Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Hakkımızda hayırlısı ya biz elimizden geleni yaptık gerisi Allaha kalmış bnm bundan onceki de dış gebelikti ondan önceki kimyasaldı ondan önceki tutmadı bnm hikayem uzun baya yani
İnşallah bu defa sana sımkısı tutunacaklar iyi düşün bebişlerimiz Rabbime ve Kur'an'ı Kerime emanet

Hayırlısı olsun. Rabbim sağlık sıhhat versin. Hangi ilaçları kullanıyorsun şuan. Adetten sonra mı başladın.

Canım öncelikle hayırlı olsun pozitifin. Kanaman devam ediyorsa ayaklarını yüksek tutarak uzan. Progestan iğne vermiştir büyük ihtimal. Düşük olmasın diye. Dinlen şu süreç geçene kadar.

Bugün de benim 7. Günüm annemde olmasam evde test vardı yapardım. En azından 8. 9. Gün filan
8-9. Gün testi hak ediyor…
Ben 7gün önce çatlama iğnesini yaptım.. O yüzden test yapıyorum ve sürekli pozitif Pozitif bu kadar heyecansız karşılayacağımı düşünmezdim
Transfer olduktan kaç gün sonra acaba etkisi geçecek.. 5.günde itibaren test yapayım diyorum

hayırlı olsun canım
bendede beklenen adet geldı bu sabah yarın transfer için ilk muayenemi olucam inş allahım hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar

Kızlar benim test günüm 2 şubat.. Sizce önceden evde gebelik testi yapmalı miyim? Çıkacak sonuca bir miktar hazırlar mi ki beni? Eşim sen dayanamaz yaparsın diyor . Yapacaksam da ne zaman yapmaliyim? Erken dönem gebelik testleri falan var ama ayyyyyy bilemedim. Yoksa test gününe kadar içimdeki umutla beklesem mi? Ne dersiniz?

hayırlı olsun canım
bendede beklenen adet geldı bu sabah yarın transfer için ilk muayenemi olucam inş allahım hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar
Hayırlı olsun..15-20 güne sizinde transferiniz olur.. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik
İnş pozitifleri görürüz

Kaçıncı gün bugün ? Birde ruh haliniz herşeye hazır mı

Canım öncelikle hayırlı olsun pozitifin. Kanaman devam ediyorsa ayaklarını yüksek tutarak uzan. Progestan iğne vermiştir büyük ihtimal. Düşük olmasın diye. Dinlen şu süreç geçene kadar.
Gunydınlar teşekkür ederim cevabını için , progestan iğnesi zaten yapıyorum opudan sonra başladım hala devam gunde 4 fitil progestan , ekstradan bana puluton ignesi verdi dun yaptım lekelenmen kesildi cok sukur dun bile sadece şiddetli agırlarım oldu dun gun boyunca gece kesildi adet sancısı gibi ama değil tam anlamadım bacagima vuruyor , gece cok guzel uyudum cok sukur lekelenme ve sancı bitti , bu sabah hala lekelenmem yok bitti sadece sag kasıkta şiddetli batma var ozelikle yururken devamli yatıyorum hiç kalkmıyorum yarın tekrar bhcg vercem

Yapma desekte yaparsın duramıyoruz merak ediyorum tabi cok normal ben her seferinde kendime soz veriyorum test günüme beklicem diye hiç bir zaman oyle olmadı , benim 3gun embriyo 9 gün ilk idrar testimi yaptım cok silik cıktı inanmak istemedim ama anlamıştım sonucum positif diye sonraki dun daha belirgin sonraki gun zaten bhcg verdim

valla beklemenin en zor hallerinden biri bu.
Diğeri de doğumu beklemek sanırım
Gerçi benim 3. Gün embriyosu 8. 9. Gün idrarda görünür mü bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…