Canım şimdi okudum İnan çok üzüldüm inşallah ikinci seferde olumlu olur ve bugünleri unutturur sana.Merhaba kolay gelsin ben tüp bebek ile hamile kaldım uzun uğraşlar sonucu hersey güzel giderken tsh im 32 ye çıktı ve bende hasimato hastasıyım gelisimi durmuştu bebek dün kürtaj oldum doktorum açıklaması hem tüp bebek doktorum hem kadin doğum doktorum aynı açıklaması tsh sebebi ile gelisimi durdu dedi ihmalim oldu diyorum kendi parçalasamda gelmeyecek yiyecek ekmeği yokmuş bu dunyada kendimi böyle teselli ediyorum sen sürekli 10 günde 1 yaptır sağlık ocağında testini ihmal etme
Teşekkür ederim canım iyiyim şimdi geçen hafta çok üzüldüm nasip değilmiş hayırlısı böyleymiş diyor Rabbim hakkımda hayırlısını verdi inanıyorum elden gelen bisey yok üzülmekte getirmiyor geri oyuzden hep dua ediyorumCanım şimdi okudum İnan çok üzüldüm inşallah ikinci seferde olumlu olur ve bugünleri unutturur sana.
Allah herşeyin hayırlısını versin çok geçmiş olsun.
Sen değil keşke bebeği gönderseydinizCanim evet hakkımda hayirlisi böyleymiş, Rabbim doğru zamanı İnşallah doğru zamanı biliyor Rabbim dualarımda ,çok büyük heyecan sevinç yaşadım hayırlısı diyorum hep inanıyorum, bana soran olmadı canim hiç bisey doktorum geldi ben narkozluyum işte dilim döndüğüm bazı şeyleri dedim ben dedim eşim ile genetik test vereceğim oda dediki sizin gebeliğinizde sorun olmadı genetige gidecek bir durum yok dedi senin trioitlerinden kaynaklı gelişim bozukluğu oldu dedi Aşırı yükselmesi bir anda gelisimini durdurdu dedi diyecek hiç bisey bulamadım sen benim kadın doğum doktorumdun biliyordun ben hasimota hastası olduğumu ve bukadar bebegin gelişimini etkilediğini neden hamile olunca git akşama kadar sağlık ocağına gidiyorum progestoren ignesi vurulmaya bir kan mı zor mu bana vermek, ben gideceğim ama genetik teste gününü aldim bakalım
Ozz sen ne yaptın trasfer olmadinmiCanım şimdi okudum İnan çok üzüldüm inşallah ikinci seferde olumlu olur ve bugünleri unutturur sana.
Allah herşeyin hayırlısını versin çok geçmiş olsun.
Canım oldum ama ikincide negatif olduOzz sen ne yaptın trasfer olmadinmi
Canım hiç üzülme transfer pozitif olsada bak yine kaybettim ALLAH hakkımızda hayırlısını versin İnşallah evlat sahibi olacak zamanımızda gelir demekki halen bizim cocuklarımız bu dünya için vakti gelmedi ben artık öyle düşünüyorum inşallah evlat sahibi olmak isteyen bizlere ALLAH nasip eder İnşallahCanım oldum ama ikincide negatif oldukısmet …
İnsan üzülmeyim dese bile üzülüyor onca emek yine boşa gittiCanım hiç üzülme transfer pozitif olsada bak yine kaybettim ALLAH hakkımızda hayırlısını versin İnşallah evlat sahibi olacak zamanımızda gelir demekki halen bizim cocuklarımız bu dünya için vakti gelmedi ben artık öyle düşünüyorum inşallah evlat sahibi olmak isteyen bizlere ALLAH nasip eder İnşallah
Off bacım emriyolar 5.güne göremiyorum şansları artsinCanım oldum ama ikincide negatif oldukısmet …
Üzülmemek elde değil ama düşündükçe çıkamazsın ben onu anladım ve biz elimizden geleni yaptık ama olmuyor demekki zamanı değil elbet bizde evlat sahibi olacağız ama sabır ve rabbime sığındım ben artıkİnsan üzülmeyim dese bile üzülüyor onca emek yine boşa gittiama elden ne gelir Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin..
