 1,95 çıktı NORMAL OLDUĞU İÇİN ısrarla anti TPO değerin yüksek diye ilaç kullanılmaz dedi
Merhabalar. Allah güzel sonuçlarla gelmeyi nasip etsin.Arkadaşlar dün transferini oldum
25 nisan sonuç günüm
Çok tşk ederim :)Merhabalar. Allah güzel sonuçlarla gelmeyi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?