• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Ebru hoca da tedavi görüyorum suan 2.denemem ve transferim yapildi bekliyorum sonucu.
Sahsen ben ebru hocadan cok memnunum. Tavsiye ederim. Güler yüzlü anlayışlı ve tedavi süreci hakkinda açıklayıcı
Bilgi paylasimi yapiyor
merhaba
kaç adet embrıyonuz oluştu ?
kaçıncı gün ve kalitesi nedir embrıyolarınızın

merhaba
kaç adet embrıyonuz oluştu ?
kaçıncı gün ve kalitesi nedir embrıyolarınızın
3adet embriyo oluştu 1 tanesi 5.güne ulasti 4bc kalitesinde donduruldu 1 ay rahim dinlendirme yapildi pazartesi transferim gerçekleşti kalitesi iyi dendi embriyolog ve ebru hoca tarafından. Bakalim hayirlisi olsun bundan sonra hepimiz icin❤

3adet embriyo oluştu 1 tanesi 5.güne ulasti 4bc kalitesinde donduruldu 1 ay rahim dinlendirme yapildi pazartesi transferim gerçekleşti kalitesi iyi dendi embriyolog ve ebru hoca tarafından. Bakalim hayirlisi olsun bundan sonra hepimiz icin❤
inşallaaahh hayırlı haberler verirsin bizleree :anneadayı:
benımde 2 adet donduruldu.
once hıstereskopi yapılacakmış sonra transfer olacakmıs.
benımde ekımde yapıldı transfer ama olumsuz sonuclanmıştı ilki

inşallaaahh hayırlı haberler verirsin bizleree :anneadayı:
benımde 2 adet donduruldu.
once hıstereskopi yapılacakmış sonra transfer olacakmıs.
benımde ekımde yapıldı transfer ama olumsuz sonuclanmıştı ilki
Benimde ilk transferim eylul ayinda taze transferdi olmadi umarim bu olur allah hepimizin yardımcısı olsun zor ve stresli süreçler 😍😘hangi merkezdesiniz doktorunuz.kim

Benimde ilk transferim eylul ayinda taze transferdi olmadi umarim bu olur allah hepimizin yardımcısı olsun zor ve stresli süreçler 😍😘hangi merkezdesiniz doktorunuz.kim
YAAA HADİİİ İNŞAAALLAAHH SONUCU NE ZAMAN TAKİP EDİCEZ BİZİ MUTLAKA HABERDAR EDİNN :KK15:

ZİYA KALEM LİV HOSPİTAL BAHÇEŞEHİR

SİZİN Kİ?

Valla ya canımız çıkıyor bişileri arastırmaktan, mücadeleden... Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

Benim de anti tpo 65 ama tsh ım normal bugün dr a tpo yu sordum onun yuksek olması düşüklerin sebebi değil dedi, yani düşüklerle alakası yokmuş ama tek başına yüksek olması, belki tsh la birlikte yüksek olursa o düşüğe sebep olabilir yada hamile kalmamaya, tsh gebelikte önemli çünkü

Canım ben senden Meryem suresini değil dünden beri heyecanla embriyo yapıştırıcı ile ilgili deneyimini anlatmanı bekliyorum, yaptırdığını söylemiştim yanlış hatırlamıyorsam...
Merhabalar. Gebeyim Anti TPO 104 çıktı fakat TSH normal doktor herhangi bir ilaç vermedi kontrol altında tutalım dedi. TSH Nnormal olduğu için tek başına sorun teşkil etmez dedi ben gene de endişeliyim kan pıhtılaşmasına bağlı 2 kaybım var maalesef hiç birşeyi gözardı etmemek adına çabalıyorum. Siz ne durumdasınız fikirlerinize ihtiyacım var :(

Bende hashimato hastasiyim ilac aldıgın surecte problem olmuyor bebek tutmadan once evet dusuk sebebi olabilir dite okudum ama bebek tuttuktan sonra ilacın dogru dozu almak gerekir bebeğin iqsu soz konusu cunku doktor sana ne ilac verirse dugeu duzgun kullan hiç bir sıkıntı olmayacak 🙏
Merhabalar. Gebeyim Anti TPO 104 çıktı fakat TSH normal doktor herhangi bir ilaç vermedi kontrol altında tutalım dedi. TSH Nnormal olduğu için tek başına sorun teşkil etmez dedi ben gene de endişeliyim kan pıhtılaşmasına bağlı 2 kaybım var maalesef hiç birşeyi gözardı etmemek adına çabalıyorum. Siz ne durumdasınız fikirlerinize ihtiyacım var :(

Merhabalar. Gebeyim Anti TPO 104 çıktı fakat TSH normal doktor herhangi bir ilaç vermedi kontrol altında tutalım dedi. TSH Nnormal olduğu için tek başına sorun teşkil etmez dedi ben gene de endişeliyim kan pıhtılaşmasına bağlı 2 kaybım var maalesef hiç birşeyi gözardı etmemek adına çabalıyorum. Siz ne durumdasınız fikirlerinize ihtiyacım var :KK43:
Mrb öncelikle bebeğini sağlıcakla kucağına al canım
Bende hipotrioid hastasıyım
Hipotirioidimiz olduğu için tpo yüksek olur önemli olan TSH-t3-t4 normal değerlerde olması

Mrb öncelikle bebeğini sağlıcakla kucağına al canım
Bende hipotrioid hastasıyım
Hipotirioidimiz olduğu için tpo yüksek olur önemli olan TSH-t3-t4 normal değerlerde olması
çok teşekkür ederim endişem yersiz ilaç kullanmama gerek yokmuş o halde gerçekten :) TSH 1,95 çünkü :)

Back