• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Size de ağızdan vitamin ve koldan serum verdi mi? Birde özellikle prp işlemi uygulayacağını söyledi. Bizim ki zaten gen biyopsili olduğundan pek istemedim. Size kalmış dedi, ben tedavilerim de uyguluyorum dedi. Size de tavsiye edildi mi? Gebe kaldınız mı?
Prp işlemi uygulanmadı
Ağızdan vitamin alıyorum ama serum yok
Tedavim pozitif sonuclandi
Ben 7-8 aydır tedavi öncesi hazırlık yaptım herturlu genetik araştırmaları yaptı
Tek yapmadigi embriyolari genetiği göndermek onu da bize birakti ben istemedim gerek duymadım

Arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum: her gün Progestan ve 5 günde bir proluton depot iğnem var. Proluton depot çok ağrı yapıyor sonrasında bana önereceğiniz bu ağrı ve morluklardan kurtulma yönteminiz var mı?
Canım ben de yaklaşık 3 aydır haftada 1 oluyorum. Benim eşim youtubedan bakarak öğrendi ve kendi yapıyor. İlacı çekerken 1 enjektör, vururken ayrı enjektör kullan, az acır bu kesin. Havadan bile köreliyor iğne. Mümkünse 0,5 lik enjektör kullan. Çok ağır yapılsın iğne ve bittikten sonra alkollü pamukla 1 dk boyunca ovala. Ardından beklemeden 1-2 dk evde gezin. Püf noktaları bunlar. Gezin ki hemen dağılsın.

Prp işlemi uygulanmadı
Ağızdan vitamin alıyorum ama serum yok
Tedavim pozitif sonuclandi
Ben 7-8 aydır tedavi öncesi hazırlık yaptım herturlu genetik araştırmaları yaptı
Tek yapmadigi embriyolari genetiği göndermek onu da bize birakti ben istemedim gerek duymadım
Gebeliğin devam ediyor herhalde, maşallah 🧿 Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin 🙏 Hamile kadınların duası kabul olur derler, bana da dua eder misin? 8 yıllık özlemim son bulsun 🙏

Canım ben de yaklaşık 3 aydır haftada 1 oluyorum. Benim eşim youtubedan bakarak öğrendi ve kendi yapıyor. İlacı çekerken 1 enjektör, vururken ayrı enjektör kullan, az acır bu kesin. Havadan bile köreliyor iğne. Mümkünse 0,5 lik enjektör kullan. Çok ağır yapılsın iğne ve bittikten sonra alkollü pamukla 1 dk boyunca ovala. Ardından beklemeden 1-2 dk evde gezin. Püf noktaları bunlar. Gezin ki hemen dağılsın.
Çoktan teşekkür ederim 🙏🏻

Back