Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Geçmiş olsun bı sorun olacağını sanmıyorum normal hayatta yapılan bişey zaten kaç yumurta toplandı öncesi kullandığın vitamin varmi

Teşekkür ederim. Öyle yaparım dikkat ederim artık.
Transferiniz sorunsuz sıkıntısız geçer inşallah. Allah yardımcınız olsun. Pozitifi görmek nasip olsun. Sonra kese,kalp atışı ve hayırlısıyla doğum inşallah

Amin inş isteyen herkese nasip olsun sizin transfer ne zaman

Kızlar merhaba bugün doktora gittim rahim kalınlığım ölçüldü 12mm olmuş çarşamba günü transfer olucam, progestan iğne ve progestan hap verdi, hapı vajinamdan günde iki tane veriyorum yarında sağ ve sol olmak üzere ipnelerimi vurulucam şimdiden göğüs hassasiyetim başladı benimle aynı tarihlerde transfer olucaklar var mı

Benimde Perşembe günü saat 11 de transferim inş sağlıkla tutunurlar bize

Maysa2011 22 yumurta toplamdı 15 tanesi olgunmuş 10tanesi döllenmiş çok şükür Folik asit , b comlex, ve omega 3 kullandım sadece.
İnsalh güzel ilerler.. bakiyrm toplananla kalan arasinda yarı yarıya fark var..bizim kalitesiz olan yumurtalarla nasıl ilerleriz bilmirm..10 tanesini 5.güne götürseler kaç kalır ki bizim işimiz zoor

Maysa2011 baktığın zaman yarı yarıya değil toplananlar arasında olgun olan15 taneydı yani buyuyen:) 5 tanesi yanıt vermedi döllenmeye:) ana bakalım 10taneden kac tanesı 3 e gider 5e gider hayırlısı inş. Sizde durumlar nedir ? Opu oldunuz mu?

Kizlar merhaba çok şükür hamileyim size birşey soracaktm prosgestron kullanıyorum kalca ignesi transferden beri ondanmi bilmiyorum aniden terleme geliyor ates basmasi gibi ve gogusume böyle igneler saplanıyor aniden hatta kalp kirizimi gecryorumum dedim sol tarafa aniden agrilar gryor normalmi bunlar hormonlar yukseldigi icinmi yaşayan varmi

Gozun aydin canim benimde aynilari oluyordu igneden sonra usume ve ates baya surdu hamillegi ogrendikten sonrada bi sure bekledim ama dun dayanamadim doktorumu aradim cunku bunu ustune yuruyemiyorumda.kalcadan igneyi kesti,gobekten yapilan baska bi progesteron verdi.Onada yarin baslicam insallah mutlaka doktoruna danis derim un ufak sey bile aklinda kalmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…