- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 83
- 45
Suya bir damla limon öyle dene canım.Kizlar bulantilarim fena başladı
Su bile içmez hale geldim çok kötüyüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Suya bir damla limon öyle dene canım.Kizlar bulantilarim fena başladı
Su bile içmez hale geldim çok kötüyüm
Ben de bu siteden duydum o ismi bakalım inşallah bu kez olurFunda göde de çok iyi diye duydum bir bakın isterseniz
Teşekkür ederim bugün almak zorunda kaldım inşaallah bir daha gerek kalmaz.Geçmiş olsun. Benim doktorum dört saat ara ile parol alabilirsin dedi. Yani birşey olmaz inşallah.
Maysa2011 canım merhaba benim bi arkadaşım ın da 6 yıldır çocuğu olmuyırdu 2 defa aşılama yaptırdı tutmadıHayyal aralıklı oruç bende yapmak istiyrm ama nasıl yapılır bilmiyrm bide sadece 3 gün su orucu tutcam insalh tanıdık biri tuttu doğal gebe kaldı 4 yıl sonra
Evet kendine yer yapıyor annesi. O yüzden arada batma gibi bir acı oluyormuş.Kizlar merhaba gebe olan arkadaşlar vajinanizda agri hissi oluyormu bazen zonklama hissi oluyor sanki korkulcak bir durum degildr demi bebek rahme tutunugu genişlediği icinmi agryor acaba
Ah ya agridikca inanın nasıl korktum habire wcye gittim kan filanmi gelecek diye bu korkular hiç bitmeyecek sanırımEvet kendine yer yapıyor annesi. O yüzden arada batma gibi bir acı oluyormuş.
Git bacım git onlara ara ebesi deniyo ben inanırım valla önceden doktormu vardı sanki nenelerimiz giderdi öyle ebelere bende çok duydum gideni rahmi ters olanı düzelten bile varMaysa2011 canım merhaba benim bi arkadaşım ın da 6 yıldır çocuğu olmuyırdu 2 defa aşılama yaptırdı tutmadı
Bizim buralarda göbek muayeneleri biraz meşhur bazı teyzeler karından muayene ediyor bir sıkıntı varmı diye
Arkadaşımada yıllarca söylemişler gitmemiş birgün kandırıp götürmüşler kadın muayene etmiş karnına masaj yapmış tarih vermiş eşinle birlikte ol diye arkadaşım eşitiyle kavgasıymış hiçbir dediğini yapmamış
Diğer ay yine muayeneye gitmiş kadın yine tarih vermiş yine arkadaşım uymamış
3. Ay tekrar gitmiş kadın sen benim söylediklerimi yapmamışsın demiş direkt arkadaşıma şifalı otlardan su yapmış onun buharını uygulamış arkadaşım o ay hamile kalmış çok şaşırtıcı doktoru bile şaşmış kalmış bana da ısrar ediyor yarın bi gidicem bakim ne kaybederim bende inanmam pek böyle şeylere bi denicem bakalım
Hurma polenini nereden alabilirim ? Güvenilir bir yer önerir misiniz.Gerçekten işe yarayan birşey ben yeni başladım ama kullananların doğal bebeği oldu buna şahitim bide egzersiz çok önemli hiç umudunu yitirme hurma poleni kullan umudumuz rabbim kendini bırakma kimse bırakmasın tek yumurta yetiyor az yumurtam var die üzülme olanı rabbim kaliteli etsin bize yeter..MFK yöntemini biliyormusn hurma poleni ile MFK kullan
Yumurta boş çıkması ne demek ?Hurma polenini nereden alabilirim ? Güvenilir bir yer önerir misiniz.
Mfk yöntemi doğal yolla çocuk sahibi olma şansı olanlarda ise yarar.
