- 10 Aralık 2014
- 4.556
- 16.287
- 408
Valla hem.progestan igne hem oksapar kullaniyorum göbeğinde igne yerleri hep morardı kalçamda beze olmaya başladıBen 27 Ocak da transfer oldum. Transfer öncesi progestan iğne başladık. Göbekten yapıyoruz. Ama kaç gündür iğne batmaz oldu. Zorla giriyor derime ve çok canım yanıyor. Benim durumda olan var mı. Bir çözüm yolu bulan. Yani tabiki önemli olan pozitifi görmek. Çektiğim acının önemi yok. Ama farklı bir yöntem bulan varsa bende boşuna acı çekmemiş olurum
Cok sukur insallah bundan sonra hep güzel haberler alirsinArkadaşlar kan sonucum geldi: 340. Şükür10 gün sonrası için keseye çağırdılar
Progestan ağır bir ilaç sağlık ocağında ki hemşire bana bu iğnenin yorgunluk halsizlik yapabilir dedi sendeki etkilerde iğneden olabilirKizlar merhaba çok şükür hamileyim size birşey soracaktm prosgestron kullanıyorum kalca ignesi transferden beri ondanmi bilmiyorum aniden terleme geliyor ates basmasi gibi ve gogusume böyle igneler saplanıyor aniden hatta kalp kirizimi gecryorumum dedim sol tarafa aniden agrilar gryor normalmi bunlar hormonlar yukseldigi icinmi yaşayan varmi
Yarin arayip sorarim canım sanki hormonlar iyice sisirdi beni birde öyle hissediyorum kendimiGozun aydin canim benimde aynilari oluyordu igneden sonra usume ve ates baya surdu hamillegi ogrendikten sonrada bi sure bekledim ama dun dayanamadim doktorumu aradim cunku bunu ustune yuruyemiyorumda.kalcadan igneyi kesti,gobekten yapilan baska bi progesteron verdi.Onada yarin baslicam insallah mutlaka doktoruna danis derim un ufak sey bile aklinda kalmasin
Olabilir bütün etkilerin hepsi var sanki keseyi gorunce belki keser doktorumProgestan ağır bir ilaç sağlık ocağında ki hemşire bana bu iğnenin yorgunluk halsizlik yapabilir dedi sendeki etkilerde iğneden olabilir
Amin canım aminCok sukur insallah bundan sonra hep güzel haberler alirsin
Evet canim sana katiliyorum oda baska bi durum gobek hafif kendini belli ediyor artikYarin arayip sorarim canım sanki hormonlar iyice sisirdi beni birde öyle hissediyorum kendimi
Estrofemin baş ağrısı gibi bir yan etkisi var, ondandır büyük ihtimal… geçmiş olsun.Arkadaşlar aranızda şiddetli baş ağrısı yaşayan oldu mu ? Transferin 10.gunu bugün.
5.transferim bu ilk kez böyle oluyorumEstrofemin baş ağrısı gibi bir yan etkisi var, ondandır büyük ihtimal… geçmiş olsun.
O kadar hormon alıyoruz ki çok normal…Yarin arayip sorarim canım sanki hormonlar iyice sisirdi beni birde öyle hissediyorum kendimi
Her hamilelik birbirinden farklı5.transferim bu ilk kez böyle oluyorumaşırı mide bulantısı da var
İnşaallah hamileliktendir canım. Parol aldım şimdi bişey olmaz demiHer hamilelik birbirinden farklımide bulantısı da normal ilaçlardan…
Test yaptinmi5.transferim bu ilk kez böyle oluyorumaşırı mide bulantısı da var
Yok salı günü kan vereceğimTest yaptinmi
Aaa geçmiş olsun bende hiç yok bulantı midem yanıyor arada ayva ye yada elma iyi geliyor mideye , bende uyku 7/24 bide tansyonum dusuyor bayolıyor gibi oluyorumKizlar bulantilarim fena başladı
Su bile içmez hale geldim çok kötüyüm
Keşke bizde senin yerinde olsaydıkKizlar bulantilarim fena başladı
Geçmiş olsun. Benim doktorum dört saat ara ile parol alabilirsin dedi. Yani birşey olmaz inşallah.İnşaallah hamileliktendir canım. Parol aldım şimdi bişey olmaz demi
Olmaz olmaz :) ama gene de ilaç kullanma derimİnşaallah hamileliktendir canım. Parol aldım şimdi bişey olmaz demi
Kizlar bulantilarim fena başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?