• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Ben 27 Ocak da transfer oldum. Transfer öncesi progestan iğne başladık. Göbekten yapıyoruz. Ama kaç gündür iğne batmaz oldu. Zorla giriyor derime ve çok canım yanıyor. Benim durumda olan var mı. Bir çözüm yolu bulan. Yani tabiki önemli olan pozitifi görmek. Çektiğim acının önemi yok. Ama farklı bir yöntem bulan varsa bende boşuna acı çekmemiş olurum
Valla hem.progestan igne hem oksapar kullaniyorum göbeğinde igne yerleri hep morardı kalçamda beze olmaya başladı
Progestani yine da kalcadan olmanı tavsiye ederim göbeği ovalayamiyrouz da

Kizlar merhaba çok şükür hamileyim size birşey soracaktm prosgestron kullanıyorum kalca ignesi transferden beri ondanmi bilmiyorum aniden terleme geliyor ates basmasi gibi ve gogusume böyle igneler saplanıyor aniden hatta kalp kirizimi gecryorumum dedim sol tarafa aniden agrilar gryor normalmi bunlar hormonlar yukseldigi icinmi yaşayan varmi
Progestan ağır bir ilaç sağlık ocağında ki hemşire bana bu iğnenin yorgunluk halsizlik yapabilir dedi sendeki etkilerde iğneden olabilir

Gozun aydin canim benimde aynilari oluyordu igneden sonra usume ve ates baya surdu hamillegi ogrendikten sonrada bi sure bekledim ama dun dayanamadim doktorumu aradim cunku bunu ustune yuruyemiyorumda.kalcadan igneyi kesti,gobekten yapilan baska bi progesteron verdi.Onada yarin baslicam insallah mutlaka doktoruna danis derim un ufak sey bile aklinda kalmasin
Yarin arayip sorarim canım sanki hormonlar iyice sisirdi beni birde öyle hissediyorum kendimi

Arkadaşlar aranızda şiddetli baş ağrısı yaşayan oldu mu ? Transferin 10.gunu bugün.

Back