Allah razı olsunÇaresizliğini anlayabiliyorum özellikle yardım etmek istedim. Benzer duyguları ben senelerdir yaşıyorum. Çikolata kisti maalesef yumurtalığın etrafını sarıp onların beslenmesini de önlüyor o yüzden çok kaliteli yumurtalar ve embriyolar oluşmuyor. Ben inanıyorum güzel şeyler yaşayacaksın. Bülent beyi de muhakkak dene. Fikrini al.
Gözün aydın cnm kaçıncı günündü..Bende hayalimi gerçekleştirdim bugün . Gebelik testinde hiç çift çizgi görmediğim için dokuz yıl boyunca sonucun pozitif olduğunu bilmeme rağmen iki çizgi görmek için kaset test yaptım şükür Rabbim bu hayali de görmeyi nasip etti
Sağol canım. 10.gün bugün idrar testinde çok net çıktı iki çizgi. Dünde kan tahlilinde pozitifi görmüştümGözün aydın cnm kaçıncı günündü..
Ben 27 Ocak da transfer oldum. Transfer öncesi progestan iğne başladık. Göbekten yapıyoruz. Ama kaç gündür iğne batmaz oldu. Zorla giriyor derime ve çok canım yanıyor. Benim durumda olan var mı. Bir çözüm yolu bulan. Yani tabiki önemli olan pozitifi görmek. Çektiğim acının önemi yok. Ama farklı bir yöntem bulan varsa bende boşuna acı çekmemiş olurum
3 kere denedik Aral Özbal’la 3ü de olmadı.İzmir için doktor sormuşsunuz sanırım. Ben de İzmir'deyim. Aral Özbal doktorum memnun kaldım şuan transferinin 4. Günü. Kendisi titiz ve detaycı düşünürseniz görüşün isterseniz
Ben yumurta toplamadan önce bol bol havuç yedim. Transfer öncesi de havuç ceviz işlenmemiş fındık muz nar yedim. Her gün nar havuç ve portakali blenderden geçirip içtim posası ile. Transfer sonrası avokado yedim.Kızlar şimdi benim doğal transfer olacağım için kendimi doğal hazırlıyım diyorum, rahim duvarı kalınlaştırmak için nar harici başka bişi var mı önereceğiniz, öyle çok katakulli işlerle uğraşamam basit bişiler al şunu ye falan filan diyeceğiniz bişiler :)))
Sağol canım. Sende benim gibi eskilerdensin. Diğer gruplardan hatırlıyorum. Umarım isteyen herkes için güzel olur. Rabbim dualarımızı geri çevirmez inşallahAa ngs sonucunuz geldi mi? Hayırlı olsun.. İnş sağlıkla ilerler.. Sonuçlar çıkar kısa sürece.. İnş herşey güzel olur..
Ben enjeksiyon sonrası buz uyguluyorum. Geçmiş olsun ama ben de kendi adıma çözüm bulamadım.Ben 27 Ocak da transfer oldum. Transfer öncesi progestan iğne başladık. Göbekten yapıyoruz. Ama kaç gündür iğne batmaz oldu. Zorla giriyor derime ve çok canım yanıyor. Benim durumda olan var mı. Bir çözüm yolu bulan. Yani tabiki önemli olan pozitifi görmek. Çektiğim acının önemi yok. Ama farklı bir yöntem bulan varsa bende boşuna acı çekmemiş olurum
Salı günü ben de keseyi görmeye gidicem inşallah. Daha oncekilerde nasip olmamıştı. İnşallah bu sefer olurArkadaşlar kan sonucum geldi: 340. Şükür10 gün sonrası için keseye çağırdılar
Funda göde de çok iyi diye duydum bir bakın isterseniz3 kere denedik Aral Özbal’la 3ü de olmadı.
Benim değerim seninkinden daha küçük olduğundan sanırım benim daha baya var kese gününeSalı günü ben de keseyi görmeye gidicem inşallah. Daha oncekilerde nasip olmamıştı. İnşallah bu sefer olur
Tebrikler canımmmmmArkadaşlar kan sonucum geldi: 340. Şükür10 gün sonrası için keseye çağırdılar
Olur olur için ferah tutSalı günü ben de keseyi görmeye gidicem inşallah. Daha oncekilerde nasip olmamıştı. İnşallah bu sefer olur
Bende bugün itibariyle başladım iğneleri inş transfer Perşembe günü benimde önceki tecrübemden anlatayım cöbeğinde sert olmayan yumuşak yerlere yapmaya çalış iğneler yağlı olduğu için kolay kolay ememiyor vücut bunun doşonda bu bilgin yok en acısız bu şekildeBen 27 Ocak da transfer oldum. Transfer öncesi progestan iğne başladık. Göbekten yapıyoruz. Ama kaç gündür iğne batmaz oldu. Zorla giriyor derime ve çok canım yanıyor. Benim durumda olan var mı. Bir çözüm yolu bulan. Yani tabiki önemli olan pozitifi görmek. Çektiğim acının önemi yok. Ama farklı bir yöntem bulan varsa bende boşuna acı çekmemiş olurum
Lavman yerine suda kayısı bekletin sabahta için geçecektir..Selamlarr dün yumurta toplama işlemim oldu . Ama kabızım. Evde lavman yaptırmayı düşünüyorum hemşireye ulaşamadım bugun . Bilgisi olan varmı bi sakınca teşkil edermi? Transfer hemen yapılmıcak.. diğer ay olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?