• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Çaresizliğini anlayabiliyorum özellikle yardım etmek istedim. Benzer duyguları ben senelerdir yaşıyorum. Çikolata kisti maalesef yumurtalığın etrafını sarıp onların beslenmesini de önlüyor o yüzden çok kaliteli yumurtalar ve embriyolar oluşmuyor. Ben inanıyorum güzel şeyler yaşayacaksın. Bülent beyi de muhakkak dene. Fikrini al. 🙏❤️
Allah razı olsun

Bende hayalimi gerçekleştirdim bugün . Gebelik testinde hiç çift çizgi görmediğim için dokuz yıl boyunca sonucun pozitif olduğunu bilmeme rağmen iki çizgi görmek için kaset test yaptım şükür Rabbim bu hayali de görmeyi nasip etti 🥰
Gözün aydın cnm kaçıncı günündü..

Ben 27 Ocak da transfer oldum. Transfer öncesi progestan iğne başladık. Göbekten yapıyoruz. Ama kaç gündür iğne batmaz oldu. Zorla giriyor derime ve çok canım yanıyor. Benim durumda olan var mı. Bir çözüm yolu bulan. Yani tabiki önemli olan pozitifi görmek. Çektiğim acının önemi yok. Ama farklı bir yöntem bulan varsa bende boşuna acı çekmemiş olurum

Ben 27 Ocak da transfer oldum. Transfer öncesi progestan iğne başladık. Göbekten yapıyoruz. Ama kaç gündür iğne batmaz oldu. Zorla giriyor derime ve çok canım yanıyor. Benim durumda olan var mı. Bir çözüm yolu bulan. Yani tabiki önemli olan pozitifi görmek. Çektiğim acının önemi yok. Ama farklı bir yöntem bulan varsa bende boşuna acı çekmemiş olurum

Kızlar şimdi benim doğal transfer olacağım için kendimi doğal hazırlıyım diyorum, rahim duvarı kalınlaştırmak için nar harici başka bişi var mı önereceğiniz, öyle çok katakulli işlerle uğraşamam basit bişiler al şunu ye falan filan diyeceğiniz bişiler :)))

Kızlar şimdi benim doğal transfer olacağım için kendimi doğal hazırlıyım diyorum, rahim duvarı kalınlaştırmak için nar harici başka bişi var mı önereceğiniz, öyle çok katakulli işlerle uğraşamam basit bişiler al şunu ye falan filan diyeceğiniz bişiler :)))
Ben yumurta toplamadan önce bol bol havuç yedim. Transfer öncesi de havuç ceviz işlenmemiş fındık muz nar yedim. Her gün nar havuç ve portakali blenderden geçirip içtim posası ile. Transfer sonrası avokado yedim.

Aa ngs sonucunuz geldi mi? Hayırlı olsun.. İnş sağlıkla ilerler.. Sonuçlar çıkar kısa sürece.. İnş herşey güzel olur..
Sağol canım. Sende benim gibi eskilerdensin. Diğer gruplardan hatırlıyorum. Umarım isteyen herkes için güzel olur. Rabbim dualarımızı geri çevirmez inşallah 🤲

Ben enjeksiyon sonrası buz uyguluyorum. Geçmiş olsun ama ben de kendi adıma çözüm bulamadım.

Selamlarr dün yumurta toplama işlemim oldu . Ama kabızım. Evde lavman yaptırmayı düşünüyorum hemşireye ulaşamadım bugun . Bilgisi olan varmı bi sakınca teşkil edermi? Transfer hemen yapılmıcak.. diğer ay olucak

Bende bugün itibariyle başladım iğneleri inş transfer Perşembe günü benimde önceki tecrübemden anlatayım cöbeğinde sert olmayan yumuşak yerlere yapmaya çalış iğneler yağlı olduğu için kolay kolay ememiyor vücut bunun doşonda bu bilgin yok en acısız bu şekilde

Selamlarr dün yumurta toplama işlemim oldu . Ama kabızım. Evde lavman yaptırmayı düşünüyorum hemşireye ulaşamadım bugun . Bilgisi olan varmı bi sakınca teşkil edermi? Transfer hemen yapılmıcak.. diğer ay olucak
Lavman yerine suda kayısı bekletin sabahta için geçecektir..

Back