İnsalh olur kizlar gruba yeni gelenler tüp bebek nedeni merkeziniz yaptığınız kullandığınız takviye gıda yada bitkisel seyler varsa yazın yararlanalimSelam hanımlar bugün 5
Gün embriyosu taze transferim oldu. 2. Denemem umarım bu sefer olur
İnşallah ama daha çok ilaçların yan etkisi gibi geliyor banaİnşallah bu belirtiler bebişimizin bizimle olduğunu gösteren belirtilerdir
Hayırlısı inşallah sağlıklı güzel hamilelikler geçirelim hep beraberGaz hepimizde var sanırım ya çok rahatsız edici ama bebetolarımız varsa değer sanırım
Eşimin sperm hızı ve benim tekrarlayan kistlerim sebebi ile tup bebek.. merkez folik asit kalsiyum ve vitamin dışında takviye vermedi. Tabi klasik iğne ve hormon ilaçlarını saymıyorumİnsalh olur kizlar gruba yeni gelenler tüp bebek nedeni merkeziniz yaptığınız kullandığınız takviye gıda yada bitkisel seyler varsa yazın yararlanalim
Canım belirti mi değil mi bilmiyoruz ki ama kasıkta batma sancı gibi ağrı oluyor ara sıraKızlar bişey sorcam benim 4.günüm belirtim filan yok sizin ilk baştan beri belirtiniz mi oldu
Bende pazartesi oldum transfer aynı gidiyoruzKızlar bişey sorcam benim 4.günüm belirtim filan yok sizin ilk baştan beri belirtiniz mi oldu
Aaa ne güzelBende pazartesi oldum transfer aynı gidiyoruz
Bendede aynı göğüslerimdede ağrı varCanım belirti mi değil mi bilmiyoruz ki ama kasıkta batma sancı gibi ağrı oluyor ara sıra
Çok yok gibi adet olacak gibi hareketli karnım ara ara batma ve bel ağrısı var standart yaniAaa ne güzelvar mı belirti sende de
Sen nerde tedavi görüyorsun taze transfermiAaa ne güzelvar mı belirti sende de
Hadi bakalım inşallah hepimiz nasip olurÇok yok gibi adet olacak gibi hareketli karnım ara ara batma ve bel ağrısı var standart yani
Birde ilk günü saymıyorlar bugün 3 yaniBende pazartesi oldum transfer aynı gidiyoruz
Bende aynı canım depot iğne değilde progestan iğne var 3 güne bir oda. Senin taze transfer miydi kaç günlüktüBen coraspin ve folik asit kullanıyorum 4günde bir pruloton Depot iğne kullanıyorum çok ilaç kullanmıyorum bunlar gaz yapıyor mu açıkçası bilmiyorumama coraspin kan sulandırıcı gaz yapmaz benceBende coraspin
Çok aminHadi bakalım inşallah hepimiz nasip olur
Benim de 2 adet 5aa ankarada dondurulmuştu herkes belirtim var yazıyo maşallah bnde olmayınca biraz düştüm hayırlısı bakalım sen nerdensinSen nerde tedavi görüyorsun taze transfermi
Benim 2 adet taze transfer oldu 5.gün 5AAA ve 4AAA kalitede
Ben adanadayım Bülent Haydar dedeoğlunda tedavi görüyorum 3. Denemem bu diğerleri negatif maalesefBenim de 2 adet 5aa ankarada dondurulmuştu herkes belirtim var yazıyo maşallah bnde olmayınca biraz düştüm hayırlısı bakalım sen nerdensin
Hakkımızda hayırlısı ya biz elimizden geleni yaptık gerisi Allaha kalmış bnm bundan onceki de dış gebelikti ondan önceki kimyasaldı ondan önceki tutmadı bnm hikayem uzun baya yaniBen adanadayım Bülent Haydar dedeoğlunda tedavi görüyorum 3. Denemem bu diğerleri negatif maalesef
Evet taze transfer 5. Gün embriyosuBende aynı canım depot iğne değilde progestan iğne var 3 güne bir oda. Senin taze transfer miydi kaç günlüktü
İnşallah bu defa yüzümüz gülecekHakkımızda hayırlısı ya biz elimizden geleni yaptık gerisi Allaha kalmış bnm bundan onceki de dış gebelikti ondan önceki kimyasaldı ondan önceki tutmadı bnm hikayem uzun baya yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?