• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Kızlar transferden sonra kaç gün yattınız yada kaçıncı gün ayaklandınız, ben eğilmiyorum eğilirken 10 kere dikkat ediyorum ama bazen yinede endişeleniyorum sizdeki durumlar nasıl
Yatmadım ben. İlk gün dinlendim ertesi gün normal evde dolaşmaya başladım ama iş yapmadım. 3. günden sonra hafif yürüyüşlere başladım. Doktorum da böyle söylüyordu zaten. Sürekli yatmak iyi değilmiş.

Arkadaşlar, benim müthiş bir şişkinliği var karnımda. İğnelerden de bebişten mi bilemiyorum. Karnım davul gibi şişti. Pantolonlarım olmuyor daha bu aydan. Bilemedim ne yapsam...

Kızlar Betahcg 48.7 çıkmış.
Ama sağlıklı olması ıcın pzt tekrar bakalım dediler
Yani değer çok mu düşük ? Anlamıyorum da 😢
Benim de 45 ile başladı :) Sorun etme önemli olan güzel şekilde artması. Sakın moralini bozma, bebişin seninle. Tebrik ederim.

Kızlar transferden sonra kaç gün yattınız yada kaçıncı gün ayaklandınız, ben eğilmiyorum eğilirken 10 kere dikkat ediyorum ama bazen yinede endişeleniyorum sizdeki durumlar nasıl
Kişiye göre değişir sen yine de dikkat et
Arkadaşlar, benim müthiş bir şişkinliği var karnımda. İğnelerden de bebişten mi bilemiyorum. Karnım davul gibi şişti. Pantolonlarım olmuyor daha bu aydan. Bilemedim ne yapsam...
Transfer olduğum gün 65 dim simdi doktorda tartildim 67 olmuşum 😬😬😬😬
Acil diyete başlamam lazim

1. Günü dinlendim 2. günden test tarihine kadar iş yapmadım ama yemek yaptım evin içinde küçük yürüyüşler yaptım,ilk 1 hafta evden cıkmadım... kan dolaşımının durmaması lazımm
Şişkinlik normal ama,,,,,ben hamile olduğumu öğrendiğim zamanlar dar pantolonlarımı rafa kaldırmıştımhep 😄
Kızlar Betahcg 48.7 çıkmış.
Ama sağlıklı olması ıcın pzt tekrar bakalım dediler
Yani değer çok mu düşük ? Anlamıyorum da 😢
Sonuçta bu da bir değer, devlet hastanesinin aciline gidersen p tesiyi beklemeye gerek yok, sen doğal yolla gebe kaldın geç döllenme olmuştur, artacaktır..
Bugun bebeğimin kalp atışını dinledik Allah ne kadar şükretsem az Rabbim herkese bu duyguyu yasatsin
Gözün aydın cnm, ne kadar güzel bir duygu olduğunu çok iyi biliyorum. Rabbim hepimize yaşatsın inşallah hayırlısıyla....

Benim de 45 ile başladı :) Sorun etme önemli olan güzel şekilde artması. Sakın moralini bozma, bebişin seninle. Tebrik ederim.
Insallah Canım. Kaç gün de arttı ?
Canım düşük çıkar tabi çünkü çok azdi çizgi sen neye üzüldün ki artmadı önemli ama hamilesin
salı günü tekrar vereceğim test. Doktorum öyle dedi. Insallah sağlıkla yükselir canım.
Sürpriz birşey bu 🥰 rabbim sana bağışlasın bebeğini❤️ Kendin daha önce gebe kalmışmıydın.
Amin canım ınsallah. Gerçekten çok büyük bir sürpriz oldu. Hayır ilk gebelik.
Ya maşallah mucize gibi, sağlıkla ilerlesin inşallah 🙂
Gerçekten mucize oldu, Allah tamamını erdirsin. Ve tüm isteyenlere en acilinden versin sağlıkla. İnsallah benim ki de sağlıkla tutunsun.

Canım benimde aynı, kilomda herhangi bir değişiklik de yok ancak karnım şiş, pantolonlarımı giyemiyorum, eteklerimle idare ediyorum ama bugün o bile çok rahatsız etti. İlaçların yaptığını düşünüyorum bende.

Back