Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Canım şimdi okudum İnan çok üzüldüm inşallah ikinci seferde olumlu olur ve bugünleri unutturur sana.
Allah herşeyin hayırlısını versin çok geçmiş olsun.

Canım şimdi okudum İnan çok üzüldüm inşallah ikinci seferde olumlu olur ve bugünleri unutturur sana.
Allah herşeyin hayırlısını versin çok geçmiş olsun.
Teşekkür ederim canım iyiyim şimdi geçen hafta çok üzüldüm nasip değilmiş hayırlısı böyleymiş diyor Rabbim hakkımda hayırlısını verdi inanıyorum elden gelen bisey yok üzülmekte getirmiyor geri oyuzden hep dua ediyorum

Sen değil keşke bebeği gönderseydiniz

Canım oldum ama ikincide negatif oldu kısmet …
Canım hiç üzülme transfer pozitif olsada bak yine kaybettim ALLAH hakkımızda hayırlısını versin İnşallah evlat sahibi olacak zamanımızda gelir demekki halen bizim cocuklarımız bu dünya için vakti gelmedi ben artık öyle düşünüyorum inşallah evlat sahibi olmak isteyen bizlere ALLAH nasip eder İnşallah

İnsan üzülmeyim dese bile üzülüyor onca emek yine boşa gitti ama elden ne gelir Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin..

İnsan üzülmeyim dese bile üzülüyor onca emek yine boşa gitti ama elden ne gelir Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin..
Üzülmemek elde değil ama düşündükçe çıkamazsın ben onu anladım ve biz elimizden geleni yaptık ama olmuyor demekki zamanı değil elbet bizde evlat sahibi olacağız ama sabır ve rabbime sığındım ben artık

Off bacım emriyolar 5.güne göremiyorum şansları artsin
Benimkiler 5. Günü görüyorda ne oluyor sanki yine negatif , son Kalan ve dondurulan embriyom genetiğe gitti bakalım ne sonuç gelecek..
Sen hazırlıklara devam mı ? Ne zaman başlıyorsun kısmetse ?

Aynen öyle canım taktir Allah’tan ne yapalım inşallahhh bidahaki sefere diyorum hayırlısıyla..
Ne yapacaksın peki yeniden başlayacakmısın?

Aynen öyle canım taktir Allah’tan ne yapalım inşallahhh bidahaki sefere diyorum hayırlısıyla..
Ne yapacaksın peki yeniden başlayacakmısın?
Başlayacağım şimdi değil canım biraz mola verdim nezaman kendimi hazır hissedersem 3 yıldır at yarışı gibi doktor doktor gezdim kendime zaman verdim sen ne düşünüyorsun

Benimkiler 5. Günü görüyorda ne oluyor sanki yine negatif , son Kalan ve dondurulan embriyom genetiğe gitti bakalım ne sonuç gelecek..
Sen hazırlıklara devam mı ? Ne zaman başlıyorsun kısmetse ?
Canım kaç tane gitti 5.güne

Başlayacağım şimdi değil canım biraz mola verdim nezaman kendimi hazır hissedersem 3 yıldır at yarışı gibi doktor doktor gezdim kendime zaman verdim sen ne düşünüyorsun
Bende kendime 3 ay zaman verdim 7-8 aylarda yeniden başlayacağım ama öncelikle bakalım genetikten ne gelecek o belirleyici olacak aslında …
Hiç acele etme kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başla bakarsın bu arada kendiliğinden olur

Hep gidiyor benimkiler 5. Güne ama sonuç yok. En son denememde 3 Tane gitti 2 transfer edildi biri genetiğe gitti sonucu bekliyorum.
Canım pgt ye gönderdin mi gonderiklerinden mi tutmadı herkes bana pgt diyorda sen göndermedin tarzı bir dakine mutlaka gönder filan

Evet canım sen nerede yapıyorsun hangi şehir ve hastaneydi ben bir daki başlarsam öncelikle Baya gezeceğim arastiracagim acele etmeyeceğim içime sinen bir yer olsun istiyorum emek ve zaman para umut veriyoruz en azından herseyiyle içime sinsin istiyorum acele etmeden araştıracagim genetik test haftaya bakalım gidelim sonucu çok merak ediyorum ve bir daki denemede pgt yaptıracağım böyle de çok üzülüyorsun tutup düşünce sağlıksız bebek vücut atıyor, inşallah Rabbim inşallah bizler için doğru zamanı biliyor biz yine uğraşalım gerisi takdiri Rabbim

Canım pgt ye gönderdin mi gonderiklerinden mi tutmadı herkes bana pgt diyorda sen göndermedin tarzı bir dakine mutlaka gönder filan
Yaa kafanizi karıştırmayın pgt herkese olmaz hatta bu ara sitede kim yaptıysa tutmadı olmadı kafam çok karıştı benimde

Pinarcim pgt yaptırmak kolay değil senin zaten 2 tane olanı 3.gün gecirtirmeden sana trasfer ettiler iyikide etmişler çünkü belki 5.güne gelemeyeceği sonuçta bu rahim gibi olmaz yapay ortam ve sana trasfer ettiler tuttu yani pgt seni çok yorar çünkü az olursa zaten 5.gune gitmiyo

Kızlar benim embriyom ngs ye gitti 2 denemede negatif sonuçlanınca kromozomlarına bakalım dedi doktorum.
Ben yurt dışında yaşıyorum tedavim Kayseri Acıbadem de devam ediyor. Doktorum iyi ilgili biri.
Gerçekten onca emek onca para ama transfer sonrası hayal kırıklığı yaşamak yerine sağlıklı gelen embriyonun transfer edilmesi banada mantıklı geliyor hem tutunma şansıda artıyor.
5. Güne giden her embriyo sağlıklı demek değil en iyisi incelenmesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…