Ben daha önce 2 kere hayıt otu tohumu suyu içerek hamile kaldım ama dış gebelik oldu ikiside tuplerimde tıkanıklık varmış ,maalesef dış gebeliklerim 1. Açık 2. Kapalı ameliyatlarla sonuçlandı tuplerim alindi. Yani doğal yolla şansım yok tüp bebek şart. Yeterki kaliteli yumurtalarim olsun tüp bebekle de olmasına razıyım .havuz sistemindeyum ve her yumurta toplama işlemine ayrı para ödeniyor sonucunda bir de yumurta boş çıkınca çok kötü oluyor insan
Kabız olma önemli olan bu canım ateş basacak bazen ayaklar üşüyecek. Ayaklarda gerginlik. Birde esneme isteği Güzel şeyler bunlarAh ya agridikca inanın nasıl korktum habire wcye gittim kan filanmi gelecek diye bu korkular hiç bitmeyecek sanırım
Evett kabız değilim çok şükür ateş basması Filan hepsini yaşıyorumKabız olma önemli olan bu canım ateş basacak bazen ayaklar üşüyecek. Ayaklarda gerginlik. Birde esneme isteği Güzel şeyler bunlar
benide endokrini takip ediyor ama anti tpo falan bakılmadı hiçYok hayır . Özelde baktım. Endokrinolojiye yönlendirildim detayları yazarım
Canım selam, benim de öyle kocakarı yöntemleriyle hamile kalan tanıdıklarım var. Umut işte, her türlü şey deneniyor.Maysa2011 canım merhaba benim bi arkadaşım ın da 6 yıldır çocuğu olmuyırdu 2 defa aşılama yaptırdı tutmadı
Bizim buralarda göbek muayeneleri biraz meşhur bazı teyzeler karından muayene ediyor bir sıkıntı varmı diye
Arkadaşımada yıllarca söylemişler gitmemiş birgün kandırıp götürmüşler kadın muayene etmiş karnına masaj yapmış tarih vermiş eşinle birlikte ol diye arkadaşım eşitiyle kavgasıymış hiçbir dediğini yapmamış
Diğer ay yine muayeneye gitmiş kadın yine tarih vermiş yine arkadaşım uymamış
3. Ay tekrar gitmiş kadın sen benim söylediklerimi yapmamışsın demiş direkt arkadaşıma şifalı otlardan su yapmış onun buharını uygulamış arkadaşım o ay hamile kalmış çok şaşırtıcı doktoru bile şaşmış kalmış bana da ısrar ediyor yarın bi gidicem bakim ne kaybederim bende inanmam pek böyle şeylere bi denicem bakalım
Valla yazmana çok sevindim zeynep. Ben de benzer şekilde birkaç gündür karıncalanma falan hissediyorum aşağıdan, Zonklar gibi, karıncalanır gibi tuhaf bir his. İnternette aradım hiçbirşey bulamadım artık kurduğumu düşünmeye başlayacaktım.Kizlar merhaba gebe olan arkadaşlar vajinanizda agri hissi oluyormu bazen zonklama hissi oluyor sanki korkulcak bir durum degildr demi bebek rahme tutunugu genişlediği icinmi agryor acaba
Ayy evet canım hergun farklı bir yerim agryo sanki bugünde belime böyle sancilar gryor sanki dünde zonklama vardi vajinada sanirim rahim büyüdüğü için ve kullandgmz ilaçlardan oluyor sen nasilsn bugünValla yazmana çok sevindim zeynep. Ben de benzer şekilde birkaç gündür karıncalanma falan hissediyorum aşağıdan, Zonklar gibi, karıncalanır gibi tuhaf bir his. İnternette aradım hiçbirşey bulamadım artık kurduğumu düşünmeye başlayacaktım.
İyiyim canım. Gece uyuyamadım düşünceler düşünceler...Ayy evet canım hergun farklı bir yerim agryo sanki bugünde belime böyle sancilar gryor sanki dünde zonklama vardi vajinada sanirim rahim büyüdüğü için ve kullandgmz ilaçlardan oluyor sen nasilsn bugün
Benim de bugün ikinci beta sonucum 384 çıktı. Haftaya pazartesi kese için gideceğim. Ne güzel hislermiş bunlarHaftaya salı için kese görmeye çağırdılar az evvel
Canım tebrik ederim. Evet değişik bir hissiyat :)Benim de bugün ikinci beta sonucum 384 çıktı. Haftaya pazartesi kese için gideceğim. Ne güzel hislermiş bunlar