• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Kolay olanı seçemiyorum ki 2 kez ameliyat oldum 6 tüp bebek tedavisi 1 aşılama Akdeniz usulü uzun zamandır besleniyorum denemediğim bitkisel şey neredeyse kalmadı yaklaşık 6 yıldır bu işle uğraşıyorum hatta özel merkeze rahatça gidebilmek için memuriyetten istifa ettim. Kötü niyetle söylemediğinizi biliyorum ama süreç zaten yıpratıcı bir de bilmeden yargılamak insanı daha çok yıpratıyor. Ayrıca doktor sana yapabileceğim bir şey yok demişken ben ne yapabilirim artık inanın bilmiyorum Bülent Tıraş düşünüyorum ama psikolojik olarak toparlanma lazım
Yok tabiki yargılamiyorm bende 7 yıldır ugrasirm rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Bişeyleri olumsuz etkiler diye korkumdan hiçbişey sürmüyorum. Buz ile idare etmeye çalışıyorum. Benim artık yerim kalmadı morluklardan. Sen o kremlerden kullanıyor musun? Bir sorayım doktoruma bugünü de geçireyim de inşallah.
Yok ben kullanmadım. Prolutex kullanıyorum artık açıtmıyor..

Yok tabiki yargılamiyorm bende 7 yıldır ugrasirm rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Amin Allah içimize ferahlık versin inşallah. İlk bir duygu yoğunluğuyla tamam bitti diyorum aradan iki gün geçiyor başlıyor acabalar yine mi denesem diye şimdi de aklıma Bülent Tıraş düştü bakalım gelen gün ne gösterecek

Sevgili Sinem yaşadıklarını anlayabiliyorum ben de bir çikolata kisti mağduruyum. 4.5 sene önce 11cmlik bir çikolata kisti tespit edildi ve ameliyat oldum. Bülent Tıraş’a ben de gitmiştim görüşme için. Gerçekten bilinçli bir doktor, bana dediği keşke ameliyat olmadan yumurtalarını toplatsaydın olmuştu. Bu tarz ameliyatlar yumurta kalitesini çok etkiliyor. Allah yardımcın olsun inşallah 🙏 ben geçtiğimiz senelerde aralıklı oruç yapmıştım o benim çikolata kistlerimi küçültmüştü. Umarım dener fayda görürsün.
Allah razı olsun böyle mesajlar içimi ferahlatıyor. Ameliyat öncesi yumurta dondurma yapıldı ama onlar da tutmadı malesef

Sevgili Sinem yaşadıklarını anlayabiliyorum ben de bir çikolata kisti mağduruyum. 4.5 sene önce 11cmlik bir çikolata kisti tespit edildi ve ameliyat oldum. Bülent Tıraş’a ben de gitmiştim görüşme için. Gerçekten bilinçli bir doktor, bana dediği keşke ameliyat olmadan yumurtalarını toplatsaydın olmuştu. Bu tarz ameliyatlar yumurta kalitesini çok etkiliyor. Allah yardımcın olsun inşallah 🙏 ben geçtiğimiz senelerde aralıklı oruç yapmıştım o benim çikolata kistlerimi küçültmüştü. Umarım dener fayda görürsün.
Buarada siz hala devam mı ediyorsunuz denemeye

Hayyal Hayyal aralıklı oruç bende yapmak istiyrm ama nasıl yapılır bilmiyrm bide sadece 3 gün su orucu tutcam insalh tanıdık biri tuttu doğal gebe kaldı 4 yıl sonra

Bugün embriyolarımın 5.günü
Kaliteleri aşağıdaki gibi ve maalesef 20 yumurtadan piezzo yapılmasına rağmen 4 embriyo elde edildi .
Az mı çok mu bilemedim yorumlarınızı rica ederim
5aa ,4ab , 3bd 3bd

Buarada siz hala devam mı ediyorsunuz denemeye
Ben şu an Allah’ın izniyle hamileyim. Fakat sizin için iyi geleceğini düşündüğüm İçin söyledim. Şu kadar diyeyim, aralıklı oruç yaparken regl ağrısı dahi yaşamadım :) Ki çikolata kisti hastalarının çektiği regl ağrısının boyutunu biliyorsun hiç ağrısız, parça ve kontrolsüz kanamasız bir regl düşün çok iyiydi. Haftada 2 gün de tek öğün yapıyordum. Bu şekilde vücudu çok iyi bir duruma getirmiştim. Sonra ilk tüp bebek denememi yapınca bıraktım. Bir daha da nasip olmadı…

Hayyal Hayyal aralıklı oruç bende yapmak istiyrm ama nasıl yapılır bilmiyrm bide sadece 3 gün su orucu tutcam insalh tanıdık biri tuttu doğal gebe kaldı 4 yıl sonra
Vücut temizleniyor su orucuyla. Dene elbette. Günde 2 öğün besleniyorsun maysacım arada hiçbişey yemeyeceksin su çay kahve(sütsüz) serbest. O kadar. Ama elbette çay kahve yerine su içmeni tavsiye ederim. 2 öğün arasında 8 saat olmasına dikkat et. Bu kadar. Önce zor gibi görünüyor ama o kadar da rahat ediyorsun mucize gibi birşey.

Kaliteleri aşağıdaki gibi ve maalesef 20 yumurtadan piezzo yapılmasına rağmen 4 embriyo elde edildi .
5aa ,4ab , 3bd 3bd
Kaliteye takılmayın, tutunacaksa her türlü tutunuyor bunların tutunma yüzdesi yüzdeye vurunca bir anlam ifade ediyor sadece. 4 embriyo da iyi rakam 👏🏻

Allah razı olsun böyle mesajlar içimi ferahlatıyor. Ameliyat öncesi yumurta dondurma yapıldı ama onlar da tutmadı malesef
Çaresizliğini anlayabiliyorum özellikle yardım etmek istedim. Benzer duyguları ben senelerdir yaşıyorum. Çikolata kisti maalesef yumurtalığın etrafını sarıp onların beslenmesini de önlüyor o yüzden çok kaliteli yumurtalar ve embriyolar oluşmuyor. Ben inanıyorum güzel şeyler yaşayacaksın. Bülent beyi de muhakkak dene. Fikrini al. 🙏❤️

5aa ,4ab , 3bd 3bd
Benden de 4 embriyo elde edilmişti, bu en azından 2 transfer hakkının olduğunu gösterir bence... 1 iyi 1 orta kalite embriyo transfer yapacaklardır, bol şans, Allah var umut çok...

Back