Benimkiler 5. Günü görüyorda ne oluyor sanki yine negatif , son Kalan ve dondurulan embriyom genetiğe gitti bakalım ne sonuç gelecek..Off bacım emriyolar 5.güne göremiyorum şansları artsin
Aynen öyle canım taktir Allah’tan ne yapalım inşallahhh bidahaki sefere diyorum hayırlısıyla..Üzülmemek elde değil ama düşündükçe çıkamazsın ben onu anladım ve biz elimizden geleni yaptık ama olmuyor demekki zamanı değil elbet bizde evlat sahibi olacağız ama sabır ve rabbime sığındım ben artık
Başlayacağım şimdi değil canım biraz mola verdim nezaman kendimi hazır hissedersem 3 yıldır at yarışı gibi doktor doktor gezdim kendime zaman verdim sen ne düşünüyorsunAynen öyle canım taktir Allah’tan ne yapalım inşallahhh bidahaki sefere diyorum hayırlısıyla..
Ne yapacaksın peki yeniden başlayacakmısın?
Canım kaç tane gitti 5.güneBenimkiler 5. Günü görüyorda ne oluyor sanki yine negatif , son Kalan ve dondurulan embriyom genetiğe gitti bakalım ne sonuç gelecek..
Sen hazırlıklara devam mı ? Ne zaman başlıyorsun kısmetse ?
Bende kendime 3 ay zaman verdim 7-8 aylarda yeniden başlayacağım ama öncelikle bakalım genetikten ne gelecek o belirleyici olacak aslında …Başlayacağım şimdi değil canım biraz mola verdim nezaman kendimi hazır hissedersem 3 yıldır at yarışı gibi doktor doktor gezdim kendime zaman verdim sen ne düşünüyorsun
Hep gidiyor benimkiler 5. Güne ama sonuç yok. En son denememde 3 Tane gitti 2 transfer edildi biri genetiğe gitti sonucu bekliyorum.Canım kaç tane gitti 5.güne
Canım pgt ye gönderdin mi gonderiklerinden mi tutmadı herkes bana pgt diyorda sen göndermedin tarzı bir dakine mutlaka gönder filanHep gidiyor benimkiler 5. Güne ama sonuç yok. En son denememde 3 Tane gitti 2 transfer edildi biri genetiğe gitti sonucu bekliyorum.
Evet canım sen nerede yapıyorsun hangi şehir ve hastaneydi ben bir daki başlarsam öncelikle Baya gezeceğim arastiracagim acele etmeyeceğim içime sinen bir yer olsun istiyorum emek ve zaman para umut veriyoruz en azından herseyiyle içime sinsin istiyorum acele etmeden araştıracagim genetik test haftaya bakalım gidelim sonucu çok merak ediyorum ve bir daki denemede pgt yaptıracağım böyle de çok üzülüyorsun tutup düşünce sağlıksız bebek vücut atıyor, inşallah Rabbim inşallah bizler için doğru zamanı biliyor biz yine uğraşalım gerisi takdiri RabbimBende kendime 3 ay zaman verdim 7-8 aylarda yeniden başlayacağım ama öncelikle bakalım genetikten ne gelecek o belirleyici olacak aslında …
Hiç acele etme kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başla bakarsın bu arada kendiliğinden olur
Yaa kafanizi karıştırmayın pgt herkese olmaz hatta bu ara sitede kim yaptıysa tutmadı olmadı kafam çok karıştı benimdeCanım pgt ye gönderdin mi gonderiklerinden mi tutmadı herkes bana pgt diyorda sen göndermedin tarzı bir dakine mutlaka gönder filan
Pinarcim pgt yaptırmak kolay değil senin zaten 2 tane olanı 3.gün gecirtirmeden sana trasfer ettiler iyikide etmişler çünkü belki 5.güne gelemeyeceği sonuçta bu rahim gibi olmaz yapay ortam ve sana trasfer ettiler tuttu yani pgt seni çok yorar çünkü az olursa zaten 5.gune gitmiyoEvet canım sen nerede yapıyorsun hangi şehir ve hastaneydi ben bir daki başlarsam öncelikle Baya gezeceğim arastiracagim acele etmeyeceğim içime sinen bir yer olsun istiyorum emek ve zaman para umut veriyoruz en azından herseyiyle içime sinsin istiyorum acele etmeden araştıracagim genetik test haftaya bakalım gidelim sonucu çok merak ediyorum ve bir daki denemede pgt yaptıracağım böyle de çok üzülüyorsun tutup düşünce sağlıksız bebek vücut atıyor, inşallah Rabbim inşallah bizler için doğru zamanı biliyor biz yine uğraşalım gerisi takdiri Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?